Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

MATI31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego :). Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?

PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.

szawer Partyzant

hhmm nie do końca polecam wypożyczenia. Zależy do jakiego klubu, nie ma jednak sensu wypożyczac do jakiegoś słabego z bazą treningową, bo zawodnik nie podniesie swoich umiejętności i sam nie będzie zadowolony. Dlatego już lepiej niech gra w drugiej drużynie i się tam ogrywa. Naprawdę

cycuac Partyzant

Panowie a jak z treningami jakieś pomysły na czym dokładnie się skupić czy wszystkiego po trochu ????

aberdeen Młody aktywista

Tak jak powiedziałes dobrzy trenerzy, baza treningowa i jak najczesciej wystawiaj go do gry.

cycuac Partyzant

Podpowiedzcie jak zająć się młodym zawodnikiem o wielkim potencjale a słabych umiejętnościach. Pomijam fakt że muszę mieć doskołalą bazę trenicngowa oraz trenerów z wysokim (praca z juniorami). Chodzi mi dokładnie o trening. Jak ustawić indywidualny trening ( na czym się skupić). Czy wystawiac go do gry (na siłę) czy nie ???? Nie ma nic lepszego jak wychowac gwiazdę futbolu.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.01.2008 11:54    #4836     Sufler - Porady do gry - trening
Mattii poprawie Cie :)

Trening

Mattii Przodownik pracy

01.01.2008 00:28    #4837     Sufler - Porady do gry - trening
Trening w FM2006 to prosta sprawa,a tu masz według mnie jeden z lepszych:
[URL=http://www.fcmc.pl/download/id/1240]Trening[URL/]

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

31.12.2007 22:25    #4838     Sufler - Porady do gry - potencjał pomoc
u mnie trening tuga wogóle nie dziala tak jakbym chciał
wróciłem do podstawowego treningu i atrybuty rosną jak oszalałe ;)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

full attack Młody aktywista

31.12.2007 22:02    #4839     Sufler - Porady do gry - potencjał pomoc
Ogbuke;
potencjału bez oszustwa Ty już nie możesz zmienić , ale faktycznie nowo wygenerowani przez grę piłkarze mają na początku PA= 90, co później się zmienia (raczej na korzyść). Zauważyłem coś takiego w Ajaxie, gdzie przez dwa sezony obserwowałem rozwój moich piłkarzy (tylko newgenów i juniorów z pierwszego sezonu).

Dodam jeszcze, że stosuje zmodyfikowany trening Tuga i zaobserwowałem, że CA moich młodzików rośnie w tempie 4-6 punktów/ sezon. Może ktoś też to obserwował i trening Tuga dał u niego lepsze/ gorsze efekty?

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

31.12.2007 21:09    #4840     Sufler - Porady do gry - trening
trening do fm 08,b.dobry,rosna statsy,masz go w fileplanet

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution