Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.10.2007 21:42    #5081     Sufler - Porady do gry - skutecznosc :(
tu zadne treningi i dobrzy napastnicy nie pomogą. po prostu ta gra tak ma że nasi ,,snajperzy" potrzebują minimum 5 setek żeby strzelić1, góra 2 bramki. bo nie powiecie mi że david villa
mając sam na sam z bramkarzem w 88 minucie trafia wprost w niego dlatego ze jest w słabej formie (4 mecze/3 gole) albo ma słaby trening (atak-mocno,strzały-intensywnie), o jego statach nie bede wspominał bo kazdy je zna

loc187 Partyzant

03.10.2007 19:49    #5082     Sufler - Porady do gry - skutecznosc :(
miałem podobnie. najpierw sprawdź trening dla napastników, bo może zamiast strzelania uczą się innych pirdół.ja dodatkowo ściągnąłem trenera specjalnie do nauki strzałów (więc miałem 2). potem wystawiałem ich tak, że co 2-3 mecze zmieniałem jednego (albo od razu dwóch) i patrzyłem którzy ze sobą dobrze współpracują. łatwo to zauważyć, bo taka zgrana dwójka na pewno coś strzeli. jak już postawisz na 2 (czy ilu ich tam masz w swojej taktyce) to nie zmieniaj tego! graj z 5-7 meczy. powinni się wstrzelić. jak nie to znaczy, że źle wybrałeś grajków, albo są za słabi. albo znowu trening zły.
wada jest taka, że ciężko może być w lidze. mnie uratowała dobra obrona, ale i tak nie wygrałem kilku meczy ze słabiakami właśnie z powodu słabej skutecznosci. za to w drugiej połowie sezonu stukali prawie co mecz. obaj! :)

kecup9- Partyzant

03.10.2007 18:47    #5083     Sufler - Porady do gry - skutecznosc :(
zmieniam ich ciagle nie kupowalem zadnego napastnika bo myslalem ze mam niezlych a gram totenhamem jeszcze z tym treningiem sprubuje

boro92921 Przodownik pracy

03.10.2007 18:42    #5084     Sufler - Porady do gry - skutecznosc :(
ustaw swoim napastnikom intensywny trening strzelecki lub po prostu kup jakiegoś porządnego napadziora

szczepek Młody aktywista

29.09.2007 16:11    #5085     Sufler - Porady do gry - Ujemna temperatura
Ja gralem mecz towarzyski 1. stycznia:D jako rozpoczecie treningow przez runda wiosenna wiselka krakow i gralem mecz z rosyjska Iwantiejewka na ich stadionie ludzi bylo 69:D a temperatura -10:D jak wrocili pilkarze do kraju to grypa rozwalila kazdego:D cale szczescie ze pierwszy mecz gralem 20 lutego z Benfica w LM:]

k-u-b-a1 Przodownik pracy

28.09.2007 13:40    #5086     Sufler - Porady do gry - dlugi
a nie jest to oszustwo mimo wszystko? ;> czy w prawdziwym swiecie taki np. Sir Alex Ferguson moze sobie zmienic na treningu, zeby Ronaldo oddal swoj drybling Tevezowi, a Kuszczaak swoje umiejetnosci bramkarskie Rooneyowi?
gra powinno byc realna, tak jak w normalnym swiecei, a z tego co ja wiem(moze sie jedna myle) nie robi sie takich rzeczy

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2007 11:15    #5087     Sufler - Porady do gry - Malutki problem
musisz wejść w profil i w prawym górnym rogu powinno być pokaż efekty treningu
bądź Show effects training ( jeśli masz jakąś inną skórke)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

bialy13 Młody aktywista

27.09.2007 20:01    #5088     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja bym chciał z treningiem ;D

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

26.09.2007 18:30    #5089     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań związanych z FM 07
1. Zainstaluj patch 7.02 jeśli go nie posiadasz
2. Widocznie jego PA osiągnęło apogeum i nic więcej z niego nie wyciągniesz. Same spadki umiejętności wliczone są w "życie" piłkarza, który miewa wahania formy. Widocznie pan Krzysztof ma problemy z ustabilizowaniem formy. Możesz spróbować zaaplikować mu oddzielny trening .
3. j.w.
4. Ja bym "zaszalał" trochę w inny sposób. Otóż przeznaczyłbym fundusze na rozbudowę bazy treningowej i obiektów młodzieżowych oraz zainwestował w zastępy perspektywicznych młodych grajków. Tylko takie działania zagwarantują Ci stabilizacje i nadzieję na długotrwałe sukcesy. Jeśli jednak obstajesz żeby wykonać swoisty "hit transferowy" sprowadź kogoś ze znanym nazwiskiem, dzięki temu możesz zarobić na sprzedaży koszulek^^

BS Młody aktywista

26.09.2007 18:06    #5090     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań związanych z FM 07
1.Mi sie wydaje że jest limit obcokrajowców w Orange Ekstraklasie. Ja też mam taki limit więc myśle że to normalne.

2.Może trening za słaby? jeśli jedziesz na ogólnym to może spróbuj zrobić mu indywidualny trening z naciskiem na obrone.

3.Najprawdobodobniej dla tych klubów ten zawodnik jest tyle warty lub po prostu niedopatrzenie. Byc może mały bug

4.Rzeczywiście pytanie nie na sufler.;)

Pozdro:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution