Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

krzysiu88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.01.2008 08:50    #4781     Sufler - Porady do gry - UEFA
Można zarejestrować maks 25 zawodników,a w tym w pierwszym sezonie musi być co najmniej 3 wychowanków i 6 piłkarzy mających kilka lat treningów w danym państwie, a w drugim sezonie odpowiednio 4 i 8. W następnych latach te liczby się już nie zmieniają.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.01.2008 17:40    #4782     Sufler - Porady do gry - Zmarnowany talent?
Musisz zrozumieć słowo talent - jest to utalentowany zawodnik, potencjalnie świetny gracz, który wymaga jednak oszlifowania. Im masz lepszą bazę treningową tym szybciej to się stanie. Nie możesz wymagać od talentu żeby stał się gwiazdą drużyny z dnia na dzień. Na to czasami trzeba czekać miesiące, gdyż zawodnik musi się zaadoptować do drużyny i nowego otoczenia. Jeśli ma niski poziom adaptacji (który możesz sprawdzić tylko w edytorze bądź FMM), to będzie potrzebował dużo czasu, żeby się rozwinąć.

Karp Wigilijny Partyzant

15.01.2008 17:15    #4783     Sufler - Porady do gry - Zmarnowany talent?
Trenera, który sam ustawia treningi? xD Ale ja ci proponuję cierpliwie czekać, a jeżeli potrzebujesz go już na ten sezon, to po prostu wyślij go do rezerw niech pogra i po kilku meczach spróbuj, może okrzepnie ;)

MATI31 Partyzant

1. Iaquinta narzeka na zbyt intensywny trening, to mu troche zmniejszylem, i ma indywidualny
2. Ciagle taka sam (z malymi wyjatkami) - ofensywne 4-4-2
3. Aklimatyzacja? Jest poczatek stycznia (w FM-ie :D)

Goroo Partyzant

Kiedy prosisz o rozbudowe a zarząd to akceptuje to nie znaczy że do twojej bazy treningowej odrazu wchodzą robotnicy i budują:) zazwyczaj jest tak że na początku następnego sezonu albo troche przed jak są wakacje dostajesz wiadomość np. Zarzad ogłasza rozbudowe bazy treningowej która potrwa 3 miesiące albo jakoś tak. ja miałem tak właśnie wczoraj. ale nie mam pojęcia dlaczego u ciebie trwa to tak długo.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Może rozbudowywują ją ciągle. Sprawdź w FMM. Wpisz klub i zobacz jakie cyferki są przy bazie treningowej i obiektach młodzieżowych bo wydaje mi się, że rozbudowują etapami.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Torquemada Partyzant

Poczatek drugiego sezonu prosze o rozbudowę bazy treningowej i młodziezowej. Zarząd się zgadza. Gdzieś tutaj wyczytałem że trwa to około 3 miesięcy. Pod koniec tego sezonu ponowiłem prośbe w obu przypadkach otrzymałem odpowiedź że zarzad sie tym zajął (minęło 10 miesięcy). Na poczatku trzeciego sezonu prośby ponowiłem odpowiedzi orzymałem jak za pierwszym razem - zgadzają sie i podejmą odpowiednie kroki(!) Minęło 14 miesięcy nie rozbudowali bazy treningowej i obiektów młodzieżowych. Ktoś wie o co chodzi?

wolek1986 Partyzant

14.01.2008 00:48    #4788     Sufler - Porady do gry - Kontuzje, a bug??
Trening tug'a nie wpływa znacznie na kontuzjogenność. Zaryzykuje stwierdzenie że nawet ogranicza kontuzje. Inni radzą żeby zmniejszyć obciążenie ale ja tego nie robiłem i byłem zadowolony z efektów. Kontuzje były, ale to jest normalne. Zawsze lubiłem grać praktycznie całym 1-wszym składem więc za bardzo mi to nie przeszkadzało .Grałem Widzewem 3 sezony i powiem jedno - Staty szły ostro w górę mimo iż mój klub miał bardzo słabą infrastrukturę i trenerów na poziomie 4-5 gwiazdek. Pozdro

PanCartoon Partyzant

13.01.2008 21:11    #4789     Sufler - Porady do gry - Kontuzje, a bug??
mialem siciagac ale chcialem sam popracowac... slyszalem ze ten trening wlasnie powoduje kontuzje:):) dzieki za pomoc:) ale prosze o inne sugestie

PanCartoon Partyzant

13.01.2008 20:56    #4790     Sufler - Porady do gry - Kontuzje, a bug??
w tym rzecz że nic nie kombinowalem w treningu bo sie kontuzji bałem:( a tu co??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.