Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2007 09:24    #5681     Sufler - Porady do gry - Rzuty wolne
a moze twoj zawodnik nie trenuje na treningach strzalow z wolnych. ( albo malo trenuje) Przeciez nawet najlepsi od wolnych jak nietrenuja na treningach to na meczach nie strzelaja

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.01.2007 18:27    #5682     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
ja w przerwie zimowej nie rozgrywam zadnych meczy tylko daje piłkarzom intensywność treningu na największą i żadnych problemów nie mam

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 15:24    #5683     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
ja zawsze dziele przygotowania na 2 etapy. Pierwszy w ktorym cwiczy sile i areobik na intensywnie gram 2-3 sparingi ze slabymi zespolami. kazdy zawodnik gra max 45 min. (wtedy jest male ryzyko kontuzji) W drugim etapie gram 3-5 sparingow z dobrymi duzynami zawodnicy graja juz w wiekszosci po 90 minut (trening wtedy juz nie jest taki intensywny). W drugim etapie druzyna sie ma zgrac i dojsc do formy. Ostatni sparing jest zawsze 7 dni przed pierwszym meczem zeby zawodnicy weszli w cykl meczowy.

oczywiscie zawsze w zimie jest wiecej sparingow niz latem bo taki mamy w polsce terminarz

rafiraf Młody aktywista

30.01.2007 14:27    #5684     Sufler - Porady do gry - Trening
Hmmm... Jak ja zrobiłem trening dla każdej pozycji osobno, wg. poradnika dołączonego z grą to albo piłkarzom nie rosły atrybuty albo (częściej) malały. Za to na ogólnym aytrubty zawsze szły w górę. W takim samym klubie.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.01.2007 12:37    #5685     Sufler - Porady do gry - Trening
Ja ustawiłem trening dla każdej formacji osobno, bo trening to jeden z najważniejszych czynników w grze. Dlatego radzę zmienić, choć pozostawienie tego tak jest nie zaszkodzi, nawet pomoże,ale w mniejszym stopniu niż byś ustalił inny trening. Kupowanie trenerów jest bardzo ważne, im lepszy trener tym szybciej będą widoczne efekty treningu wśród zawodników, dlatego radzę nie tyle kupować trenerów co ich znajdować, bo naprawdę wielu znakomitych trenerów znajduje się w grze bez pracy i można ich mieć za darmo:)

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 12:35    #5686     Sufler - Porady do gry - Trening
pewnie ze ustaw sam trening jezeli chcesz zeby przynosil dobre efekty. Zrob programy treningowe dopasowane do pozycji na ktorej graja pilkarze zeby cwiczyli to co im jest potrzebne najbardziej.

Z trenerami to jest tak ze im lepsi i im wiecej ich jest to trening ma lepsze wyniki. Wg. mnie minimalnie 3-4 gwiazdki na kazdy element treningu a obciazenie trenera "lekkie"

Wtedy trening przynosi najlepsze efekty

Kowal 91 Partyzant

30.01.2007 12:31    #5687     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam male pytanko czy wopcij trening mam zmieniac zawodnikom trening czy zostawic jak jest? I jeszcze jedno czy kupowanie trenerow jest bardzo wazne bo nie wiem? Prosze napiszcie

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.01.2007 12:18    #5688     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
Niekoniecznei trdniejszy. Ja, grając Borussią M'gladbach, w pierwszym sezonie zająłem 11 miejsce, a w drugim walczyłem o mistrzostwo Niemiec... w moim przypadku najwyraźniej piłkarze się mocno zgrali, tworzyli monolit. A zaznaczyć muszę, że niczego nie zmieniałem - ani taktyki, ani treningu, ani trenerów (dokupiłem tylko kilku zawodników na wzmocnienie dwóch czy tam trzech pozycji). Więc najwyraźniej musiałeś dokonać jakichś drastycznych kroków, np. kupienie 5 piłkarzy i wrzucenie ich od razu do pierwszego składu.

Papajos Partyzant

29.01.2007 16:05    #5689     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
ja zawsze gram ofensywnie, 4-4-2
-----------------GK----------------
OL--------Oś-------Oś--------OP
| Pś---------Pś |

OPL----------------------------OPP
| Nś-------Nś |
| |

ustawienie an praie calosc ofensywnie, pressing,gra skrzydalmi,normalny odbior,szybkie tempo do tego dobry trening :) i jest elegancko . nawet jak gram np. z Barca na W to tak samo gram ejdna taktyka, chyba ze kontujze albo mkartki mi sklad osbania to wtedy moge zmienic cos,nie gram nigdy defensywnie, ...:::Najlepszą Obroną jest Atak:::...

Papajos Partyzant

o patchu narazie nie ma nic na oficjalnej stronie SI GAMES, na 2. pytanie powinni ci odp. admini,na 3. to tak bywa w fm ja np. gralem Wiselka i pokonalem Milan w LM a potem dostlame baty w puchare od IIligowej druzyny,4. to zlwezy od umiejetnosci danego pilakarza, np. w podejmowaniu decyzji(trening taktyczny),5. no z wolnymi to jesr roznie,np. Juninho ktory ma 20, tz nei trafai tak czesto jak powinien ale to dobrze bo gdyby zawodnik ktory ma 20 caly czas strzelal wolen to bybylo bez sensu ;/ no fm nie ejwst wolny od bledow,, mam nadzieje ze latka 7.0.2 poprawi pare shitow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.