Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

grzelu_sdz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2007 11:42    #4881     Sufler - Porady do gry - tugs trening
mam pytanie jak obchodzic sie z tymi treningami bo jest ich bardzo duzo i nie wiem ktory wybrac i jescze jedno czy mam uzywac cały czas tego samego treningu czy zmieniac co jakis czas

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.12.2007 11:32    #4882     Sufler - Porady do gry - Celność strzałów
W treningu ustaw!

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

26.12.2007 11:31    #4883     Sufler - Porady do gry - Celność strzałów
moze tzreba zatrudnic lepszych trenerow od ataku i strzalow. najlepiej jak wrzucisz jeszcze trening tug. moze ci sie przyda. ale ci trenerzy to najwazniejsi.

buger Partyzant

26.12.2007 09:51    #4884     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
Zarząd zaakceptował mi rozbudowę bazy treningowej. Chciałem się zapytać jak długo może trwać rozbudowa takiej bazy(do następnego poziomu) albo gdzie są podane jakieś informacje o planowanym końcu rozbudowy bazy?

buger Partyzant

26.12.2007 09:51    #4885     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
Zarząd zaakceptował mi rozbudowę bazy treningowej. Chciałem się zapytać jak długo może trwać rozbudowa takiej bazy(do następnego poziomu) albo gdzie są podane jakieś informacje o planowanym końcu rozbudowy bazy?

konikx Partyzant

25.12.2007 20:55    #4886     Sufler - Porady do gry - Diablo
treningi tez prosze;]

bury1986 Partyzant

25.12.2007 15:31    #4887     Sufler - Porady do gry - Glupota obroncow
Gram PSG , idzie mi calkiem dobrze bo jestem 3 i trace tlyko 1pkt do lidera. Ale mam jedne problem, a raczej kilka:

po 1-moi obroncy beznadzijnie fauluja w polu karnym, zdazylo mi sie juz 3 karne w 1 meczu i to moj najlepszy obronca:/:/ juz kilka meczow tak mialem

po 2- na wyjazdach graja fatalnie, gram diamentem, modyfikuje go na wyjazdy bo idzie tragicznie, u siebie przegrywalem z Lyonem 0:2 a w 20min wyciagnalem na 3:2. a na wyjezdzie tragedia, ze slabymi dostaje po du*** marnuje 100% pilki, sam na sam, Paule lider strzelcow a na wyjezdzie strzela jakby sprzedal mecz:/:/, w FM gram juz kilka ladnych lat , i wiem jak se z tym radzic ale teraz juz mam dosc tego wiec prosze o pomoc.

Odrazu zaznaczam ze treningi mam odbre, trenerow rownierz i dobrze rozlozone co kto ma trenowac, daje szanse pilkarzom, odpoczac itd. a oni dalej marnuja okazje strzeleckie, u siebie ogralem Lyon,Monaco remis z Marsylia.A wyjazdy jak napisalem.

Pozdrawiam. ( L )

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.12.2007 10:41    #4888     Sufler - Porady do gry - Sam nie wiem
Tzn tak masz racje temat typowo nie na sufler. Zapytaj na forum www.forumcm.net.

Moge Ci udzielic jedynie kilka wskazowek:
- zmien taktyke
- wymien kilku pilkarzy -> odswiez sklad
- wymien niektorych trenerow
- trening!

elnino Partyzant

24.12.2007 10:08    #4889     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. ja bym nie ściągał żadnego z tych napastników ponieważ, i jeden i drugi są w dobrej dyspozycji bo jak dla mnie kondycja 85% w tej fazie meczu jest na bardzo dobrym poziomie a jeżeli już to zdjąłbym tego co nie strzelił gola
2. zawodnik któremu przydzielisz mentora może zyskać np. nowe ulubione zagranie któego nauczy się od mentora a atrybuty też mu powinny się polepszyć no ale to już bardzie zależy od treningu:)

pozdro:)

boncur Partyzant

23.12.2007 15:35    #4890     Sufler - Porady do gry - Crasch Dump HELP
mario84; sa dwa foldery sports interactive.Jeden, gdzie sie zapisuje gra,treningi....W drugim ,zapisywane sa ustawienia gry oraz galeria sław.
Jesli chodzi i crash ,to ja go juz sie z nim nie raz spotkalem.Nikt tak naprawde nie wiec z czego on powstaje:( Najbardziej prawdopodobne jest to,ze z powdu zmiany w bazie danych gry.Bawiles sie edytorem,tworzyles swoja wlasna baze danych.To moze byc powod.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.