Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

veron3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2006 00:58    #5811     Sufler - Porady do gry - [trening] intensywność treningu
odpoczynek nie jest konieczny jesli masz szeroki i w miare wyrownany sklad oplaca sie rotowac skladem bo zaden zawodnik nie wytrzyma ciaglego grania ja stosuje srednie obciazenia w sezonie i ciezkie w przygotowaniach do sezonu a kontuzje i tak sie zdarzaja niezaleznie od tego czy stosujesz lekki czy bardzo ciezki trening

SyZtem Przodownik pracy

24.12.2006 21:59    #5812     Sufler - Porady do gry - strzaly
martines79 - Oni nie potrzebuja treningu ofensywnego, tu problem tkwi gdzie indziej, z tym ze nie wiem gdzie :) Zobacz chociaz na statsy Owena - wyk.20, opanowanie19

Martines79 Partyzant

24.12.2006 21:53    #5813     Sufler - Porady do gry - strzaly
Popracuj nad treningiem.Popraw trening ofensywny kosztem innego atrybutu i czekaj na efekty albo w ogole ustal osobny profil treningowy dla napastnikow.Ja strzelam w lidze srednio 70 bramek w sezonie ale moi napastnicy maja osobne treningi na ktorych koncentruje sie wlasnie na wykanczaniu akcji.

SyZtem Przodownik pracy

24.12.2006 14:10    #5814     Sufler - Porady do gry - strzaly
Popracuj nad treningiem, zobacz na umiejętności napadziorów jak ma wyk. akcji np. 19 a opanowanie 10 to nic ciekawego z niego nie będzie, bo marnuje zdecydowaną większość "setek"

Szozdi9 Partyzant

22.12.2006 21:06    #5815     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
Ja sprzedałbym ich i wprowadził na icj miejsce zawodników którzy będą zaszczyceni grą w Jadze:DJeżeli koniecznie chcesz ich trzymać to daj do rezerw żeby zmądrzeli.Pozdro

P.S Piotrze Sebastianie między innymi twoje porady co do treningu spowodowały mój awans do LM Widzewem, bardzo dziękuję:D

Archer Partyzant

22.12.2006 19:08    #5816     Sufler - Porady do gry - Lekkie obciążenie w treningu
mam takie pytanko odnosnie treningow mam normalny trening bazowy s intensywnoscia srednia na pograniczu z wysokim skille zawodnikow wogole nieida w gore mzoe ktos pomoc gg1131689

veron3 Partyzant

22.12.2006 18:34    #5817     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
zainwestuj w odpowiednich scautów z Polaków polecam G.Mielcarskiego. Polegaj na ich zdaniu bo potrafią znaleźć prawdziwe perełki do kupienia za grosze. Nie karz im szukać w zachodniej czy południowej Europie bo i tak nikt ze znalezionych zawodników do Polski nie przyjdzie. Po co z rozwiniętych krajów przechodzić do rozwijającego się. Wysyłaj scoutów do Czech, na Słowację, na Bałkany do Serbii Chorwacji Czarnogóry zresztą opłaca się zbadać cały wschód od Polski. Ukraina to dobry rynek, a niektórzy Białorusini to potencjalne gwiazdy każdej ligi. Poza tym z każdym następnym sezonem w Polsce pojawiają się dobrzy gracze. Zainwestuj w bazę treningową oraz w szkółkę młodzieżową, a problem sam się rozwiąże. Co roku pojawią ci się w kadrze zdolni juniorzy, a zawodnicy na pewno przyjdą, gdy bedziesz miał odpowiednią bazę treningową.

bartex55 Przodownik pracy

20.12.2006 22:56    #5818     Sufler - Porady do gry - [trening] intensywność treningu
Po rozegraniu kilku spotkań zobaczysz jakie zmęczenie odnoszą Twoi zawodnicy. Na podstawie tych informacji dostosuj intensywność treningu. A jeśli chodzi o odpoczynek po meczu, nie uważam aby był konieczny. Co najwyżej możesz dać odpocząć zawodnikowi, który został lekko kontuzjowany podczas meczu.

kurak69 Przodownik pracy

20.12.2006 22:53    #5819     Sufler - Porady do gry - [trening] intensywność treningu
jezeli grasz co 3 dni to tym co grali i maja kondycje ponizej 75 po meczu dawaj 1 dzien odpoczynku. A trening musi byc ponizej srednio jezeli grasz co 3 dni mecz. Inaczej bedziesz mial szpital

Yoonec Młody aktywista

20.12.2006 22:21    #5820     Sufler - Porady do gry - [trening] intensywność treningu
jaką intensywnośc dobrać, oraz czy dawać odpoczynek po meczu jeśli sie gra co 3 dni?
jbc korzystałem z szukarki ale nie znalazłem nic do FM07 :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.