Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2007 13:37    #5311     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki u trenerów
Wartości atrybutów trenerskich dla treningu na *****

Siła:

Kondycja >= 18

Aerobik:

Kondycja >= 18

Um. Bramkarskie:

Trening bramkarski >= 18

Taktyka:

Taktyka >= 18

Obrona:

Defensywa =18 i Taktyka >=18
Defensywa =19 i Taktyka >=14
Defensywa =20 i Taktyka >=10

Panowanie nad piłką:

Technika =18 i Mentalność >=18
Technika =19 i Mentalność >=14
Technika =20 i Mentalność >=10

Atak:

Ofensywa =18 Taktyka >=18
Ofensywa =19 Taktyka >=14
Ofensywa =20 Taktyka >=10

Strzały:

Technika =18 Ofensywa >=18
Technika =19 Ofensywa >=14
Technika =20 Ofensywa >=10

Stałe fragmenty

Technika =17 Mentalność+Ofensywa >=39
Technika =18 Mentalność+Ofensywa >=36
Technika =19 Mentalność+Ofensywa >=33
Technika =20 Mentalność+Ofensywa >=30

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.06.2007 13:19    #5312     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki u trenerów
Żeby trener mógł działać optymalnie, musi być przypisany do TYLKO jednego elementu treningu, np. jeśli trener ma obronę - 20, to żeby miał pięć gwiazdek musi być przypisany tylko do obrony i do niczego więcej. Żeby tak zrobić musisz nacisnąć na jego nazwisko w dziale "trenerzy" i przydzielić mu jeden rodzaj treningu.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.06.2007 13:10    #5313     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki u trenerów
Ciekawi mnie jak to zrobić:

Gdy zatrudniam trenera siłowego do klubu to wysokość gwiazdek u trenerów podnosi się o pięć gwiazdek. Ale gdy chcę np. zatrudnić trenera, który się zna na defensywie to daję mu trener (bez udziwnień typu: trener siłowy, czy pierwszego zespołu) i mimo to, że ma 20 treningu defensywnego to nadal przy tym treningu mam 2-3 gwiazdki. Jak mam ustawić trenerów od: stałych fragmentów gry, defensywy itp., aby mieć po 5 gwiazdek?

Dalej. Jak zrobić, aby miał liczbę trenerów zajmujących się treningiem 1? Bo np. w opku BARTOSHA do każdej kategorii przypisany jest jeden trener, a ja mam np. 4, czy 5?

Dzięlki za odp.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

18.06.2007 22:25    #5314     Sufler - Porady do gry - Real Mallorca - problem.
No dobra... skoro jest, aż tak źle ;/
1. Zatrudnij dobrych trenerów tak aby gwiazdki w treningu mieć prawie wszystkie na 5
2. Zresetuj ustawienia taktyczne i powoli po zastanowieniach umieszczaj piłkarzy na jakiejś pozycji im odpowiadającej.
3. Poczekaj jakiś czas może, twoja obecna taksa jest dobra, ale potrzebuje czasu.
4. Spróbuj kupić jakichś już dobrych piłkarzy a nie talentów, tak aby przypadkiem nie spaść z ligi. Młodość też się przyda ale bez przesady.
5. Podpowiem tylko tyle, że w Hiszpanii gra się raczej krótką, szybką i techniczną piłkę.
6. Spróbuj ustawić odpowiedni trening dla danych pozycji.

karlitopl Partyzant

18.06.2007 09:46    #5315     Sufler - Porady do gry - ABC dobrego menadzera
Kiedy zaczynam menadzera, pierwsze co robie, to ustawiam trening i sprowadzam, w miare mozliwosci, najlepszy sztab szkoleniowy. Pozniej szukam talentow. Najwazniejsze w talentach nie jest to jak wygladaja ich atrybuty techniczne, lecz psychiczne i fizyczne. Najlepiej jesli wszystkie atrybuty sa wysoko rozwiniete, ale patrzec na tych, co maja dobre warunki fizyczne i silna psychike.Wazny jest rowniez wzrost, ktory czesto pomaga w stalych fragmentach. Konsekwencja taktyczna oraz gra na dwa sklady jest gwarantem sukcesu. Warto rowniez prowadzic reprezantacje narodowa kraju, ktorego lige wybralismy. Mozna dzieki temu promowac i rozwijac swoich zawodnikow. Inwestycje w mlodziez to podstawa prawidlowego managmentu.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Jest w informacjach o klubie tam gdzie pisze jaka jest np. baza treningowa i przy tym bedzie pisac czy jest w rozbudowie.

pit9991 Młody aktywista

Przepraszam ale dość dużo bylo tematów ze stadionami inwidualnych a ja po prostu chce się dowiedzieć gdzie jest informacja że stadion jest w rozbudowie?? Mam też pozwolenie na rozbudowę bazy treningowej,czy też można znaleźć potwierdzenie że to też jest w rozbudowię.Za trafne odpowiedzi dziękuję:)

sefko1 Przodownik pracy

15.06.2007 14:37    #5318     Sufler - Porady do gry - problem z pa
CA najszybciej rosnie w przedizlae wieku 16-24. Wtedy, przy dobrym treningu mamy szanse zrobic z mlodzika dobrego gracza.
W wieku 24-30 głównie dba się o to aby statystyki gracza utrzymywały sie na poobnym poziomie. Wzrost CA jest minimalny.
W wieku 31-emerytura jedyne co możemy zrobić to sprawić, że statystyki będa spadac wolniej.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

15.06.2007 13:47    #5319     Sufler - Porady do gry - akdaemia pilkarska
sory nie doczytalem
a sprawa talentow to jest sprawa losowa wiadomo jak masz lepsza szkolke to masz wieksze szanse na lepszych pilkarzy i na to ze bedzie ich wiecej
ale w rzeczywistosci tez tak jest ze wielkie talenty niekiedy wychodza z miejsc gdzie maja duzo gorsze warunki do treningu niz w innych klubach

hoody Przodownik pracy

14.06.2007 20:23    #5320     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Mój Celtic też kiedyś przejął milioner tyle że z Czarnogóry i na transfery dostałem 120 mln euro! Oraz rozbudowano mi szkółke, baze treningową oraz stadion! Także same profity z tego! ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.