Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2007 15:45    #5141     Sufler - Porady do gry - ale super problem
chyba chodzi Ci o to że twoj snajper dwa razy strzelil w slupek i chcesz poprawic jego skutecznos to ustaw mu trening strzały

kurzy13 Młody aktywista

29.08.2007 14:16    #5142     Sufler - Porady do gry - Ośmiokąt zamaist cyferek
u gory w profilu zawodnika mozesz to zmienic(tam gdzie wlaczasz i wylaczasz efekty treningu)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

27.08.2007 18:06    #5143     Sufler - Porady do gry - Man City problem z kibicami
1 Dla kibiców licza sie wyniki osiągane pod twoim kierunkiem,a domagają się zmiany taktyki ponieważ najprawdopodobniej osiągasz wyniki słabsze niż oczekują od Ciebie kibice i zarząd
2 Jezeli w kasie klubu bedziesz mial wystarczająco duzo gotówki ,pożyczka zostanie spłacona przed rokiem 2035
3 Trening strzelecki opłaca się ustawiać ofensywnym pomocnikom ,aby strzelali więcej bramek
4 Poszukaj w dziale TALENTY

pandafix Partyzant

27.08.2007 17:54    #5144     Sufler - Porady do gry - Man City problem z kibicami
Gram Man City i mam do was pare pytan fm-maniacy.
1. Dlaczego kibice sa nie zadowoleni z trenera, ciagle narzekaja i wywieraja presje, zebym zmienil taktyke. Nie wiem co robic bo juz zmienialem taktyke i dalej sa niezadowoleni. Czy to zalezy od wynikow, czy moze od stylu gry?
2. Czy pozyczke ktora wzial klub do 2035 mozna splacic predzej?
3. Co jest najbardziej potrzebne do treningu strzeleckiego i czy oplaca sie go dawac pomocnikom?
4. Czy znacie dobrego OPŚ'a do 8 mln zl, tylko zeby nie mial 16 lat a 23 lub 25
PS. Nie gram na uaktualnieniach, mam orginalna baze gry.

szczyglarz Partyzant

27.08.2007 13:05    #5145     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy - Statsy
mogą im wzrastać i spadać. w chelsea na początku jest taki trener siłowy Rui Faria kojarzycie?? ma na początku trening siłowy 17. ja mam 3 sezon i on ma trening siłowy 20

kyczy7 Przodownik pracy

Po pierwsze to ortografia ! Zabójcze

1. Nie, nie bug x) Fm-em ma swoje homory - nie mozna cały czas wygrywac bo to było by bez sensu , nawet jak masz mega mocna ekipe musisz kiedys przegrac nawet jak grasz składem który wydaje Ci sie dla nikogo nie osiagalny ... tak Fm-em został stworzony wiec po zwyciestwie z extra rywalem nie myśl sobie ze w nastepnej kolejce ze słabiakiem pójdzie Ci łatwo bo tak nie bedzie - juz sie tego naczuyłem x) Wiec to ze oddali jeden strzał na bramke i ona padała a w nastepnym meczu 20 a nie było żadnej to sie własnie nazywa humory Fm-ema ... xD

2. Juniorzy maja to do siebie ze sa zupełnie niestabilni wiec to jest normalka -> moze za duze obiazenie treningowe jak na nich a moze byli po ktz. i stasty im zupełnie spadły ? Ale na moje oko - niestabilnośc : dawno juz znana x)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Zabójczo fatalna ortografia i umiejętność korzystania z wyszukiwarki.
2. Słaba forma, zły trening.

petek14 Partyzant

25.08.2007 23:49    #5148     Sufler - Porady do gry - Bomboniera bezalkocholowa ?
hehe odniesc sukces z takimi repami to akurat wielkie wyzwanie :) mysle ze to niemozliwe... trzeba by bylo by mistrzem taktyki bo bedac jedynie selekcjonerem nie podniesiesz im atrybutow poprzez rezim treningowy...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.08.2007 11:41    #5149     Sufler - Porady do gry - Strzał z dystansu tak czy nie?
Częste strzały z dystansu ustawiaj tylko zawodnikom potrafiącym to robić. Nie ma co liczyć na łut szczęścia, że gościowi z tym współczynnikiem o wartości 12 czy 13 w końcu wyjdzie strzał.

Strzały z dystansu (obok m.in. wykończenia akcji) można wytrenować dzięki treningowi strzeleckiemu.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.08.2007 11:30    #5150     Sufler - Porady do gry - Strzał z dystansu tak czy nie?
Mam P R O B L E M czy napastnikom ustawiać strzały z dystansu na często?

Wiem jeśli oni mają wysoki współczynnik strzały z dystansu to raczej tak.
Ale... często zdarza się tak, że taki piłkarz odda parę nie celnych strzałów i gra na 6 a potem już strzela panu Bogu w okno.

Proszę o P O M O C.

Czy to zależy od jakiegoś specjalnego treningu?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.