Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

goferzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2008 18:29    #4651     Sufler - Porady do gry - Poblemy z pressingiem ( GPP )
heh, ja problemu nie widzę - żaden nawet pseudo-dobry obrońca nie będzie czekał aż mu przeciwnik wejdzie na pole karne, na tym polega rola obroncy zeby wychodzic do przeciwnika, a przy ustawionym GPP robi to po prostu częściej i zapuszcza sie dalej. Gra obrony polega na trzymaniu napastnikow rywala i zadne szalone polecenia trenera nie są raczej w stanie zmienic czegos, co wpaja sie piłkarzowi od początków jego treningu. Przed łatką ludzie narzekali na bardzo nierealistyczne zachowanie piłkarzy, czyli cofanie się obrońców kiedy napastnicy mają piłke (a z tego co czytam właśnie coś takiego chcesz osiągnąc). Łatka naprawiła ten 'wielki bug'.

sefko1 Przodownik pracy

22.04.2008 10:47    #4652     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Bóg czy bug. Zresztą na obie sprawy nie masz wpływu.
Kontuzje to zdarzenie losowe z FM-ie, ale wpływ mają nie nie:
1) Intensywnośc treningów
2) Przemeczenie zawodników
Kontroluj je, to ograniczysz (ale nie całkowicie wyeliminujesz) problem kontuzji.

Nie tylko jeśli zagrał, ale nawet jeśli był zgłoszony do rozgrywek przez inny zespół, to u Ciebie w tym sezonie juz nie zagra w LM. Taki przepis.

wisłakraków Partyzant

22.04.2008 10:20    #4653     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Dlaczego nieraz następuje takie coś że podczas meczów mam po kilka kontuzji potem jeszcze kontuzje na treningach i wychodzi że niemam kim grać przez około miesiąc to mój błąd czy bóg??

czy jak zawodnik zagrał raz w sezonie chociarz w eliminacjach LM to może grać w moi klubie w LM czy musze czekać do następnego sezonu??

rufigekru Partyzant

21.04.2008 10:22    #4654     Sufler - Porady do gry - Trenerzy VS Zarząd
problem w tym, że mam dobrych, ale chcę mieć ich więcej, żeby jeden trener nie musiał być odpowiedzialny za 3 aspekty treningu, tylko np za dwa. więc nie chodzi mi o to żeby wymienić na lepszych, tylko o to żeby do tych co mam dotrudnić jeszcze chociaż jednego :)

krolik123 Partyzant

ja sie nie bawie z bardzow trening!! przed sezonem dostaja ostro w kosc, przewaza trening silowy . ale jak przychodzi czas sparingow przedsezonowych to zmniejszam intensywnosc bo nie chce aby byli zawodnicy kontuzjowani juz na poczatku sezonu. wszystko! ja sie za bardzo nie bawie

krolik123 Partyzant

19.04.2008 17:30    #4656     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
jak ja mam taki problem to:
-zmieniam taktyke na bardziej ofensywna jesli moi zawodnicy strzelaja malo goli a jesli traca za duzo, to oczywiscie gram bardziej def.
-zmeniam sklad do gory nogami czyli wiekszosc pilkarzy ktorzy graja slabo siedza na lawie albo daje im wolne lub mniej intensywny trening( to czasem pomaga!!!)
-jak bym bym na twoim miejscu to spenetrowal bym porzadnie 2 lige i wyszukal ciekawych graczy. a jesli masz malo kasy to zobacz czy jacys dobrzy pilkarze nie maja klubu i mozna ich za darmo pozyskac
-i utrzymaj sie w 1 lidze!!! tam jest wieksza kasa i szansa ze lapsi pilkarze do ciebie przyjda

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.04.2008 14:37    #4657     Sufler - Porady do gry - Atrybuty psychiczne
Zawodnik ze słabymi parametrami psychicznymi będzie się częsciej obrażał.Np jak mu dasz karę za nie przyjście na trening

mmm Młody aktywista

Ja mam trening podzielony dość szczególowo na bramkarza,obrońce śr,bocznego,def pomocnika,bocznego pomocnika,ofen pomocnika,napastnika szybkiego i odgrywającego i np. w lidze hiszpańskiej przez cały sezon bez zmian w treningu (gram 3 sezon murcią i po 8 kolejkach 1 miejsce)ale gdy grałem w lidze polskiej podczas przerwy zimowej musiałem przestawiać się na przygotowanie kondycyjne ponieważ piłkarze grając na wiosne byli całkowicie bez formy.

big0sS Partyzant

Osobiscie nigdy nie ingeruje w trening . Ustawiam prowadzenie sparingow asystentowi i organizuje mecze sparingowe z druzyna rezerw tudziez U-19 mniejwiecej co tydzien czasami w troche wiekszych odstepach . U mnie sie to sprawdza , zawodnicy nie wypadaja z obiegu meczowego i zawsze sa dobrze przygotowani do nastepnej rundy .

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ja bym wział większy aerobik bodajze(poprawcie jak się myle bo nie zaglądam teraz do fm) działa to na takie jak szybkosc i wytrzymałosc.I albo nie doczytałem albo nie napisałeś czy to jest trening ogólny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.