Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

era Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2006 15:53    #5981     Sufler - Porady do gry - Patch
a ja mam nadzieje ze to nie bedzie patch tylko z nazwy a poprawi te kilka błedow ktore sa bardzo denerwujace w czasie grania . Mogliby zrobic lepszych kopaczy w druzynach U-18 i U-19 w klubach , bo jak na razie to 95 % z tych grajkow nie nadaje sie nawet do najslabszych klubow z ligi danego klubu . Nie ma szans by wypromowac juniora klasy chocby europejskiej albo nawet ligowej :/ . No i do tego doszedl gowniany proces treningowy nie dajacy w przeciągu 3 lat widocznych efektow . Mialem zdolnego 15 latka ktorego umiejetnosci wzrosly o tylko 2 poziomy w ciagu 4 lat i nic z niego nie bylo

Gucio10 Młody aktywista

Villa 7

Dawaj meila to masz treningi i taktyki

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.11.2006 21:25    #5983     Sufler - Porady do gry - Kontuzje!
Obniż trening, miałem to samo. To jest błąd gry, ale kosztem wzrostu umiejętności zawodników można się go pozbyć... Ustaw wszystko na średni, lub przywróć wszystkich do podstawowego treningu..

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

05.11.2006 21:19    #5984     Sufler - Porady do gry - Kontuzje!
To nie wina treningu. To bug gry ktory bedzie poprawiony w najblizszej latce. Pozatym juz chyba byly takie tematy.

AdrianMmz Partyzant

05.11.2006 21:17    #5985     Sufler - Porady do gry - Kontuzje!
Gram West Ham 3sezon i nagle po meczu mam prawie caly czas kontuzjowanych zawodnikow ostanio jeden wylecial na 6miesiecy:PCo mam zrobic w tej sytuacj?Trening nie jest zaintesywny

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

To nie dziwie się, że przegrywasz jeżeli: "nie masz głowy do taktyk czy treningów". Facet przeczytaj sobie poradnik, albo graj tymi które są już w grze!

Villa7 Partyzant

ja nie mam glowy do robienia taktyk czy treningow wiec pisze tutaj

FmFan Partyzant

co to za przyjemność z gry w FM-a jak ci ktoś podaje taktyki, treningi itp. Właśnie w tym przyjemność jak sam odkryjesz jakąś nowa taktyke. A tak wogóle to nie specjalnie ustalonych taktyk dla konkretnych zespółów. To zależ y od tego jakimi piłkarzami dysponujesz a nie od klubu...

Villa7 Partyzant

Witam:) macie moze jakies taktyki w ktorych najlepiej czuje sie Wigan?? Nie moge ich rozpracowac, przegrywam glupie mecze, uwazam ze stac na wiecej ten zespol. Treningi tez mile widziane:D pzdr:)

MR PiK Partyzant

04.11.2006 12:09    #5990     Sufler - Porady do gry - Jaki reżim??
moim zdaniem ważniejsi są trenerzy od programu treningowego gram juventusem 2 sezon a moi juniorzy loja wszystkich rowno 100% wygranych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution