Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2007 11:27    #5021     Sufler - Porady do gry - Kondycja
przyczyn morze byc klika : non-stop atak + gra presingiem , zile przepracowany okres treningowy , zawodnicy świerzo po kontuzjach , przemęczenie zawodników sezonem, za wysoko ustawiona linia obrony , a morze po prostu zawodnicy z niskim parametrem wytrzymałośc ... proponował bym dawac przez jakiś czas zawodnikom najbardziej przemęczonym(a grającym w 11) dzień wolny po meczu , odbije sie to zapewne na ich formie ale niema lekko coś za coś :)

Mateyyy Młody aktywista

15.11.2007 11:16    #5022     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Mam ustawiony delikatny odbior pilki ale gram skrzydlami a ta kondycja mi spada glownie u obroncow i napastnikow przy czym jednego napastnikia mam jako wolny elektron. A moze to wina treningu?

Mattii Przodownik pracy

15.11.2007 11:11    #5023     Sufler - Porady do gry - Wisła
craistiano88 może spróbuj im zwiększyć trening strzelecki.Z tego co wiem ich wykańczanie akcji nie przekracza 14...,a może daj szanse Dudu albo Pauliście ewentualnie Małeckiemu.

jemiolak Partyzant

15.11.2007 05:37    #5024     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
panie syfko1:

po 1 - nie jemiołak tylko jemiolak (prosze o nastawienie większej rozdzielczośći ekranu)
po 2 - po to jest sufler by pomagac , a nie krytykować (to była moja sugestia i chciałem sie dowiedzieć jakie jest wasze zdanie - wyraznie napisane jest byscie )
po 3 - teraz juz wiem ze im wieksza ilosc trenerow na dany aspekt treningu wieksza on rozwoj grajkow w szybszym tempie
po 4 - dlaczego nie udzielają sie admini (chyba oni sposrod nas tu mają największą wiedzę na temat fmowskiej rozrywki)

natomiast:
w starszych wersjach efema bralem pod uwage tylko ekran treningu , zwracalem uwage na obciazenie trenerow (zawsze wystarczyl mi jeden trener na dany element treningu i byl oznaczony intensywnością na LEKKO wtedy myslalem ze jest git i nie staralem sie o wiekszosc liczbe trenerow na ten element treningu)

skoro wieksza liczba trenerow na dany element treningu sprzyja rozwojowi grajkow to bede sie starac zatrudniac maksymalnie jak najwiecej trenerow w klubie

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.11.2007 20:45    #5025     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
Nie wiem o co chodzi w tym szalonym temacie.
Jedyne co mogę napisać o trenerach i treningu to:
W do zajmowania się treningiem ściągasz trenerów z największymi umiejętnościami(gwiazdki) dbaj także o to aby ich nie przeciążać (najlepsze obciążenie to lekkie).
Temat typowe śmietnisko...3 posty takie same, dziwaczna nazwa tematu...większość nie wie o co chodzi...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sefko1 Przodownik pracy

14.11.2007 20:39    #5026     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
Bzdury Pan pisze panie jemiołak. Wieksza liczba trenerów wpływa na efektywność treningu, chocby przez to, że zmniejsza jego intensywność w przydziale na jednego trenera.
Tłumaczac na przykładzie. Jeśli masz duzą kadre zawodników, to zbyt mało trenerów powoduje. że trening rozkłada sie na wieksza liczbe graczy. Atym samym jego skutecznosc sie obniża.
Oczywiście CA jest ważne. To normalne, że im lepszy trener tym lepiej trenuje. Ale nie zapominaj ze trening determinuje kilka zmiennych. Jedną z nich jest intensywność.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

14.11.2007 17:03    #5027     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
1. Po co tyle postów?
2. Po co piszesz to samo pytanie?
3. Nie ma czegoś takiego jak "potencjał CA(???)".
4. Liczy się tylko trener, który jest najlepszy w danej dziedzinie(o ile jest do niej przydzielony). Inni obniżają tylko "ciężkość" treningu.

jemiolak Partyzant

14.11.2007 16:43    #5028     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
siemacie!
czy posiadanie większego grona trenerów - na dany element treningu.
sprzyja wzajemnemu rozwojowi grajków ?
jeśli tak to czy wtedy trenerzy uzupełniają sie wzajemnie

ja myśle chyba...że inteligencja gry-->
(niewiem jaki to odnosnik - w komputerowej bajerze ;p)
wykorzystuje tylko cechy jednego trenera - z większym potencjałem CA
jak myslicie?

te pytanie jest glownym watkiem tematu

jemiolak Partyzant

14.11.2007 16:42    #5029     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
siemacie!
jeśli tak to czy wtedy uzupełniają sie wzajemnie

jak myslicie?

jemiolak Partyzant

14.11.2007 16:41    #5030     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
siemacie!
jeśli tak to czy wtedy uzupełniają sie wzajemnie

jak myslicie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution