Może to aż Wisła Kraków, ale w 1 sezonie zdobyłem z nią Puchar UEFA. Co zrobiłem?
1. Sprowadziłem super trenerów, po dwóch do każdej rzeczy i podniosłem lekko reżim treningowy.
2. Przypisałem tym trenerom tylko trenowanie tego, co umieją najlepiej - atrybuty zaczęły rosnąć.
3. Taktyka diament = 4-2-3-1
4. W przypadku UEFA, z silnymi druzynami ustawienie defensywne, z kontry i długie piłki na szybkiego Pawła Brożka lub Piotra Brożka
5. Kupno: Sivakov i kilku z Am. Południowej
1. Sprowadziłem super trenerów, po dwóch do każdej rzeczy i podniosłem lekko reżim treningowy.
2. Przypisałem tym trenerom tylko trenowanie tego, co umieją najlepiej - atrybuty zaczęły rosnąć.
3. Taktyka diament = 4-2-3-1
4. W przypadku UEFA, z silnymi druzynami ustawienie defensywne, z kontry i długie piłki na szybkiego Pawła Brożka lub Piotra Brożka
5. Kupno: Sivakov i kilku z Am. Południowej

) to zmieniajac ten trening po prawej ustawie mu indywidualny?! Myślałem zawsze że to taki rodzaj skrótu do treningu przypisanego danemu graczowi i zmienajac go ustawie całą kategorie (np obrone) hmm dobrze wiedziec?
Teraz jest już troche lepiej przynajmniej nie mam na maxa czerwono bo np napastnicy chociaz maja jakies efekty w strzałach a obrona w defensywie ale reszta to spada i to ostro mam nadzieje że będzie jak mowicie i trening zacznie rosnąc w koncu...
(trening ustawiony prawie na minimalnym wysokim...)
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty