Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Może to aż Wisła Kraków, ale w 1 sezonie zdobyłem z nią Puchar UEFA. Co zrobiłem?

1. Sprowadziłem super trenerów, po dwóch do każdej rzeczy i podniosłem lekko reżim treningowy.
2. Przypisałem tym trenerom tylko trenowanie tego, co umieją najlepiej - atrybuty zaczęły rosnąć.
3. Taktyka diament = 4-2-3-1
4. W przypadku UEFA, z silnymi druzynami ustawienie defensywne, z kontry i długie piłki na szybkiego Pawła Brożka lub Piotra Brożka
5. Kupno: Sivakov i kilku z Am. Południowej
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Ciekawe co by było gdybyście tych piłkarzy nie znali, albo okazałoby się, że w następnych częściach byłyby to nic nie warte, "kopiące i biegające"! I czym tu się chwalić. Pewnie znaleźlibyście sobie innych talentów w dziale talenty albo poprostu w grze sami poszukali, kogoś z wysoki pa i dobrymi umiejętnościami. No cóż wg. mnie nie powinno być umiejętności widocznych w grze. Powinniśmy oceniać grę zawodników wg. tego jak grają na treningach.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
18.12.2006 23:07    #5823     Sufler - Porady do gry - Lekkie obciążenie w treningu
Słuchaj, jak jest lekkie to dobrze!
Każdy trener musi mieć lekkie obciążenie treningów, by się wyrobić z pracą.
Gdyby było intensywnie, wtedy byś musiał zmieniać, teraz jest sii.

issacc Partyzant

18.12.2006 22:53    #5824     Sufler - Porady do gry - Lekkie obciążenie w treningu
Zacząłem grać Unią Janikowo i zauważylem taki bug. Niezależnie jakich i ilu będę miał trenerów to wyświetlane obciążenie zawsze wskazuje na "lekkie" w kategorii trening-> trenerzy. Zawodnicy przez to nie rozwijają się jak powinni. Trenerów mam 3-4,5 gwiazdek. Zaznaczam że mam oryginalną polską wersję FMa z zainstalowanym patchem 7.01 fix. Jak wyeliminować ten błąd? Pzdr.

lookass Partyzant

18.12.2006 22:45    #5825     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Yyyy tzn że jak wejde w danego piłkarza (tzn wejde w jego profil :D) to zmieniajac ten trening po prawej ustawie mu indywidualny?! Myślałem zawsze że to taki rodzaj skrótu do treningu przypisanego danemu graczowi i zmienajac go ustawie całą kategorie (np obrone) hmm dobrze wiedziec?

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.12.2006 21:18    #5826     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Chodziło mi o to, że przy niektórych piłkarzach mógłbyś trochę pozmieniać intensywność kategorii (np. strzały) w których Twojemu zawodnikowi najbardziej podczas treningu nie idzie.

18.12.2006 21:15    #5827     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Inne kategorie tzn. przydzielenie odpowiednich piłkarzy na indywidualne treningi.

lookass Partyzant

18.12.2006 20:59    #5828     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Zapomniałem jeszcze dodać że niestety ta "mała zwyżka treningu" nie przeklada sie na wyniki bo przegralem z ostatnia druzyna z ligi Pribram ktora w tym sezonie zremisowala 3 mecze i 9 przegrała a ta wygrana 1 : 0 ze mna była ich pierwszym zwycięstwem w sezonie :/

lookass Partyzant

18.12.2006 20:57    #5829     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Do innych kategorii tzn? Co obrońce mam przydzielić do treningu "Pomoc"? :) Teraz jest już troche lepiej przynajmniej nie mam na maxa czerwono bo np napastnicy chociaz maja jakies efekty w strzałach a obrona w defensywie ale reszta to spada i to ostro mam nadzieje że będzie jak mowicie i trening zacznie rosnąc w koncu...

PS. Co do zbyt intensywnego treningu do pawelek92 ma racje bo praktycznie wszyscy pomocnicy lepsi mi wypadli i to w ostatnim miesiacu... :( (trening ustawiony prawie na minimalnym wysokim...)

18.12.2006 20:54    #5830     Sufler - Porady do gry - Pytania dotyczące managera
A czy inne atrybuty managera jak np. styl treningu lub nastawienie ulegają zmienie???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution