Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Jose Mourinho JR Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2008 09:58    #4761     Sufler - Porady do gry - DO REDAKCJI CMREV.COM
Ja jestem przeciw. Gdy sam prowadzę klub sprawia mi to dużo frajdy.A tak to mógłby być reżim.Sami pomyślcie. "O rany musze kupic x bo pisali na cmrev że się sprawdza w tym klubie".To czy zawodnik sprawdzi sie czy nie zależy w większej mierze OD NAS. Jak ustawimy treningi jak rozbudujemy bazę treningową.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2008 14:47    #4762     Sufler - Porady do gry - DO REDAKCJI CMREV.COM
moim zdaniem pomysł zakrawa na kpinę ... przecież : ile graczy tyle pomysłów na prowadzenie klubu, kto by grał w ten sposób ?, chyba nie powiecie mi że otworzyli byście stronę z takim poradnikiem(czy jakkolwiek to nazwać) np. Barcy(czy innego klubu) w której np. user przechwala się że w ciągu 10 lat zdobył wszystko ... i jedziemy tak ? najpierw trzeba kupić kupie tego i tego, trening jak ja go miałem ustawić? alt+tab na stronę z poradnikiem ...taktyka (alt+tab) i już wszystko jasne ... itd Potem już tylko pozostaje nam chodzić dumnym jak paw i przechwalać się jak to wspaniałym managerem nie jesteśmy.

Jednym zdaniem : Poroniony pomysł ! jestem przeciwny jego wprowadzeniu

krooger1988 Młody aktywista

Mi Sie wydaje ze tu chodzi o karanie zawodnikow jesli chodzi o opuszczenie treningów bądz za czerwone kartki oraz całkiem mozliwe ze w rozmowie motywacyjnej nie wymagasz za wiele od druzyny i nie ganisz ich za slaby wystep w meczu.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Czasami się tak zdarza jak nie dajesz kar dyscyplinarnych za opuszczanie treningów lub za otrzymywanie czerwonych kartek w spotkaniach.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Mirun23 Partyzant

23.01.2008 12:25    #4765     Sufler - Porady do gry - Trenerzy a stałe fragmenty
w instrukcji do gry masz napisane jakie atrybuty trenera najlepsze sa do danych rodzajów treningu

artyk1991 Partyzant

23.01.2008 12:21    #4766     Sufler - Porady do gry - Trenerzy a stałe fragmenty
Musi mieć też wysoki trening techniczny

Mirun23 Partyzant

23.01.2008 08:30    #4767     Sufler - Porady do gry - Mały problem...
moze powinienes zmienic trenera na lepszego (trening strzelecki), moze to wina taktyki, pokombinuj tez z motywacja zawodników

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Wiesz.. klub moze nie miec kasy na place dla nich albo zbyt mala szkolke, baze treningowa. To zalezy od klubu jego rangi reputacji finansow i innych spraw.

THE GUNNERS Młody aktywista

22.01.2008 20:15    #4769     Sufler - Porady do gry - Potential Ability dwa pytania
1.Od tego jest edytor załączony do gry
2>Po paru sezonach (3,4) przy dobrym treningu

JaQbUs Młody aktywista

19.01.2008 23:27    #4770     Sufler - Porady do gry - DP
To mu je podnieś w treningu strzeleckim i się ciesz bramkami :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution