Możesz ukarać gracza w inny sposób, np. relegować go do rezerw, zwiększyć reżim treningowy, wystawić na listę itp.
Jakoż mi zawodnik na 2 lata wyleciał ... Bo złamał nogę na treningu ... A na forum Si koleś miał graja Ballacka , który zginął w wypatku samochodowym
przynajmniej dla mnie
... dla przykladu fm 07 każdy 1 ligowy zespół mogłem stworzyc dosc łatwo
dobre transferyy typu cieluch nowak napierała(znalezieni przezemnie nie piszcie mi o tym ze wszystko z talentów) zmodyfikowany diamencik
i odpowiedni trening i reszta to juz była może nie łatwizna ale szło zawsze w miare dobrze
a teraz mimo wszystkiego tego samego jest o wiele ciekawiej bo mimo ze mefiu cieluch nadal daje rade
to jednak jest realistyczniej
bo nie strzela mi 5 goli i nie wygrywam 5 do 0.diament nie jest idealny;P itd itd xD
jak mam dobra passee to wygram 3-4 mecze (grając zespolem typu górnikiem czy lks) i pózniej jest wtopa
dawno nie poswieciłem tyle tej grze na wszelkie analizy kazdego detalu xD Tylko jedyne co sie boje xD ze nieraz coś dobrze poprawiam a nie idzie przez jakis boogg
(ale to przez to ze tyle sie w tym roku tego naczytałem...
)
A co do tematu kontuzji to pewnie jedna z wad tego treningu...
dlatego mecze sie nim krótko i byle jak
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty