Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 16:07    #5761     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Wszedłem na Marcelo --> osobiste i jest tam napisane, że zawodnik jest zadowolony z obciążeń treningowych, ale czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na wcześniejsze pytanie byłbym wdzięczny :-)

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 15:59    #5762     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
@pedro_1987
Ty tez masz wersje 7.00

@topic
Moze jest niezadowolony z obciazen treningowych, albo poprostu jest leń^^

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.01.2007 15:55    #5763     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Ja mam u siebie marcelo i wszystko jest ok raz mu atrybuty spadają ale zacznie częściej rosną, więc nie wiem może to jest błąd w twojej grze. Niestety nie za bardzo wem co ci na to poradzić. Może ustal mu indywidualny trening??

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 15:42    #5764     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
Na treningach zagrań nie da się wyćwiczyć. A co do tego lubi nakręcać publiczność to masz rację ale ja bym tam jeszcze dodał technikę, determinację, błyskotliwość, opanowanie, koncentracja, wszystko musi być ze sobą jakoś powiązane. Np "strzela z dużą siłą" to musi być oparte mocnym uderzeniem, opanowaniem, techniką, wys. atryb. strzałów z dystansu, no i przydałaby się błyskotliwość.

MARAZM Młody aktywista

08.01.2007 15:27    #5765     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
o.k fajnie Z waszych wypowiedzi wynika ,że ulubione zagrania powinny być poparte odpowiednimi atrybutami (czyli na przykład nakręca publiczność to wysoki atrybut znaczenia , waleczności czy może czegoś zupełnie innego ) czy w takim razie istnieje jakiś spis wszystkich ulubionych zagrań , jeśli tak to moze warto by się pokusic o przypisanie im odpowiednich atrybutów. a cha jeszcze jedno czy da sie wycwiczyc jakieś konkretne zagrania na treningach ?

08.01.2007 15:21    #5766     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
karo.las - Marcelo to lewy obrońca, może też grać na defensywnej bocznej pomocy, ale ma zadatki na skrzydłowego i na takiej pozycji chciałbym go szkolić (chodzi o to, że nie ważne do jakiego treningu go przydzielę to jemu i tak masowo spadają atrybuty)

08.01.2007 15:12    #5767     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Mam 2 pytania:
1. Jakiego rodzaju trening dać Marcelo i czy to normalne, że u każdego zawodnika najpierw atrybuty rosną, a potem w ciągu jednego dnia nagle spadają?
2. To tak przy okazji - jak myślicie jakim zespołem powinienem zagrać jeżeli chcę kupować tylko talenty, tak, żeby za długo nie siedzieli na ławie - chciałbym "zrobić" z klubu coś w rodzaju szkółki talentów, w której szkolić się będą najbardziej utalentowani gracze w grze.

bodi Partyzant

06.01.2007 19:24    #5768     Sufler - Porady do gry - Gdzie ten urlop?
Mam następujące pytanie. Prowadzę zespół w Hiszpanii i obecnie mam już koniec czerwca.
Czemu moi piłkarze nie rozjechali się na urlopy jak to bywało w FM 2006. Czy wogóle jest taka opcja? Może mam dać suwak treningu na minimum? Proszę o pomoc.

Gucio10 Młody aktywista

05.01.2007 23:15    #5769     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
1. Zalezy od kompa:) Ja mam 1,7 i 256 ram i gram na 6 ligach z duza baza danych i kilkoma dodatkowymi panstwami...i nie narzekam...wszystko plynnie,
2. Ocena potencjalu i umiejetnosci zawdonika( ba daje ci raport o druzynie zawodnikach itd.) i oczywiscie przydaloby sie zeby mial jeden atrybut treningowy na wyskoim poziomie np. obrona,
3. Jest..idziesz w dniu meczu na urlop,
4. To nie jest brane pod uwage..rezerwy traktowane sa jako przechowalnia pilkarzy,
5. Ja zawsze mam na plusie:) A ty w Chelsea masz na minusie bo masz bajkowe kontrakty:/
6. Ja mam 4-2-2-2 z dwona srodkowymi pomocnikami i dwona skrzydlowdymi
7. Scoutow oczywiscie jak najwiecej..a fizjoterapeutow tak samo:) Scouci musza miec ocene pot. i ocene um. a fizjoterapeuci zdolnosci medyczne,
8. Oczywiscie ze jest:) Ale trzeba duzo zaplacic..
9. Trzeba ja wylaczac jak sciagasz facepaki itd.
10. U mnie zawsze cwicza na wysokich i sa o niebo lepsi od reszty zawodnikow( oczywiscie w podobnych klubach)
11. Najlepiej miec trenerow od ogolnego bo oni trenuja i tych i tych..tylko musza miec jako takie umiejetnosci pracy z juniorami
12. Jest prawdziwa!

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2007 20:37    #5770     Sufler - Porady do gry - Co daje baza treningowa
To ja też coś dodam :). Oprócz tych odpowiedzi, dzięki bazie treningowej piłkarze z innych klubów zdecydują się na transfer. Otóż, zaoferowałem kontraktjednemu gościowi z Espanyolu, a on odzrzucił ofertę, trwierdząc, że Espanyol na lepszą bazę treningową i dlatego nie przejdzie do mojego klubu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution