Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

cichy90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2007 10:10    #5271     Sufler - Porady do gry - Dusigrosze z zarządu
jak grlm lechem to zarzad zgodzil sie podnies budżet transferowy do 17 mln rozbudowac baze treningowa ale nie zgodzil sie na rozbudowanie stadionu a gdy postawilem ultimatum oglosil ze w najblizszym czasie rozpocznie budowe nowego stadionu

Cavalerra Młody aktywista

03.07.2007 22:21    #5272     Sufler - Porady do gry - Omar Andrade
On się rozwinie przy treningu. Ja go miałem jak miał 27 lat i szybkosc mial 16 a przyspieszenie 15 i nic nie zmieniałem w treningu. Poprostu wraz z wiekiem te atrybuty fizyczne rosną i maleją :P
P.S. Nigdy nie miałem ustawionych treningów indywidualnych -.-

Czis Partyzant

03.07.2007 22:17    #5273     Sufler - Porady do gry - Omar Andrade
Panowie gram dopiero drugi sezon i go kupilem:) Jest dobry ale mankamentem jest jego szybkosc. Czy jemu mam sie z czasem ta szybkosc polepszy czy musze sam grzebac w treningu i polozyc nacisk na ten element. Pytanie do tych ktorzy go mieli gdy byl starszy :)

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2007 16:08    #5274     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Pewnie zamiast na trening iść to szlajał się po barach i mu się spodobało:D

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2007 16:04    #5275     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
sorka za 3 posta ale to bylo tak dawno ze znow sobie skojarzylem pewne wydarzenia zwiazane z ta historia, mianowicie andrade chcial odejsc, nie przychodzil na treningi a ja na to w zaden sposob nie zareagowalem i wlasnie mniej wiecej tydzien bo opuszczonym treningu stwierdzil ze przyzwyczail sie do zycia w petersburgu

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2007 11:47    #5276     Sufler - Porady do gry - Zmiana atrybutów trenerów
Wydaje mi się, że podobnie jak u piłkarzy. Umiejętności zawodników zależą głównie od szkółek młodzieżowych, natomiast trenerów najprawdopodobniej od bazy treningowej w jakiej pracują...

cichy90 Partyzant

03.07.2007 11:45    #5277     Sufler - Porady do gry - Zmiana atrybutów trenerów
od bazy treningowaj-poszukaj taki temat juz byl

XerfaX Partyzant

03.07.2007 11:38    #5278     Sufler - Porady do gry - Zmiana atrybutów trenerów
Mam pytanie. Od czego zależy zmiana atrybutów u trenerów?? w chwili obecnej prowadze piasta gliwice 7 sezon, zatrudniam po jednym treberze od kazdego rodzaju treningu (strzały, panowanie nad piłką itd.), obiekty treningowe przeciętne i podstawowe obiekty młodzieżowe. np Jerzy Dudek przychodził do mnie mająć 19 treningu bramkarzy a obecnie ma 20 natomiast musiałem pozbyć się takich trenerów jak np Bogdan Zając Olo Moskalewicz gdyż spadły im atrybuty. Od czego więc zależy zmiana tych atrybutów?? Ilości zawodników jaką trenują ( Obciązenie) bazy treningowej czy jeszcze od czegoś inego??

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

02.07.2007 16:02    #5279     Sufler - Porady do gry - problem z pierwszym meczem
ja tam sobie mysle ze faktycznie przerwa musi byc i mozesz mocno eksploatowac druzyne w sezonie przygotowawczym, wiekszosc graczy w tym np BARTOSH! nie zmieniaja treningow, przerwa przed inauguracja musi byc i wystaw tych ktorzy zrobili na tobie najwieksze wrazenie, bo skoro wydolil w kilku sparach to w ligowym tez da rady, przeslalbys ta porazke o ktorej mowa?

tuptus Młody aktywista

02.07.2007 15:58    #5280     Sufler - Porady do gry - problem z pierwszym meczem
Sparingów może być i 30, byleby ostatni był tydzień przed. Najlepiej rozegrać 5-6. Nie zmieniaj treningu, bo to nie ma sensu. Nie rób im także żadnych przerw w trenowaniu, bo rozbrat z piłką tuż przed inauguracją sezonu nie jest za mądry. W pierwszych meczach graj tylko zawodnikami, którzy są doskonale przygotowani kondycyjnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution