Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2006 23:12    #5871     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Trening wszystko na średnio, aerobik na mocno. Muszą wytrzymać sezon kondycyjnie.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
11.12.2006 20:29    #5872     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
lookass- jeśli masz taki problem to na pewno nie pomoże ci jeśli dasz zawodnikom wolne!!!
Rozleniwią się i jeszcze bardziej spadają im atrybuty. Poza tym jeżeli zauważysz, że jakiemuś piłkarzowi szczególnie nie wychodzi na treningach to może czas, żeby mu tten trening zmienić. A tego, że przegryważ z cieniasami nie bierz sobie za bardzo do serca bo odnosze takie wrażenie: żeby móc wygrywać trzeba się nauczyć przegrywać. Cierpliwości, bo może się okazać, że po porażce 7-0 z ligowym średniakiem przyjdzie zwycięstwo 4-0 z odwiecznym rywalem. A jeśli to nie pomaga to chyba pora żeby zastanowić się nad wymianą składu.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 20:06    #5873     Sufler - Porady do gry - Rozpakowanie plików - trening
a gdzie znajduje sie folder z treningami? bo tam gdzie podał kakas nie ma takiego

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 19:57    #5874     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
czaaareeek- nie zmieniaj niczego pojedynczo, nie dawaj im żadnej przerwy (bo potracą wszystkie atrybuty), ale po prostu przesuń suwak intensywności treningu trochę w prawo :-)

Filip899 Partyzant

11.12.2006 19:57    #5875     Sufler - Porady do gry - Atrybut trenera
Jaki atrybut odpowiada u trenera treningowi siłowemu?

Kakas Partyzant

11.12.2006 19:55    #5876     Sufler - Porady do gry - Rozpakowanie plików - trening
Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007schedules to jest domyślny folder gdzie zapisywane są treningi... rozpakuj go tam a następnie tak jak napisał mckoval zaimportuj.

Proletariat

11.12.2006 19:54    #5877     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Ja tez gram w drugiej Lidze PIASTem Gliwice i w tej przerwie zimowej robie tak zeby po zakonczeniu rundy rozegrac dwa mecze a pózniej dwa tyg. odpoczynku po czym zaczynam stopniomo zwiekszac trening ,oczywiscie w tym czasie mecze kontrolne i jak sie uda(nie zawsze) wyjazd na turne do cieplego kraju po powrocie dwa mecze kontrolne z zespolami z tej samej ligii!! Tak to wyglada u mnie -podobnie jak u Ciebie!!Pozdrawiam i zycze awansu do Ekstraklasy (tylko pamietaj PIAST Gliwice tez wchodzi)!!

ZBYT WIELE DOZNAŃ BY ZAPOMNIEĆ-PIAST Gliwice

mckoval Partyzant

11.12.2006 19:47    #5878     Sufler - Porady do gry - Rozpakowanie plików - trening
Proponuje w menu treningu zaimportować nowy plan treningowy -> edytuj -> import i powinno być ok :)

czaaareeek Partyzant

11.12.2006 19:45    #5879     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witajcie,pytanko za 100 ptk. Widziałem podobne ale chyba nie w 100% takie same. Gram sobie drugoligową Jagiellonią i jak to wszystkie drugoligowce mam dosyć długą przerwę zimową. W sumie jakieś 3 miechy. i tu pytanie. Jak rozplanować trening w przerwie? Ja np gdy kończe rundę w połowie listopada (czy jakoś pod koniec) nie zmieniam obciążeń treningu aż jakoś do świąt (20 grudnia), gram w grudniu jeszcze dwa towarzyskie mecze. Potem mam zamiar dać im odpocząć i w połowie stycznia trening mocno siłowy na jakimś tournee. Potem w lutym następne tournee z może trzema meczykami i juz mocnym treningiem. Więc moje pytanie jest głównie następujące: czy dajecie zawodnikom w przerwie z 2 tyg a może i więcej bez całkowitego treningu czy po prostu go zmiejszacie. W końcu w letniej przerwie mają urlopy. I drugie: czy jest ryzyko że po w czasie odpoczynku, zawodnikom nie będą chciały powrócić stare dobre atrybuty? Troszkę się rozpisałem,sorki. Pozdrawiam i czekam na opinie.

tomeczek96 Partyzant

11.12.2006 19:43    #5880     Sufler - Porady do gry - Rozpakowanie plików - trening
hello! mam mały problem? bo jak ktoś mi przesyła spakowany plik z treningiem to gdzie ja mam go wypakować? zrobić jakiś folder czy co?? plissss o pomoc!! z góry dzięki!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.