1) oczywiście mam osobny trening dla każdej pozycji (bramkarz, środek obrony, boki obrony, środek pomocy, skrzydłowi, szybki napastnik i wysoki napastnik + trening kondycyjny stosoewany zawsze przed rozpoczęciem sezonu).
2) ntensywność tego treningu to górne granice "średniego obciążenia (jeden ruch suwaka w prawo i wskoczyłoby obciążenie "wysokie"
Gareth Bale ma bardzo dobre statsy i coś tam się rozwija, ale na tle reszty drużyny przentuje się na 3 gwiazdki z możliwością rozwoju do czwartej czyli średnia drużyny :/ jak go kupowałem za ciężkie pieniądze (26 ml euro), to miał w perspektywie sześć gwiazdek. w sumie od tego czasu siła mojej drużyny wzrosła więc powinien mieć 5, ale chyba stanął w rozwoju (a od 3 sezonów gra u mnie w podstawowym składzie).
w pierwszym składzie nie ogrywam bo są za słabi, ale tych najlepszych, zaraz po tym jak podpiszą zawodowy kontrakt, staram się wypożyczać do niższych lig, później do coraz wyższych, aż w końcu do rywali z premiership i najlepszy junior jakiego się dorobiłem to neymar (4 gwiazdki w perspektywie), który był wyszkolony w brazyli

inni to max 3 gwiazdkowcy
pozdrawiam
Najnowsze posty