Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.02.2007 18:04    #5631     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
@TZ
Przepraszam bardzo, ale pytania w stylu "jakiego treningu używacie", lub "jaką gracie taktyką", to pytania niemile widziane w suflerze. Dobór treningu i taktyki należy do managera, a jeśli chce się podyskutować o tym to polecam http://forumcm.net

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2007 17:57    #5632     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Nie rozumiem czemu nikt nie chce odpowiedzieć Ajaxowi, który wykazał się rzadko spotykaną umiejętnością korzystania z wyszukiwarki. Jeżeli nie odpowiadacie mu tylko dlatego, że nie dostaniecie od niego punktu to znaczy (nieobrażając Seju, obserwatora i wszystkich innych, którzy pomagają z dobrego serca nie licząc na nagrodę), że wszystko robicie w swoim dobrze pojętym interesie! Jeżeli aż tak bardzo wam na tym zależy to każdemu kto pomoże Ajaxowi JA, jako założyciel tego tematu wcisnę "pomógł" i po sprawie. AFC Ajax- ja osobiście preferuje ustawienia domyślne, bo nie zabardzo lubie mieszać w kategoriach treningowych.

Ari Młody aktywista

22.02.2007 17:23    #5633     Sufler - Porady do gry - rozwój piłkarzy
a ja mam taki problem.Niewiem czy moich Wislakow chwycilo ostre lenistwo ale kazdemu parametry ida w dol i to ostro.A jak juz to obroncom rosna wartosci napastnikow a napastnikom obroncow.Przez 3 sezony ten trening sprawdzał sie dobrze.Niebylo zadnych klopotow.Niewiem czy to ma zwiazek z tym ze Wisla Krakow w poprzednim sezonie LM.;d

AFC Ajax Partyzant

22.02.2007 16:47    #5634     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Jak dzielicie treningi?? Robicie jeden ogólny (czyli wrzucacie razem obrońców pomocników i napastników) czy dzielicie terning na poszczególne formacje?? Ja osobiście to mam treningi podzielone na ŚRODEK_OBRONY SKRZYDŁOWYCH(w tym bocznych obrońców) DEF_POMOCNICY ŚRODEK_POMOCY i NAPASTNICY i dla każdej formacji mam inny trening tzn. kładę nacisk na inne formy treningu.
Np. skrzydłowi mają więcej areobiku niz inni (ponad norme ale mniej niż wyskoki) opanowanie piłki i stałe fragmenty mam wyskoko; def pomocnicy za to mają wysoko taktykę i obronę itd.

a jak wy robicie?? bo np. rozmawiałem z kolegą to mowil ze miał jeden ogólny (podział na zawodników z pola i bramkarzy) a jak za moja radą zmienił trening na poszczególne formacje to przestali grać zespołowo i zaczął przegrywać

piszcie swoje opinie na ten temat

AFC Ajax Partyzant

22.02.2007 16:47    #5635     Sufler - Porady do gry - rozwój piłkarzy
Jak dzielicie treningi?? Robicie jeden ogólny (czyli wrzucacie razem obrońców pomocników i napastników) czy dzielicie terning na poszczególne formacje?? Ja osobiście to mam treningi podzielone na ŚRODEK_OBRONY SKRZYDŁOWYCH(w tym bocznych obrońców) DEF_POMOCNICY ŚRODEK_POMOCY i NAPASTNICY i dla każdej formacji mam inny trening tzn. kładę nacisk na inne formy treningu.
Np. skrzydłowi mają więcej areobiku niz inni (ponad norme ale mniej niż wyskoki) opanowanie piłki i stałe fragmenty mam wyskoko; def pomocnicy za to mają wysoko taktykę i obronę itd.

a jak wy robicie?? bo np. rozmawiałem z kolegą to mowil ze miał jeden ogólny (podział na zawodników z pola i bramkarzy) a jak za moja radą zmienił trening na poszczególne formacje to przestali grać zespołowo i zaczął przegrywać

piszcie swoje opinie na ten temat

Cannigia10 Młody aktywista

21.02.2007 16:53    #5636     Sufler - Porady do gry - pytanie
Oczywiście,że będzie to miało wpływ na relacje z managerem.Najpierw nie będzie chodził na treningi,a gdy konflikt będzie narastał to może prosić o wystawienie go na listę transf. na własne życzenie. Miałem taką sytuację z Adriano.Sprzedałem go za 80 mln do Bayernu bo zepsuł całą atmosferę w zespole co w sposób oczywsity miało wplyw na wyniki.:)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.02.2007 16:33    #5637     Sufler - Porady do gry - pytanie
Tak może to zaowocować tym, że zawodnik przestanie np. chodzić na treningi i twoje stosunki z nim ulegną pogorszeniu

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.02.2007 16:22    #5638     Sufler - Porady do gry - CA czy PA???
pilkarze moga rozwinac swoje pa na maksa tylko gdy graja w klubiektory ma doskonala baze treningowa.w talentach na tej str mozna spotkac pilkarzy z pa np.-9 wtedy -10 jest najlepsze

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
21.02.2007 16:19    #5639     Sufler - Porady do gry - CA czy PA???
Przy odpowiednim treningu i częstej grze.
170 to duże PA. Aczkolwiek niskie PA nie przekreśla zawodnika, może również stać się dobrym piłkarzem.

Cannigia10 Młody aktywista

20.02.2007 16:16    #5640     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
TZ: moim zdaniem nie ma wpływu na zwyczajny trening,ponieważ podczas niego także będzie przyzwyczajał się do gry na nowej pozycji :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution