Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2007 08:58    #5251     Sufler - Porady do gry - Edycja treningu
2.Widocznie grasz na 7.0 bo na innych powinno być dobrze,np.ściągnij uaktualnienie 7.0.1 i powinno wszystko działać z tym nastawieniem.
1.A wiesz jak wogóle zapisałeś ten trening?Jak go nazwałeś i gdzie go zapisałeś?

Lypton Partyzant

17.07.2007 23:29    #5252     Sufler - Porady do gry - Edycja treningu
Prawdopodobnie ustawiasz intensywnosc treningu strzalkami. Tez tak mialem. Po przejsciu na myszke wszystko wrocilo do normy i zatwierdzalo zmany.

Fan Kolejorza Partyzant

17.07.2007 22:54    #5253     Sufler - Porady do gry - Edycja treningu
Pewnie jestem ciemniak :) ale czy moze mi ktos powiedziec jak edytuje sie trening w FM07? Jak chce edytowac to mi mowi 'Import' ale nigdzie nie moge znalesc zapisacnych przez siebie stworzonych treningow.
I jeszcze jedno: ustawiam trening na sredni a jak wyjde i wroce z powrotem do tego samego ekranu to trening jest ustawiony na intesywny???? Czy ktos ma jakies pojecie dlaczego albo co z tym zrobic?

sefko1 Przodownik pracy

17.07.2007 14:45    #5254     Sufler - Porady do gry - Liga Angielska - parę problemów
Fakt faktem, że skrzydła u mnie sa trochę słabe. Na lewej mam co prawda Adu, Dzsuzsaka i kupionego w tym sezonie Vukcevica. Ale każdy z nich lepiej gra na OP Ś niż OP L. Jest jeszcze hiszpan Alvaro. Najlepszy gracz nottm forrest w Championship, ale on potrzebuje jeszcze sporo treningu. Natomiast prawa strona to juz bieda. Mam co prawda regena z RPA z angielskim paszportem i mimo, że mój asystent widzi w nim gwiazde, to średnia 6,67 nie robi wrażenia. Za pół roku sprowadze L.Mokoene (zaczął wreście grać w reprezentacji), choć z tego co pamietam to bardziej napastnik niz skrzydłowy. Natomiast DP obecnie gra 24-latek z Czech- Husek. W destrukcji jest niezły, ale nie potrafi konstruować akcji. Niestety gracze pokroju Lennona czy Barnetty to jeszcze nie moja półka. Tak więc na razie musze dobra taktyką nadrabiać braki kadrowe. I liczyć na pojedyńcze zagrania takich geniuszy jak Adu czy moi napastnicy: Doudin, Salihi lub Giovanni (regen z Brazylii).

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

15.07.2007 19:53    #5255     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
No, ale nie wiedzac czy oni sa np. duzi czy mali to mu poradzisz grac wysokimi dosrodkowaniami na kurdupli, albo naodwrot, badz powiesz zeby ustawil trening na strzaly podczas gdy dany grajek ma dobre strzaly, a kiepska szybkosc. Z ogolnych rad to trening tych słabszych umiejetnosci waznych dla napastnika i taktyka, ale ja trzeba ustawic znajac umiejtnosci zawodnikow i druzyne, a ja jeszcze nie mam tej przyjemnosci.

Ichabod Crane Partyzant

15.07.2007 19:20    #5256     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
Stwórz im specjalny program treningowy, kładąc nacisk na strzały i atak; postaraj się tez sprowadzić dobrych trenerów dla tych czynników

kurzy13 Młody aktywista

15.07.2007 19:03    #5257     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni Napastnicy
Mam problem z napastnikami. Niewazne jakiego napastnika kupie(drogiego czy taniego, dobrego czy slabego) nie potrafi on sie wstrzelic w bramke przeciwnika. Czy jest jakis sposob zeby uskutecznic ich celnosc? Moze jakis trening albo taktyka? Ja niewiem co ja robie zle. Z gory dzieki za pomoc.

Yelonek Partyzant

13.07.2007 20:03    #5258     Sufler - Porady do gry - Trening amatorski
chce ulepszyc trening amatorski na program profesjonalny, a dodam jeszcze ze mam piłkarzy z kontraktem profesjonalnym, a wiec powinienem miec do wyboru, a mam tylko trening amatorski

potteromaniak Młody aktywista

13.07.2007 19:06    #5259     Sufler - Porady do gry - Trening amatorski
Ale jaki jest problem? Chodzi ci o to, ze chcesz ulepszyc trening amatorski, czy ze seniorzy ucza sie mniej od juniorow, bo nie do konca zrozumialem?

Yelonek Partyzant

13.07.2007 18:33    #5260     Sufler - Porady do gry - Trening amatorski
mam problem z treningami, a mianowicie nie wiem co zrobic, aby ulepszyc moje treningi z amatorskich na jakies lepsze bo jak narazie seniorzy moga sie mniej nauczyc niz juniorzy z klubow z.. no wlasnie z czym?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.