Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2007 08:29    #5041     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Musisz stosować zasadę rotacji zawodników w twoim składzie - są przemęczenie i nie mogą grać na 100% swoich możliwości.
Po drugie twoi napastnicy maja pewnie słabe wykańczanie akcji i opanowanie, ustaw w treningu, by twoi napastnicy więcej trenowali strzałów.

tomson007 Partyzant

09.11.2007 23:20    #5042     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
sasasza moge Ci wyslac moja taktyke arsenalu + treningi ;]

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 16:12    #5043     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
zacznij nowa gre!moze trening masz zle ustawiony i zawodnicy sa przemaczeni,moze taktyka zla,moze zle ich do sezonu przygotowales!rozne moga byc przyczyny!!

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.11.2007 21:45    #5044     Sufler - Porady do gry - pytanie dotyczące FM modiefier'a
1. Jeśli dasz mu wszytko do 20, to co może jeszcze wzrosnąć?
2. Tak musi być, gdyż piłkarz to nie "robot"nie potrafi utrzymać takich statystyk, musiałby mieć nadludzki trening.
3. A czy podwyższanie statystyk, to nie oszukiwanie? Widocznie tak researcherzy tak ocenili ich umiejętności i wszelki ich zmienianie jest oszustwem. Ale to tylko twoja sprawa, jeśli uważasz, że jest za słaby,to ulepsz go.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam. Ja jeszcze nie mam pełnej wersji FM 2008 (wolę jednak kupić sobie w normalnym sklepie i być pewnym kiedy go dostanę - jak to mówią "lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu";), więc pykam w demko (Gold jakby się kto pytał) Czerwonymi Diabłami i zdziwiłem się gdy np. Scholes (jak i paru innych) podczas miesięcznej kontuzji nie miał czerwonych strzałek oznaczających spadek atrybutów. Dlaczego? Czy spotkał się ktoś z tym? Czy jest tak też w pełnej wersji? Może to jakiś bug? Jeśli tak, czy łatka to naprawia?

PS. Mam nadzieje, że ktoś kto nie ma jeszcze pełnej wersji odpowie, bo reszta pewnie jest już w innym świecie :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.11.2007 13:46    #5046     Sufler - Porady do gry - Porównanie wg Mediów
1. To sa takie zapowiedzi. Potrzeba przede wszystkim dobrego treningu i odpowiedniego podejscia do gracza czyli grac grac grac i zdobywac doswiadczenie. Kto to Rafa?
2. Takie porownania pojawiaja sie w mlodym wieku kiedy zawodnik wchodzi w dorosly futbol. Nie mozna powiedziec o 30 letnim graczu ze bedzie nowy Dinho :)
3. Raczej do tych co bede aktualnie najlepsi w grze chociaz moze moga znalezc sie przypadki porownania do dawnych graczy.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.11.2007 23:04    #5047     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Mówisz o FMie czy o świecie realnym? Bo chyba Ci się coś miesza. Przecież wszystko zależy od treningu i trenerów. Technika i zgranie powiadasz? Mam co do tego spore wątpliwości aby dzielić takie ligii jak Premiership czy Primera Division na siłową i techniczną, wydaje mi się że taki podział jest sterotypowy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

scorpion_TM Młody aktywista

03.11.2007 22:39    #5048     Sufler - Porady do gry - Trening- wzrost atrybutów
To działa tak, ze jeśli przykładowo w listopadzie asystent w raporcie pisze ze zawodnik X zaimponował na treningu, to w grudniu jego atrybuty wzrosną. Przynajmniej u mnie tak jest.

Jadol Partyzant

03.11.2007 22:01    #5049     Sufler - Porady do gry - Trening- wzrost atrybutów
Mnie na przyklad irytuje jak trener daje sprawozdanie z treningow ze jacys tam zawodnicy zaimponowali zaangazowaniem w treningach (wymieni jacy i w nawiasach w jakich dzialach trenignu) klikasz na zawodnika a tam albo strzalki w dol, albo brak strzalek. Nie lepiej w takim razie bylo to pominac?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.11.2007 21:41    #5050     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
np.waleczność.waleczność może rosnąc jak np zawodnik gra w nagli a nie rośnie jak gra np w Hiszpanii .tej cechy raczej sie nie da nabyć na zwykłym treningu. taki jarka choćby nie wiem ile trenował to nigdy nie będzie tak waleczny jak gattuso.przypominam ze gattuso grał miedzy innymi w lidze szkockiej która jest bardzo waleczna liga.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.