Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

cfckarolexd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2007 16:18    #4951     Sufler - Porady do gry - Dlaczego tak sie dzieje ???!!!!!
no w sumie to masz racje brutalny_kazik graja co 2 dni mecz :) ale niepłaczą :) idą jak burza treningi im zrobilem na maksa :) i kondyche maja dobra :) ale przegrywam :) xD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.12.2007 14:06    #4952     Sufler - Porady do gry - Kto lepszy na asystenta
Kierowanie zespołem = zdolności interpersonalne.
Z tego screena nic nie wiadomo bo to screen dotyczący treningu.
Więcej wiadomo z sztab szkoleniowy --> tryby widoku --> Atrybuty trenerskie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Brazzo Młody aktywista

Jaki Trening polepsza ustawienie zawodnika? Mam świetnego newgena napastnika z dużym potencjałem (sprawdziłem w scoucie). Ale ma on beznadziejne ustawianie się (1!). Ma 14 lat - wiem, że sie rozwinie ale bez dobrego ustawienia się słabiej będzie grał.

Kamlaq Partyzant

09.12.2007 12:05    #4954     Sufler - Porady do gry - Stałe Fragmenty+ Trener
sory za posta pod postem. troche krzywo mi sie to napisało ale myśle, że sie skapniesz o co chodzi. aha i mentalność to trening psychiczny.
w poście wyżej ta pierwsza cyfra to technika, a ta druga to mentalność+ofensywa

Brazzo Młody aktywista

09.12.2007 07:31    #4955     Sufler - Porady do gry - Stałe Fragmenty+ Trener
Przepraszam za drugi post.
Pomyliłem się. Atak, technika taktyka i mentalność u trenera - wcześniej spojrzałem u siebie na trening.

TuPac FM Młody aktywista

09.12.2007 01:07    #4956     Sufler - Porady do gry - Stałe Fragmenty+ Trener
mam pytanie jakie atrybuty u trenerów mają znaczenie przy tym treningu? bo nie mogę znaleść trenera, który miałby na maksa gwiazdki? a ci co mają ATAK 20 też się nie nadają :/

darczo Partyzant

06.12.2007 13:02    #4957     Sufler - Porady do gry - Wielki Bug w patchu 8.0.1!!!!
to muszę mocno zmocnic ten trening jak Rafeal VdV nie może w bramke trafic-.- i to nie zdarzylo sie raz...a wogole gra rewelacyjnie i uważam, że ma odpowiedni trening bo jakos z wolych trafia, tylko z karnych nie może i dalej sadze ze to bug

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2007 12:57    #4958     Sufler - Porady do gry - Wielki Bug w patchu 8.0.1!!!!
"w poprzednich Fm gorsi od niego strzeli wszystkie"- tak jak napisałeś to było w poprzednich Fm-ach tutaj jest trudniej tak jak w całym Fm-mie ... poprawienie(zwiększenie intensywności) treningu - strzeleckiego i stałych fragmentów - powinno przynieść oczekiwane efekty

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2007 12:45    #4959     Sufler - Porady do gry - Wielki Bug w patchu 8.0.1!!!!
lol to żaden błąd ... popraw trening ... a zawodnik który wykonuje 11 oprócz wysokiego atrybutu rzuty karne powinien mieć również wysokie współczynniki technika, opanowanie, koncentracja ... a tak w ogóle to niektórym Gk (za)trudno strzelić 11 - Dida...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.12.2007 08:27    #4960     Sufler - Porady do gry - Karanie graczy w FM2008
Karanie poprzez zwiększenie reżimu treningowego i wystawienia na listę mija się z celem:
Kontuzjowanego piłkarza trudniej sprzedać.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.