Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Ungarer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2007 21:32    #5111     Sufler - Porady do gry - Aqua Skin do FM'a 2007
U mnie znika jak jest po prawej stronie ale mam z nim inny problem.Nie wyświetla mi sie sprawność piłkarza,dopiero muszę w trening wejść żeby zobaczyć coś więcej niż % kondycjii.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2007 18:02    #5112     Sufler - Porady do gry - Odwzorowanie meczu
1. Spróbuj dać obrońcom troche więcej Panowania nad piłką w treningu, bo jeżeli tego nie trenują to będzie 0 pomyślunku tylko ślepe przeywanie akcji. Ważna jest koncentracja i umiejętności techniczne. Daj im w ustawieniach indywidualnych więcej swobody, pozwól wychodzić. Chociaż wtedy mogą popełniać błedy...
2. Zdecydowanie swoboda i pozmnieniaj troche w ustawieniach indywidualnych obrońców. NIe mogą wszyscy mieć megadefenywnego nostawienia. Jak nie zadziała, to jedynym ratunkiem są strzałki biegu...
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Mieszko Partyzant

03.09.2007 13:36    #5113     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Graj diamentem, pokombinuj nad treningiem, weź pokupuj jakieś dobre talenty. Według mnie to częste zmiany taktyki są powodem porażek.

Senac Partyzant

02.09.2007 18:05    #5114     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Dzieki kyczy7, żadnych edytorów nie używam a większośc składu pozyskałem za friko.
Np, Zarate, Marica, Bojan, vela, riise nic mnie nie kosztowali.
Recepta na sukces to rozbudowa bazy treningowej i zatrudnienie dobrych trenerów.
Następnie wyławiamy potencjalne gwiazdy w zarodku , sprowadzamy ich do siebie za marny grosz i sprzedajemy po 2-3 sezonach za ok 50 mln ;) Takim oto sposobem zostało mi na transfery jeszcze ok 200 mln zł niewykorzystanych

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.09.2007 14:25    #5115     Sufler - Porady do gry - RRU 2.0 Bład
Moglbys dac screena ? Albo dwa - z jego profilem (umiejtnosciami) i poprosilbym jeszcze efekty treningu :)

Ciartur Młody aktywista

02.09.2007 08:12    #5116     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
U mnie w Uni Janikowo zarząd stwierdzał że wystarczy mi tylko 1 trener zajmujący się treningiem ogólnym ;).

Laionik Partyzant

01.09.2007 21:57    #5117     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów
liczba trenerów zależy od reputacji klubu. przy reputacji 7500 mozna miec 10 trenerów od treningu ogolnego.

Laionik Partyzant

treningi sa dobre, robiłem je sam a w sezonie obie na obciążenie średnie a pomiedzy sezonami na wysokie z przyłożeniem na aerobik i siłe

bialy13 Młody aktywista

jeśli chodzi o spary to muszą być z drużynami lepszymi lub równymi i grasz tak: 3 mecze w tyg. 1mecz - równy zespół
2mecz - rezerwy
3mecz - lepszy zespół
I tak w kółko. jak zostanie tydzień do rozgrywek wolne dajesz zawodnikom i potem wrzucasz jakiś trening (np. Tug's) i jedziesz!!!

kyczy7 Przodownik pracy

Przyczyna może byc :

- zmiana taktyki
- zły trening ( za duze obciazenie badz do nieodpowiedniej pozycji )
- za duze roszady w składzie i brak zagrania w drużynie ( duza ilośc transferów )
- niskie morale zespołu mogace byc skutkie wypowiedzi w mediach
- za duze wymogi kładzone na zespół ( oczekujesz od nich non stop zwyciestw )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.