Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Bruenor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2007 17:02    #5001     Sufler - Porady do gry - Rożne po patchu 8.0.1
Wykonawcy rzutów rożnych:
Gerrard, Ronaldinho, Messi, Daniel Alves , Iniesta i jeszcze kilku to chyba świadczy o tym, iż to nie wina piłkarzy

Trener od stałych fragmentów Sandro Tovalieri - 5 gwiazdek w treningu...

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
24.11.2007 16:18    #5002     Sufler - Porady do gry - Rożne po patchu 8.0.1
spokojnie bez kłótni panowie, spróbuj zmienić trenera od Stałych fragmentów gry lub cały trening, albo twoi piłkarze nie umią wykonywać rzutów rożnych, nie sądze że to Bug ja też tak nie mam
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.11.2007 16:11    #5003     Sufler - Porady do gry - Tug's Training FM 2008
Oczywiście nie ma kontaktu do redakcji (no bo po co), więc tu umieszczę świetny program treningowy Marka Tugwella. Zawiera osobne reżimy treningowe dla seniorów, jak i juniorów. Polecam:

TUG'S TRAINING

INSTRUKCJA INSTALACJI:
1. Ściągnij pliki (ale to chyba oczywiste)
2. Wypakuj do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/Schedules (Jeśli go nie ma, to go stwórz)
3. Kiedy będziesz w ekranie treningu, kliknij na edytuj trening, potem importuj go, a następnie wybierz pliki i kliknij OK.

wyrzo1 Partyzant

22.11.2007 15:16    #5004     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
wielkość bazy treningowej ma znaczenie, jak rozbudujesz baze to najczesciej można wiecej i trenerów i skautów.

Pzdt

jaruone Młody aktywista

gotowizny tez nie uznaję - jedynie trening thug dla młodzików bo dla seniorów sam robię :)

ps.@zetkaii jak sprawdziłes że to temat nr 10000??
jesli to prawda to Szanowna Administracja powinna mnie chyba jakimś suwenirem (ale nie w łeb) uhonorować :P Fm2008 mile widziany ;)

Megaworior Partyzant

19.11.2007 11:42    #5006     Sufler - Porady do gry - FM Genie scout
MaBobek-to widac jaki jestes zdolny ze bez oszustwo nie umiesz sobie poradzic z wygraniem meczu moze podac Ci jeszcze taktyke super i jakis trening co w miesiac zawodnicy beda mili atrybuty po 20

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.11.2007 22:08    #5007     Sufler - Porady do gry - Czy to jest bug ?
Trening ktory ustawiles moze nie dzialac tak efektywnie w tej wersji moze sprobuj tego: http://www.freew(...)aining/. Wiecej musisz tez grzebac w taktyce analizowac poszczegolne mecze co trzeba zminic robic roszady efekty na bank przyjda.

FavkuleC Partyzant

18.11.2007 21:55    #5008     Sufler - Porady do gry - Czy to jest bug ?
Witam, mam problem odnośnie FM'a 2008 no nie wiem jak sobie z tym dać radę, zaczynam cały czas nowa grę coraz to nowym klubem z nadzieją ze tym razem bedzie dobrze, jednak.. no nie daje rady.. już nerwowo nie wytrzymuje.

Zaczynam grę, tym razem bedzie to Real Madryt, ustawiam trening Tug'a z FM2007, ustalam sklad(Casillias,od lewej:Drenthe,Metzelder,Cannavaro,SergioRamos,pomoc:Robinho,Sneijder, Diarra, Robben, w ataku: RVN, Raul). Kondycja zadowalajaca śr 96%, jedyne co mnie martwi to morale, no nie za wysokie, niskie, przecietne, dobre. Brak ogrania jest oczywista sprawa zwazajac na poczatek sezonu. Czeka mnie mecz ze Siena towarzyski oczywiscie. NIE ISTNIEJE W TYM MECZU, SPORADYCZNE AKCJE MOICH KOPACZY NIE ROBIĄ WRAZENIA NA SIENIE, WŁOSI RÓWNIEŻ NIE ZNAJDUJA SPOSOBU NA MOJEGO BRAMKARZA, LECZ MOIM CELEM WYŁACZNIE BYŁO ZWYCIESTWO, MAŁO TEGO LICZYLEM NA POGROM, I POPRAWE MORALI..JEDYNIE WLOSI CIESZYLI SIE Z TEGO REMISU. po tym meczu juz fm'a nie właczyłem gdyz zaczynalem gre:
Ajaxem, Lechią Gdansk, Barcelona, Realem.. i cały czas to samo
okres przygotowawczy zadnego wygranego meczu, w lidze zenada!! totalne dno

Ajaxem- 4 remisy, 3 porazki
Lechią 2remisy, 3 porazki. Co ciekawe w jednym meczu towarzyskim zremisowalem z Banikiem Ostrawa 1-1.. prowadzilem do 94 minuty 46 sekundy gdy w tym wlasnie czasie stracilem bramkę po wolnym, wartym zaznaczenia jest fakt ze sędzia doliczył 3minuty ;)
Barcelona, 1wygrana, 3remisy,2porazki jedna z nich jest Sporting Lisbona 6-2 Barca ;/
Realem.. remis ze Siena i to mi starczy bo to była skumulowana złosc z poprzednich meczy..w obrazku załaczam cos co powtarzało się ZA KAZDYM RAZEM, W CO 2gim MECZU !! AJAXU LECHII BARCY REALU..;/ Niech ktos mi pomoze, macie cos takiego u siebie, jest to moja wina, moich kopaczy, czy błedow gry?

mmm Młody aktywista

18.11.2007 01:49    #5009     Sufler - Porady do gry - Trening
hmm? ja proponuje trening pt: "reakcjonista" :P

Rafal9116 Partyzant

18.11.2007 01:39    #5010     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam chcialbym aby ktos dostosowal jak najlepszy trening do Realu Madryt.prosze o propozycje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.