Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2006 20:49    #5831     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Proponuje poczekać, albo ewentualnie zawodnikow krorym najbardziej spadaja atrybuty pezydzielic do innych kategorii treningowych i po sprawie :)

norbi Partyzant

Rizzo ma racje :] inwestowac z baze treningowa i szkolke mlodziezowa to podstawa w polskiej lidze. Bo ze sprowadzeniem jakis konkretnych grajkow to roznie bywa i to moze byc malo na puchary. Chociaz bialoruska brac moze w tym pomoc :) i nawet sie zdziwilem ze Guarin do mnie przeszedl, licze jeszcez po malo, ze moze w przyszlym sezonie Tomas Sivok mnie wzmocni, ale to marzeniaaa chyba nierealne. (gram wisla)

Hager Partyzant

18.12.2006 19:03    #5833     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
witam, na wstepie zaznacze, ze przeczytałem odpowiednie wątki na suflerze i nie znalazłem satyfakcjonujacej odp. Mój problem polega na tym iz poprosiłem zarzad o rozbudowe bazy treningowej, wraził on zgode narozbudowe po zakonczeniu sezonu dostałem newsa ze rozpoczeła sie rozbudowa i nie powinno to potrwac długo. Mineło juz około 3 miesiecy i nic, ponowiłem prosbe i zarzad ja zaakacptował przyznajac, ze nalezy to zrobic.. tak jakby poprzednie plany nie istniały..:(

RIzzo Partyzant

Grają systemem Save&Load i nic dziwnego:) bądź cierpliwy... bardzo ciężko jest wygrać polskim zespołem cokolwiek w Europie :) ja po pierwszym sezonie zaczynam LM Widzewem i mam nadzieję wejść do fazy grupowej:P Moim zdaniem powinieneś bardzo dużo pieniedzy zainwestować w baze treningową by samemu sobie "tworzyć" bardzo dobrych piłkarzy- nikt z Anglii czy Włoch do Ciebie nie przejdzie:P W końcu efekty muszą przyjść

pawelek92 Partyzant

18.12.2006 17:16    #5835     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
PO pierwsze te 100 czy 95 % to nie zmęczenie tylko stan formy, czyli im wyżej tym lepiej. A jak ustawiłeś bardzo duże obciążenia treningu to później tak się dzieje :P.

lookass Partyzant

18.12.2006 17:04    #5836     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Witam. Mam pytanie odnośnie treningu. Kilkakrotnie probowalem dociec odpowiedzi ale nigdy nie otrzymalem tak napawde mnie satysfakcjonujacej... problem tyczy się treningu. Przed sezonem przygotowawczym wszystko jest ok, potem ustalam trening dla każdej formacji i wszystko pieknie, rosnie to do mniej wiecej przelomu pazdziernika i listopada a potem trening ktory przynosil niezle efekty, niektorym pilkarzom noty rosna az o dwa punkty, zaczyna nagle spadać i to tak gwałtownie że praktycznie wraca do stanu przed sezonem. Mam pytanie czym to jest spowodowane? Chyba nie zmęczeniem bo piłkarze często mają po 95% i w gore a ostatnio byly ze dwa mecze gdzie mieli nawet po 100% wszyscy. Jak zaradzić temu problemowi bo powoduje to naprawde kiepska forme zespolu i zaczyna sie tracic punkty na outsiderach nawet :(

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 16:42    #5837     Sufler - Porady do gry - Trzy pytania głównie o treningu
1.Gdzie znajduje się folder z plikami treningu?
2.Jaki jest najlepszy trening dla 14-15 latka by piłkarsko się rozwijał?
3.Czy jak wybiorę wszystkich piłkarzy z danego państwa to czy obciąży to rozgrywkę?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
17.12.2006 08:41    #5838     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
hm...w kwestii różnic między FM07 a FM06, pojęcie "trudniejsza" zastąpiłbym pojęciem "bardziej złożona". Po prostu nie można liczyć na to, że sie bezposrednio przeniesie FM06, zaimportuje taktyki, treningi i bedzie tak samo. Przede wszystkim silnik taktyczny się zmienił, i trochę trzeba pokombinować, aby go wyczuć. Poza tym (co mi się najbardziej podoba) nowego ustawienia/składu zespół sie uczy, przez co nierzadko miałem sytuacje, że "niby" się wzmocniłem między sezonami, a grałem gorzej niż przed wzmocnieniami i na wiosnę dopiero łapałem wiatr w żagle i zaczynałem gonić rywali (nazywam to "syndromem Smudy";). I też czasem było tak, ze nie wiedzieć czemu remisuje u siebie z ostatnią druzyną w lidze. Podejrzewam, ze jak juz "rozkminię" schematy to znowu bedzie łatwo i przyjemnie, no ale to przeciez o to chodzi, żeby się pomęczyć w rozkminianie :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

veron3 Partyzant

17.12.2006 00:09    #5839     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
gra jest tak samo latwa jak poprzedniczka i nic w tej kwestii sie nie zmienilo spokojnie mozna stosowac treningi taktyki z FM 2006 a roznicy ja przynajmniej nie widze i szczerze powiedziawszy jestem troche rozczarowany

michalek112 Partyzant

16.12.2006 17:33    #5840     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni napastnicy
Zwiększ intensywność treningu strzeleckiego i panowania nad piłką, albo posadź tych "napastników" na ławe żeby nie czuli sie pewnie to od razu sie postarają

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.