Co to za frajda grać Barcą czy Chelsea, ściągać kogo się tylko zachce i wygrywać co roku ligę mistrzów... rajcowało mnie to 10 lat temu. Chcecie się wykazać weźcie jakiś słaby klubik z długami, ograniczonym budżetem transferowym do którego pies z kulawą nogą nie będzie chciał przyjść. Ja obecnie czeszę Dumbarton FC. I sezon wygrałem psim swędem, drugi już w II lidze 4 miejsce i w barażach wszedłem do Scottish Division One. No i bronię się przed spadkiem dzielnie. Początek miałem fatalny bo za bardzo dałem w tyłki piłkarzom w okresie przygotowawczym. Na transferach utalentowanej młodzieży zarobiłem trochę grosza, ale co z tego, że daję wolnym zawodnikom wyższą kasę niż inne kluby, jak mam nędzną bazę treningową i wolą iśc nawet do niższej ligi za połowę z tego. Zarząd obiecał rozbudowę, ale narazie na tym zostało. Mam podpisaną umowę z Glasgow Rangers FC i podsyłają mi w sezonie po 2 utalentowanych młodzików. Niejaki Lennon gra już trzeci sezon, tak mu się spodobało. Jest najlepszym zawodnikiem. Kibice jednak dwa razy z rzędu najlepszym wybrali niejakiego Jakuba Koseckiego, którego pozyskałem z wolnego transferu zaraz po starcie gry. W tej chwili jest wart 50 000 euro. Jak będę miał czas to załączę screeny.
PZDR
Najnowsze posty