Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

worm
ja dałe kiedyś piłkarzom trening na maksymalną intensywność i miałem podobny problem, bo parametry to rosły, to spadały. Jak masz podobną sytuację jak ja to zmniejsz intensywność.

Proletariat

29.10.2006 09:31    #6022     Sufler - Porady do gry - trening
kondycja zawsze w jakimś stopniu spada, a czy dużo czy mało to zalezy tylko od Twojego treningu.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2006 09:06    #6023     Sufler - Porady do gry - trening
Zmniejszyć obciążenie treningu, przed sezonem zwiększyć nacisk na siłę i kondycję, gdy ma jakiś zawodnik bardzo niską kondycję warto dać odpocząć 2, 3 dni.

FM-lol Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.10.2006 08:30    #6024     Sufler - Porady do gry - trening
co zrobic zeby pilkarzom nie spadalo kondycja ??
a i jakie masz talenty demon79 ?? a grasz moe na gryonline.wp.pl

Demon79 Młody aktywista

Automatycznie przy jakiejkolwiek kontuzji, wszelkie umiejętnosci lecą w dół. Pozatym nie każdy jest maszynką do treningu, i zdarzają się wachania. Postaw się sam w tej sytuacji.
Pozatym z dziadka do orzechów nie zrobisz ronaldo w ciągu 1 roku.

worm Partyzant

Mam problem. Otóż ustawiłem sobie trening. Wszystko jest ok umiejętności gwałtownie wzrastają, wszyscy mają wysokie atrybuty. Ale okazuje się że po wzroście tych atrybutów np. u Kalou który miał wszystko pomarańczowe powyżej 16 atrybuty spadają do tych pierwotnych i znowu trzeba go trenować i tak w kółko rosną,spadają,rosną itd. Napiszę jeszcze, że cały czas gra przeważnie w podstawowym składzie, strzela dużo bramek i co najważniejsze nie dostał żadnej kontuzji!!!!!! Co jest przyczyną tego??? bo u innych jest ok tylko u nie których zawdoników także się tak dzieje rosnie,spada,roście itd. Czy to bug??? Czy u was też tak jest??? proszę o odpowiedz

rinho Partyzant

28.10.2006 23:59    #6027     Sufler - Porady do gry - pytanie......
Hmmm Mam podobny problem. Tyle, że w treningu widać, że mam obciążenie średnie. Czy przy tym bugu widać, że obciążenie jest lekkie, czy nie? W poprzednich Fmach moje treningi były podobne i zawsze się sprawdzały.

sefko1 Przodownik pracy

28.10.2006 17:58    #6028     Sufler - Porady do gry - trening
nie ma cheating treningu do FM2007.

Proletariat

28.10.2006 17:42    #6029     Sufler - Porady do gry - trening
nie orientujecie sie czy ktoś wynalazł podobny trening co w FM 2006, to znaczy obciążenie ogólne lekkie, a parametry szybko rosną??

sefko1 Przodownik pracy

28.10.2006 17:08    #6030     Sufler - Porady do gry - trening
Przeciez ERO i Tomato to ta sama osoba. :P Już klika razy dawał tomato :

"Autor tematu uznał odpowiedź za pomocną." Może chce zostać ekspertem :P

A co do treningów, to radze odwiedzić CMForum. Tam można pobrać gotowe reżimy treningowe, które działają. Polecam mniej doświadczonym graczom.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution