1. Ja wolę sprowadzać zawodników po zakończeniu sezonu, bo i tak zawodnik zanim się przystosuje do nowego otoczenia to nie gra na najwyższym poziomie, a jak go mało wystawiasz do gry to się obraża że chciałby więcej grać. A po sezonie masz czas na rozegranie kilku sparingów, i na wspólne docieranie się na treningach. Aczkolwiek to też nie jest reguła, bo np Fabregasa sprowadziłem między sezonami, i przez cały pierwszy sezon grał przeciętnie, a dopiero teraz rozwija skrzydła i pokazuje na co go stać

. To też zależy od zawodnika. Chyba że nie masz wyjścia i musisz w trakcie sezonu sprowadzić.
2. Tutaj moim zdaniem nie ma różnicy, i nie wpływa to na grę zespołu (chyba że sprzedajesz podstawowego zawodnika). Aczkolwiek z tego co zaobserwowałem to drużyny prowadzone przez komputer są skłonne do zapłaty największej gotówki po zakończeniu sezonu, gdy przygotowywują się do nowego sezonu.
3. Tu absolutnie, jeżeli masz na oku zawodnika któremu kończy się kontrakt, i możesz zaproponować mu nowy bez opłaty, nie wahaj się ani minuty. Bo przecież klub nie chce puścić zawodnika na zasadzie wolnego transferu i będzie o niego walczył, tak samo jak inne kluby które mogą chcieć go pozyskać.
Najnowsze posty