Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Demon79 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2006 18:18    #6011     Sufler - Porady do gry - Atrybuty fizyczne
Hmm, mimo wszystko jestem o krok od opracowania genialnego reżimu treningowego :) Wszystkie atrybuty rosną :) Powoli ale rosną :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Wejdź w trening drużyny juniorskiej - > trenerzy i podpisz z jakimś nowy kontrakt na trenera 1. zespołu. Lub przekwalifikuj jednego z trenerów bramkarzy (przez podpisanie kontraktu jako trener).

szewcumufan Partyzant

gracie polonia warszawa. niezle. ja tez chcialem ale wymieklem w polowie sezony. koszmarnie pudlowali i nie bylem w stanie nic z tym zrobic. taktycznie wszystko staralem sie ustawic zeby ich nie obciazyc za bardzo,trening byl rozdzielony odpowiednio,ale zazwyczaj mecze konczyly sie porazka wynikajaca nie z przewagi przeciwnika ale nieskutecznosci moich zawodnikow, czesto zdazaly mi sie mecze w ktorych na 10 czy 12 strzalow 1 lub 0 bylo celnych.... a jak jest u was? jaka taksa gracie bo moze to ja co chrzanie?!?!?!?*@*@*@?!?! shit

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.10.2006 13:58    #6014     Sufler - Porady do gry - Rozwijanie zawodnika
Im lepsza baza treningowa tym szybciej bedzie sie rozwijal. Warto jeszcze [ jezeli jest to jeszcze nie rozwiniety zawodnik ] wystawiac go w pierwszym skladzie raz na jakis czas.

Demon79 Młody aktywista

30.10.2006 13:53    #6015     Sufler - Porady do gry - Rozwijanie zawodnika
Czy gracz który określany jest mianem wielki talent czyli PA > 190 może być strasznie uparty i nie rozwijać się mimo dobrego treningu i wystawiania go w skladzie? Czy jest jakiś atrybut warunkujący zdolność rozwijania się do maximum?

aneuman Partyzant

tylko mi chodzi, że ja chcę mieć, muszę mieć jednego trenera do każdego reżimy, wtedy efekty treningu są bardzieje zadawalające mnie :-D W FM06 można było zatrudniać sporą ilość trenerów.

aneuman Partyzant

Witam !! Nie mogę zatrudnić więcej trenerów w moim klubie ( Polonia Warszawa ). Chciałem aby jeden trener był odpowiedzialny za jeden "reżim treningowy", niestety brakuje mi jednego. Zarząd anuluje mi próbę zakontraktowania trenera twierdząc, że mam wystarczającą ilość trenerów. Klub jest w I lidze ( już :D ) i co najwspanialsze, nie ma problemów finansowych ( jest krezusem jak na polskie realnia w FM ).
Więc jak to ominąć??
Pozdrawiam

sefko1 Przodownik pracy

29.10.2006 20:52    #6018     Sufler - Porady do gry - play off
Ja gram Ajaxem. Ale nie ma nic przeciwko PSV. A Heerenven ma naprawde fajny skład i jak już opanuje zasady nowego FM-a przerzucę się na słabsze kluby. Sląskiem też napewno zagram, jak w każdym FM-ie. Ale to dopiero jak dopracuje taktykę, treningi. POznam jakieś ciakawe talenty i bede w stanie rywalizować z najlepszymi. POzdrawiam kibiców z Wrocławia. A także wszytskich kibiców Ajaxu, Arsenalu i oczywiście Juventusu.

Proletariat

@Seju
Przy bardzo intensywnym treningu parametry mi nie wzrastały, a dodatkowo kopacze grali tak cienko, że pod koniec sezonu dostawałem od takich potęg jak Reading czy Watford. Ale masz racje, w FM nie ma idealnego treningu.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
W FM'ie nigdy nie było idealnego treningu. Albo obciążenie niskie-spadek, lub brak wzrostu atrybutów, albo obciążenie średnie/wysokie- wzrost atrybutów+kontuzje=spadek atrybutów.
:))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution