Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Jaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.11.2006 18:07    #5941     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Zwolnienie nie wchodzi w rachubę (nie po to ich sprowadzałem za gruby hajs ;)
a podpisanie kontraktu z Batigolem nic nie dało - szkoda że nie można sobie wybrać który asystent doradza przy podpisywaniu kontraktów,który składa raporty z treningów a który jest figurantem jedynie :)

ps. mam 19 mln - za Kallstroma chcą 40 płacę teraz 16 a 24 mln biorę na 2 lata na raty (jak w Media Markt :) - gram w Primera Division Las Palmas rocznie z samych reklam mam 24 mln - kontrakt dogadany i wyskakuje "z braku funduszy umowa nie zostanie podpisana" czy coś takiego - budżet płacowy nie przekroczony o co chodzi?? Kupiłem Emanuelsona z ajaxu też na raty - czyżby uznali że budżet sie zawali??

Jaru Partyzant

27.11.2006 22:05    #5942     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Witam jak zwykle coś mi się uroiło i nie wiem co z tym zrobić :0
Mam świetnego asystenta Batistutę - ma dość wysokie współczynniki oceny potencjału i umiejętności (jako trener też nienajgorszy) więc jego porady czy warto zatrudnić zawodnika,ile dać mu pensji,raporty po treningach traktowałem całkiem serio (lol) - m.in po to chyba są te wskaźniki (no i oczywiście do scoutingu ). Aby mieć każdy rodzaj treningu na 5 gwiazdek musiałem podkupic 2 zdolnych trenerów z Juve i mianować ich asystentami - niestety wiąże się to z tym że rzucają swymi mądrościami przy podpisywaniu kontraktów a że wskażniki oceny pot. i umiej. mają liche to im nie ufam :) Jest jakiś sposób by ustawić Batistutę jako głównego asystenta a tamtym "nakazać milczenie" ?? Próbowałem podpisać niowy kontrakt jako trenerzy - podwyższam im pensję o 10 tysi w stosunku do asystenta (więcej nie mogę),daję po 2 mln kieszonkowego a te mendy wybrzydzają - da się z tym coś zrobić??

bini] Partyzant

26.11.2006 20:47    #5943     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa zdesperowany
Ściągnij sobie FM Modifier 2007 i tam możesz zmienić sobie współczynnik swojej bazy treningowej na jaki chcesz.

Raptorek Partyzant

26.11.2006 20:14    #5944     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa zdesperowany
gram 5 sez sutton utn najnisza liga jestem już w chamionchip dobrze mi idzie ale co sez prosze o rozbudowe bazy treningowej po 3 sez rozbudowano mi ją raz.
Ale teeraz jak proszę to niby akceptuje mi zarząd i na poczatku sez pisze że podjeto prace nad rozbudową i nie potrwa to długo po kilku mieś znów proszę i pisze ,że baza jest kiepska i ,że podejmą plany rozbudowy jak znów proszę to piszą ,że są plany na początku sez że zaczynają rozbudowe i tak w koło macieju
czy ma to coś wspólnego z tym ,ze w grze popsuła mi się hiistoria?
Niestety muszę stwierdziić ,że w tym roku SI niestety dało ciała po całości a ich wymówki są załosne prog antywirusowe nie mają nic wspólnego z błędem hisorii ktoś wie co robić?

Raptorek Partyzant

25.11.2006 23:27    #5945     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Gra się dobrze ja zaczołem od samego dołu w anglii satun utd i jest super jestem juz chempionchip tylko nie wiem cop jest bo po 1 historia mi sie uszkodziła po 2 co sez rozbudowują mi baze treningową i rozbudować nie mogą

efemowiec Młody aktywista

Wiec tak. Trzeci sezon Leszkiem. Sklad ulegl minimalnej zmianie. LM - zakwalifikowalem sie bez problemu. Grupa z Szachtarem FC Barcelona i z Roda JC uplasowalem sie ostatecznie na 2 lokacie ustepuja uwaga! - Szachtarowi (Barcelona 3). Mecze wygladaly nastepujaco : z Barca na wyjezdzie przegralem 2-1 u siebie 0-0 z Szachtarem na wyjezdzie 0-0 u siebie 2-0 do przodu i Roda JC dwa razy po 1-0. Wyszedlem i coz dalej. W drugiej rundzie dostalem Celtic z Arturem i z Maciejem w skladzie. U nas bylo 0-0 a u nich 1-1 (szczesliwie bo w 87 strzelil z wolnego Junior Ross). Cwiercfinal - tutaj pojawilo sie wloskie Palermo u nas bylo 2-1 a u nich 0-0 i przeszdlem dalej. W Polfinale dostalem Everton i tu moja przygoda sie skonczyla - otoz u nas bylo 0-0 natomiast u nich sromotnie 4-1 przegralismy. Wnioski sa proste. Wzielem pod uwage wszystkie uwagi i porady z tego tematu suflera (te ktore wydawalay sie najbardziej 'trafne';) wlacznie z zmiana taktyki (od ustawienia poprzez polecenia do wykanawcow stalych fragmentow gry) zmienilem trening poczynilem kilka transferow - co ciekawe chyba najlepiej w LM radza sobie brazylijczycy (mam ich w skladzie 5 i tylko dwoch z nich nie zagralo w jednym meczu w ciagu calej mojej przygody w tym sezonie). Wniosek - prosze o wybaczenie ze strony Bartosha! za moje nie dowierzanie odnosnie jego sukcesu w LM z Polonia Bytom jeszcze raz sry. Druga sprawa zalecam wszystkim podzielenie treningu na podgrupy (bramkarze osobno obroncy pomocnicy i napastnicy itd) bo to na serio dziala. Dzieki jeszcze raz za wszystko. Pozdrawiam.

giersik Przodownik pracy

Ale w turnee możesz grać tylko sparingi, a na obozie mógłbyś zwiększyć intensywność treningów, próbować taktykę na najbliższy sezon, zawodników testować, sprawdzać wydolność zawodników itp.

kurak69 Przodownik pracy

23.11.2006 22:22    #5948     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
dobre przygotowania do sezonu, odpowiednie natezenie treningu w trakcie sezonu. odpowiednie dawkowanie wolnego po meczach. rotacja w skladzie... mam grudzien 2006 wiec rozegralem rowno pol roku. teraz dopiero mam sytuacje ze 3 zawodnikow jednoczesnie jest kontuzjowanych, wczesniej mialem maksymalnie 2 jednoczesnie (kadra 23 osoby). moze to moj pierwszy sezon ale dla mnie narazie nie ma problemu nadmiernych kontuzji. Co innego z kartkami - tu naprawde jest problem.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.11.2006 20:23    #5949     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
Czyli kurak powiadasz, że trenując przed sezonem siłę i aerobik intensywnie to pozniej w trakcie sezonu będą tylko 3-4 kontuzje w zespole WOGÓLE?

A nie tak jak mi teraz właśnie na 6 napastników wypadło 4? :] (Przy treningu cały czas takim samym - dla każdych pozycji odpowiednio dobranych, ale używany przez cały sezon...)

efemowiec Młody aktywista

23.11.2006 16:48    #5950     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
Zgadzam sie z Demonem. Ja rowniez stosuje przez caly sezon jeden ustawiony przeze mnie juz na poczatku trening. Dziele na kilka grup : bramkarzy obroncow pomocnikow i napastnikow oczywiscie z przydzieleniem poszczegolnych trenerow to odpowiednich grup. Fizycznie moi zawodnicy wytrzymuja caly sezon i umiejetnosci tez czesto ida w gore. Nie sadze aby zmienianie treningu przed sezonem na przygotowanie motoryczne i wytrzymalosciowe cos zmienilo w trakcie sezonu. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.