Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2007 15:03    #5031     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
Wtedy zawodnicy odczuwają mniejsze zmęczenie po treningach

jemiolak Partyzant

14.11.2007 14:57    #5032     Sufler - Porady do gry - jemiolak 0 - WSPrawie
siemacie!
czy posiadanie większego grona trenerów - na dany element treningu.
sprzyja wzajemnemu rozwojowi grajków ?

ja myśle chyba...że inteligencja gry-->
(niewiem jaki to odnosnik - w komputerowej bajerze ;p)
wykorzystuje tylko cechy jednego trenera - z większym potencjałem CA

Proletariat

Napastnicy są dobrzy lub nawet bardzo dobrzy! Łobodziński, Piszczek, Saag, Mierzejewski. Są dobrymi snajperami... Jednak strzelanie nam przychodzi ciężko... Póki co nie mam kasy na nowych zawodników (daremny zarząd). W bramce Majewski, który również dobrze broni... Jednak mimo to tracę głupio bramki. @lazan mam ten trening. @9pucek- dzięki za pobłażliwość :P

lazan Partyzant

No nie gra na czas od 8 minuty mogłaby sie jeszcze gorzej dla ciebie skonczyc. Poszukaj jakis dobrych bramkarzy polecam Wang Dalei oraz obroncow Pavlyuchek, zmien ustawienia taktyczne daj na normalne nastawienie polecenia indywidualne ustaw porzadny trening polecam Tug's Training jest na fileplanet na tej stronce, powinno byc lepiej a i napisz jaki masz sklad i ustawienie oraz polecenia dla pilkarzy lub dla druzyny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.11.2007 22:37    #5035     Sufler - Porady do gry - Brak dyscypliny!!!
Karać za czerwone kartki karami dyscyplinarnymi i za ewntualne opuszczanie treningów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

owen94 Partyzant

10.11.2007 21:35    #5036     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Zmieniłem taktyke i ustaliłem osobny trening dla napastników i niektórych pomocników w którym mam strzały na intensywnym. Moja gra się poprawiła, w lidze jestem 3 a w pucharze Hiszpanii odpadłem w ćwierćfinale z Barceloną po dwumeczu wynik był 7-7 ale Barcelona wygrała dzięki bramkom na wyjeżdzie. Liczba 7 strzelonych bramek cieszy bo przedtem w 10 meczów tyle strzelałem. Dzienx za rady ;)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.11.2007 16:31    #5037     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Bug? a nie lepiej pomyslec troche wiecej pobawic sie w ustawieniach taktyki dopasowac odpowiednich graczy i ulozyc trening? Ja tam bym nie chcial gdybym mial siedziec 5 minut nad tym i wszytsko wygrywac to dopiero byloby bez sensu ;]

szawer Partyzant

10.11.2007 10:39    #5038     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Miałem ten sam problem w Legii Warszawa. Wystarczy zrobić osobny trening dla napastników i poćwiczyć strzały, do tego trzeba stosować rotacje napastników.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.11.2007 08:55    #5039     Sufler - Porady do gry - Rhain Davis
Zawsze możesz stworzyć Davisa w edytorze. Ustawisz mu CA 25, a PA -9 i w wieku 18 lat już powinien być świetnie rozwinięty (o ile będzie miał dobry trening).

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.11.2007 08:31    #5040     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Było już 100 milionów takich tematów, ale cóż. Odp. na 1
- zmieniaj ustawienie drużyny
- wykorzystuj rotację składu tzn., tych, co psują Ci mecz oddeleguj na tydzień do rezerw, a wstaw może kogoś fajnego, młodego - w Realu ich nie brakuje
- może, że masz krysys w zespole. Spróbuj wybadać o co chodzi. Może zawodnik nie chce podpisać nowego kontraktu, albo komuś nie pasują Twoje reżimy treningowe? Sprawdź morale zespołu. Jeśli jest to kryzys, to musisz go przeczekać.

Odp na 2:

Chodzi o to, że Twoi zawodnicy mają słabą skuteczność. Jeżeli to napastnicy to rozglądnij się za nowymi, którzy mają Wykorzystywanie sytuacji, czy jakoś tak od 16 i więcej. Oglądasz czasem mecze? Tam w meczu np. Legia-Jagiellonia Legia miała masę sytuacji i co? Wynik 0:0.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.