Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

żandarm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2008 01:34    #4701     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką gry
Po zainstalowaniu łatki 8.0.2 nie wyświetla mi po uruchomieniu w "Trybie widoku" strzałek treningu przy liczbach oznaczających wysikość umiejętniści po uruchomieniu " Pokazuj zmiany wysokości atrybutów" czy ktoś moze wie czym to jest spowodowane zaznaczam że mam legalną gre. Denerwujące jest to że nie widać jak na bierząco trenują zawodnicy. Proszę o pomoc.

(L)onger83 Partyzant

16.03.2008 21:53    #4702     Sufler - Porady do gry - gra słabszą nogą
no wiec jeśli piłkarze nie mogą sami wyćwiczyć sobie ulubionych zagrań czy to na treningach czy w meczach uważam to za lekkie uchybienie i powinno być to wprowadzone w następnej edycji FM!!

(L)onger83 Partyzant

16.03.2008 18:52    #4703     Sufler - Porady do gry - gra słabszą nogą
a ja mam pytanko trochę z innej beczki ale tez o treningu. chodzi mi o to czy zawodnikowi z biegiem czasu przybywają ulubione zagrania?? wiem ze młodzi piłkarze mogą sie ich namuieć od starszych kolegów ale czy bez tego tez mogą sie ich nauczyć?? bo ja u siebie tego nie zaobserwowałem!!!! Np Criscito u mnie w Juve podpora defensywy i w klubie i reprezentacji, krycie 20 a np. umiejętności "krótko kryje przeciwnika" nie posiada!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

15.03.2008 18:52    #4704     Sufler - Porady do gry - Przygotowannie do sezonu
Jako, że mam własne reżimy treningowe, to je zawsze zmieniam przed sezonem.

Przesuwam kreski w aerobiku i sile dokładnie o trzy kliknięcia i zostawiam im reżim na wysokim. Później grają różnie w towarzyskich, a już w sezonie są świetnie przygotowani nawet na grę co trzy dni ;]

DaReQ Partyzant

14.03.2008 22:16    #4705     Sufler - Porady do gry - Przygotowannie do sezonu
masz mu zaaplikować trening, aby doszedł do formy.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

12.03.2008 15:53    #4706     Sufler - Porady do gry - W świetnej Formie
[quote]valdik napisał:
Pomimo ze czasem mój zawodnik gra z5 lub i wiecej meczy na min 8 to dalej nieumie do tego dojsc probowałem już treningów w różnym typie i nic .[/quote]
Musi być w pełni sił.Oprócz tego wysokie noty nie wystarczą. Jeśli co mecz będzie zaliczał asystę bądź gola wkrótce powinno mu się coś takiego pokazać.
P.S.Spróbuj TT naprawdę pomaga!

valdik Partyzant

12.03.2008 13:21    #4707     Sufler - Porady do gry - W świetnej Formie
Witam pomimo przejść z managerem od jego początków dopiero teraz zaczołem się zastanawiać jak doprowadzić zawodników zeby byli w świetnej formie .
Pomimo ze czasem mój zawodnik gra z5 lub i wiecej meczy na min 8 to dalej nieumie do tego dojsc probowałem już treningów w różnym typie i nic .
Może ktoś zna odp na to pytanie

peterek Partyzant

10.03.2008 16:34    #4708     Sufler - Porady do gry - co z tą bazą treningową
w trakcie sezonu poprosiłem zarząd o rozbudowę bazy treningowej i zostały one zaakceptowane.Napisali że rozbudowa nie zajmie dużo czasu.Po 4 miesiącach przypomniałem się zarządowi i powiedział że zaakceptował już plany rozbudowy.Skończył się sezon(prosiłem ich na samym jego początku) i jestem w +/- połowie następnego i nic w tej sprawie nie zrobili.Czy zarząd może zmienić zdanie bez poinformowania mnie wcześniej.??????

k@rpiu Partyzant

07.03.2008 23:33    #4709     Sufler - Porady do gry - Problemy w Wiśle
Mam poważny problem. Mianowicie gram już drugi sezon Wisłą i jestem zupełnie bezradny wobec poprawienia stylu gry swojego zespołu. W prawdzie udało mi sie wygrac lige w pierwszym sezonie ale w fatalnym stylu (pełno remisów kilka porażekw wiekszosci na wlasnym boisku) a kadre mialem naprawde badzdo mocna jak na polskie realia( sciagnalem m. in. kirilla pavluchka gargule kaloude frankowskiego ). Grajac realem zdobylem w pierwszym sezonie potrójną koron (bez wczytywania). W Wiśle moi zawodnicy wogole nie wykonuja zalozen taktycznych (zawsze modyfikuje swoja taktyke pod innego przeciwnika, cos podobnego do analizy taktycznej na cmrev- w realu sie to sprawdzało). Myslalem ze moze dobralem nieodpowiedni trening, wiec sciagnalem rezimy treningowe ze sronki cmrev ale nic nie pomoglo;/ drugi sezon zaczalem od porazki u siebie z odra i remisu z widzewem czyli raczej slabymi zespolami... Macie jakies pomysly czym to moze byc spowodowane?

nyczu Partyzant

07.03.2008 22:46    #4710     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
Kiedyś też miewałem takie problemy.Doszedłem do wnisoku,że moi zawodnicy są przemęczeni(niska kondycja).Musisz mieć spora rotację w zespole i nie robić zbytnio ostrych treningów (szczegolnie siłowych).to główne powody przemęcznia,przez co zdażają się słabe występy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution