Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2006 18:50    #5861     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
Eee tam... facet masz ManU i remisujesz dużo meczy, bo twoi nie strzelają. Za gnata nie sprzedawaj największych gwiazd C. Ronaldo, Rooney, Ferdinand. A jak chcesz żeby to się poprawiło to raczej kup kogoś doświadczonego, ale nia za starego ok. 25-28 lat. W grze jest pełno takich. Jeżeli masz Sahę to on też jest świetny.
Taktyka- moim zdaniem nie powinieneś wiele zmieniać w 442 bo to raczej ulubiona formacja ManU. Poszperaj w poleceniach dla drużyny(mało roboty) i pol. dla zawodników(więcej roboty). Powinieneś wczuć się w zespół, i zacząć eliminować tych którzy nie grają tak jak "chcesz". Nie eliminuj tych którzy tworzą, albo próbują, chyba, że tego jest za dużo(Ronaldo)-żarcik. Piłkarze lubią wyskakiwać z dziwactwami- do kosza ich! A trening dla snajperów raczej powinieneś ustawić już dawno. Ameryki nie odkryłem, ale to ty masz problem, ja podaje tylko wskazówki.

Yodassss Młody aktywista

12.12.2006 18:17    #5862     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
W końcu jednak odpowiedzi na pytanie się nie doczekałem ... To może inaczej, pod jaki trening podchodzi skoczność, ustawianie się i gra głową, czyli statystyki ważne dla wysokiego napastnika?

Claude Makelele Partyzant

12.12.2006 18:14    #5863     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
a jaki trening mam stosowac? a przy okazji: czy przy dobieraniu treningu dzielicie obrońócw osobno,pomocnikow itd...?

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.12.2006 18:12    #5864     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
jezeli go kupisz nie pozalujez a przy odpowiednim treningu moze rozwinac sie lepiej niz moj

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.12.2006 18:11    #5865     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
ja kupilem go w wieku 17 lat wtedy juz byl bardzo dobry, a przez te 3 lata treningu jest taki jaki jest czyli niesamowity

12.12.2006 17:52    #5866     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
aha. nic sie nie dzieje. a ten co daja pkty przyznane przez innych managerów? Jaki trening potrzebuje 14 latek?

12.12.2006 17:30    #5867     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
fakt ale jak mam 14-latka to jemu wystarczy zwyczajny trening?

12.12.2006 17:27    #5868     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
dam Ci mascherano tylko robie jeszcze inną rzecz i nie zdązylem...
A co dają te pkty? Jak wytrenowac takiego 14-latka.takim treningiem jak wszyscy zawodnicy?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.12.2006 16:34    #5869     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
zakup sobie młodego piłkarza takiego jak kisily chyba albo kisliy, grzelaka itd. najlepiej skorzystaj z genie scout i poszukaj zdolnych zawodników z manU.. powinno pomóc jesli nie to weź urlop na np miesiac zaczna wygrywac i wtedy beda mieli lepsza forme mozesz tez zmienic trening dla napastników

Piotr Sebastian Młody aktywista

12.12.2006 10:06    #5870     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witam.
Ja również gram w drugiej lidze (obecnie Śląsk, poprzednio Lechia). W każdym sezonie problem rozwiązuję w ten sam sposób i rezultaty za każdym razem są bardzo dobre:
1. przedłużam im sezon do połowy grudnia organizując sparingi o częstotliwości meczów ligowych (czyli co tydzień w sb lub nd) nie zmieniając w tym czasie reżimu treningowego.
2. potem daję max. 3 tygodnie odpoczynku obniżając nasilenie treningu (więc atrybuty spadają)
3. potem daję mocny trening motoryczny (siła i aerobik intensywnie) i od poczatku lutego organizuję sparingi (co 3-4 dni).

O szczegółach taktycznych przygotowań do sezonu, będzie niedługo na stronie. :)
Pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.