Ja tam nie zmieniam obciążeń treningowych [wysokie] przez cały sezon, a później rozgrywam 4-5 sparingów co 2-3 dni, z czego ostatni sparing jest tydzień przed meczem o punkty. Zwykle nieźle idzie w rundzie wiosennej po takich przygotowaniach. P
tzn. jakieś tam są ale np. 1-2 a nie qwa 8 !
i zauważyłem, że także rosną atrybuty piłkarzy
Może nie jakoś ostro ale jednak lecą
bo z tego co zauważyłem to nie spadają jakoś tragicznie
ale jest też tego minus...po obniżeniu intensywności treningu mój zespół/zawodnicy stracili na skuteczności :/ nie wykorzystują wiele dogodnych sutyacji ! ! a to boli...bo przez to gubię pkt. w lidze :/ 
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
0 online, w tym 0 zalogowanych, gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty