Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Dacik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2008 18:35    #4641     Sufler - Porady do gry - Błąd w fm 08!!
Cwaniaki ;) Aż tak mi na tym nie zależy, byłem po prostu ciekaw. Swoją drogą, jeśli można prosić zarząd o rozbudowę szkółki i bazy treningowej całkiem logiczną mogłaby się wydawać prośba o stworzenie drugiej drużyny, ale to może kiedyś w przyszłych odsłonach gry. Niemniej dzięki za odpowiedź.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
30.04.2008 14:08    #4642     Sufler - Porady do gry - Trening
przeproś nie za wontek tylko błędy i lenistwo. Instrukcja do gry i juz wiesz jak ustawić trening, poszukać 5 minut i juz masz trening TUGa. Litości.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.04.2008 13:54    #4643     Sufler - Porady do gry - Trening
Ważne że TUG trening jest tutaj i ludzie patrzcie się dokładnie.Jest to dobry reżim ale osobiście woleswój ''Głos Trening :P'' ale w zwiazku z tym żę kucharz swoich przepisów nie zdradza ''na razie'' go nie udostępnie

wisłakraków Partyzant

30.04.2008 13:33    #4644     Sufler - Porady do gry - Trening
gdzie mogę znaleźć ten treningu TUGA??

omega Młody aktywista

30.04.2008 12:32    #4645     Sufler - Porady do gry - Trening
wyszukiwarka sie popsula? bylo tysiace takich tematow Wiele osob polega TUGA ja osobiscie sam zawsze ustalam trening dla kazdej pozycji (bramkarze, obrona srodek, obrona boki, pomoc defensywne pomoc ofensywna skrzydlowi , napastnicy) Chyba wiesz czego na danej pozycji oczekujesz? i tak ustawiasz trening w sezonie nie przekraczam natezenia sredniego

wisłakraków Partyzant

30.04.2008 12:16    #4646     Sufler - Porady do gry - Trening
jakie staty powinien mieć dobry trener??i jak ustawić dobry trening(bo mam kilka talentów i niechce ich zmarnować)?? bo na moim treningu znaczy standardowym wszystkim raczj staty spadają niż rosną Przepraszam za założenie nowego wontku

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

30.04.2008 03:08    #4647     Sufler - Porady do gry - Ekwiwalent
Ekwiwalent(czy jak sie to pisze)jest to suma pieniedzy jaka musi zaplacic dany klub(w tym wypadku ty) za danego zawodnika, poniewaz zostal on wyszkolony przez klub od ktorego kupujesz(jest on wychowankiem tego klubu) i oni żadaja od ciebie danej kwoty za wyszkolenie....Ekwiwalent za zawodnika placi sie tez w przypadku gdy danemu zawodnikowi konczy sie kontrakt i podlega on prawu bosmana(dzieje sie tak w kilku ligach m.in.w angielskiej i rosyjskiej...ale nie we wszystkich)...Wtedy gdy skladasz oferte zakupu zawodnika pojawia kwota za ktora mozesz sprowadzic gracza....Czyli ekwiwalent wykupujesz w chwili zaakceptowania oferty kontraktowej przez zawodnika.....A zeby dobrze wyszkolic zawodnika musisz posiadac dobrych trenerow(dobre statystyki) i takze miec odpowiednio ustawiony trening....jak nie jestes pewien co do ustawionego rezimu treningowego to powinienes sobie sciagnosc treningi TUG-A do tej wersji FM-a....One powinny ci pomoc aby zawiodnik poprawil swoje atrybuty...

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

29.04.2008 16:28    #4648     Sufler - Porady do gry - Nazwa taktyki...?
No tak wiem. W sumie to tylko taki szczegół na który zwróciłem uwagę.
Bo się tak zastanawiałem czy nie ma to żadnego wpływu np. jak widzi i jak ustawia sie rywal pod moją taktykę jak jest napisane że ustawienie 4-4-2 a tak naprawdę jest to 4-5-1 i czy np. nie ma to negatywnego skutku w treningu że zawodnicy uczą się tak jakby pod ustawienie 4-4-2 które jest napisane a nie takie jakie jest ustawione prze ze mnie. Ale myślę jednak i mam nadzieję że to nie ma znaczenia.

Po prostu dziwne jest że ustawienie 4-4-2 po zmianie ( przesunięciu np. napastnika do pomocy) opis ustawienia nie zmienia sie automatycznie na 4-5-1(chociażby na 4-4-2 zmodyfikowane) tylko pozostaje 4-4-2.
Nie wiem czemu w tym FMie się to nie zmienia.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.04.2008 11:40    #4649     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion a beza szkoleniowa
Wątpie abyś dostał także bazę treningową ponieważ ona ze stadionem ma mało wspólnego. Ze stadionem 44 000 zbijesz sporo kasy i będziesz miał na zainwestowanie w baze, piłkarzy i we wszystko ;-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mumelmann Partyzant

26.04.2008 11:06    #4650     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion a beza szkoleniowa
Witam,
obecnie gram Slaskiem Wroclaw, moja baza szkoleniowa jest bardzo slaba. w roku 2011 klubowi zostanie udostepniony nowy stadion budowany na Euro2012. w zwiazku z tym mam pytanie czy w raz z nowym stadionem zostana oddane do mojego uzytku takze nowa baza treningowa ( a w zwiazku z tym powinienem inwestowac w pilkarzy i nie przejmowac sie rozbudowa obecne bazy treningowej) czy po przeprowadzce na nowy stadion baze treningowa nie ulegnie zmianie??

z gory dziekuje...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.