Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

slawek15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2007 21:17    #5151     Sufler - Porady do gry - Wasze oczekiwania wobec FM 2008
ja bym chcial zeby mozna bylo miec kilka boisk i obserwowac treningi( tak jak mecze)

mesjo Partyzant

24.08.2007 19:59    #5152     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
jasne że nie każdy wychowanek może zostać gwiazdą. Ale duża szansa jest wtedy gdy w jego osobistych jest porównanie mediów że np. Lansowany jako nowy A. Nesta
I wtedy tylko dobry trening i trenerzy. Dobrze jest gdy owemu wychowankowi ok. 20 roku życia dać mu taki trening który podnosi te umiejętności które mu są najbardziej potrzebne do jego pozycji np. do środkowego obrońcy dać obciążenie obrony mocno a zmniejszyć atak na lekko

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

24.08.2007 19:23    #5153     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
Oczywiście wychowanek może zostać wielką gwiazdą, pod warunkiem, że:
- będzie miał odpowiedni trening
-będzie często grał w meczach pierwszej drużyny
- i oczywiście musi mieć niezłe PA
:)

Tores ReDevil Młody aktywista

24.08.2007 19:14    #5154     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
Generalnie to zależy od potencjału, wiadomo im wyżej tym lepiej.
Ważny jest dobry trening i ogranie się w mocnym klubie.
Jakotakiej recepty na zrobienie gwiazdy nie ma.

lukasm18 Partyzant

24.08.2007 19:14    #5155     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
to zalezy glównie od potenciału wychowanka i od treningu i ile gra w pierwszej druzynie na poczatek wystawiaj go w pierwszej druzynie na koniec spotkan

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
24.08.2007 19:13    #5156     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
z byle kogo to nie
ale na pewno z piłkarza z wyskokim atrybutem potential ability dla gwiazdy światowego formatu ok.180-200
dla polskiej ligii 130-150
atrybut ten można sprawdzić przez FmGenieScout lub przez raport twojego scouta, on opowie Ci o potencjale piłkarza
oczywiście ten piłkarz musi się ogrywać i pracować przy odpowiednich trenerach i przy dobrym programie treningowym
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:04    #5157     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Jeśli jesteś taki cwany to powiedz po co trenerzy często udają się na staże do zagranicznych klubów żeby podpatrzeć styl treningów i prowadzenia zespolu przez bardziej doświadczonych managerów.

Yodassss Młody aktywista

21.08.2007 00:57    #5158     Sufler - Porady do gry - Pozycja przyczyną niezadowolenia
Gram taktyką 4-1-2-1-2, tak więc środkowych pomocników nie wykorzystuje. Korzystam zaś z DP i OP Ś. W zimowym okienku sprowadziłem dwóch DP i jednego P PŚ. Ci DP potrafią też grać jako P Ś. Poza nimi, mam jeszcze w składzie paru innych piłkarzy którzy mogą grać na tej pozycji. Mogą, ale nie grają, gdyż z niej nie korzystam. Tymczasem po przyjściu do klubu, ten P PŚ stwierdził, że jest za duża konkurencja na jego nominalną pozycję (P Ś) i nie wie, czy będzie miał pewne miejsce w składzie (ja go wystawiam jako P P). Powiedziałem, że musi ciężko pracować. Mimo to, nadal jest niezadowolony i raz nie zjawił się na treningu (karę dostał). Co zrobić w takiej sytuacji? Mam nadzieję, że w przyszłych wersjach gry taki "kruczek" zostanie zlikwidowany ...

Krystian88 Młody aktywista

20.08.2007 20:30    #5159     Sufler - Porady do gry - brak formy
Mówisz że to się zaczęło pod koniec poprzedniego sezonu, a czy okres przygotowawczy przyniósł jakąś poprawę (na lepsze lub gorsze)??? Jeśli nie to nie jego wina. Może poprostu nieodpowiedni trening dobrałeś. Ale jak mówisz, że jest poprawa to nie kombinuj nic narazie, bo to na dobre nie wyjdzie. Może się rozkręcą?
Powodzenia!

mareczek Młody aktywista

20.08.2007 19:19    #5160     Sufler - Porady do gry - brak formy
trening mam z tej strony tug'a gram diamentem 4-1-2-1-2 a nastawienie norma swodpoda norma podania mieszane temp szybkie szerokosc norma gra przy przeciwniku czesto linia obrony norma ale prawie cofnieta odbior agresywny i zaznaczone kontrataki jestem po 15 meczach w lidze angielskiej

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.