Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

LukMar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2006 00:05    #6041     Sufler - Porady do gry - treningi
Raportek zrob wlasne treningi i ustaw wg wlasnego uznania, albo zgodnie z tym co jest w ogolnym, nie bedziesz mial problemu z cofajacym sie suwakiem. A i kontuzji bedziesz mial mniej jak troche nad treningiem pomyslisz ;)

err Partyzant

25.10.2006 22:51    #6042     Sufler - Porady do gry - kontuzje
cóż, u mnie w arce, przy średnim treningu po pod koniec lipca przynajmniej ośmiu kontuzjowanych. połowa od trzech miesięcy w góre. nie da się nic zrobić. zupełnie. aż głupio, ściągnąłem edytora czasu rzeczywistego i próbuje go uruchomić by pozbyć się kontuzji. no nie da się grać jak trzecia część składu Ci wypada. do tego jakieś grosze na transfery. makabra.

err Partyzant

25.10.2006 22:23    #6043     Sufler - Porady do gry - kontuzje
proszę Cię. trening nie ma nic do rzeczy z kontuzjami. sprawdź na różnych zespołach z różnymi treningami. i mówię tu o czystym sprawdzeniu. trening ogólny i przesuń w jedną i w drugą stronę. kontuzje są. po miesiącu jest przynajmniej pięcu, sześciu z podstawowego składu. i o czym tu mówić? jak grać zespołami z mniejszymi ławkami? nie da rady. bez funduszy na transfery?
kontuzje nie są w porządku. trzecia edycja i trzeci raz to samo. zbłaźniło się SI, tym razem to jest już przegięcie, bo dobrze wiedzieli, że problem był w porzprzednich dwóch edycjach.

bez patcha naprawiającego sprawe z kontuzjami, gra ląduje na półke. bo po co kombinować, ustawiać drużynę, która składa się z dwudziestu zawodników, plus trzech w rezerwach i kilku młodzików, oraz bez pieniędzy jeśli po miesiącu już, jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywek, trzecia część drużyny leczy kontuzje miesięczne albo i dłuższe.

pozdrawiam

taki1 Partyzant

25.10.2006 22:08    #6044     Sufler - Porady do gry - kontuzje
kontuzje sa ok, wystarczy ze trening masz o minimum wiekszy niz na medium
czyli high nie mowiac o intensive to kontuzje sa bardzo czeste tez tak mialem jak chcialem mlodziez cwiczyc, teraz po 2 sezonach i gry od poczatku 22 ligami ( jakos mi malo bylo zawodnikow jak gralem 3 ligami o niebo wiecej bylo w FM2006) juz tak czesto mi sie nie zdarzaja poprostu musisz dostosowac trening do zawodnikow moge sobie reke uciac ze przy wiekszosci z waszych treningow zawodnicy narzekaja na przeciazenie

Raptorek Partyzant

25.10.2006 21:56    #6045     Sufler - Porady do gry - treningi
Ustawiłem sobie treningi dla piłkarzy w 2007 i super ale po kilku meczach chciałem zmniejszyć 1 rezlim treningowy a tu niespodzianka nie mogę zmieszam go i wychodzę a jak wracam nadal jest jak był to bug czy co ?

LukMar Partyzant

25.10.2006 21:38    #6046     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
ja gram Górnikiem Polkowice, zaczalem jako bezrobotny, a Panathinaikos jakos mnie nie chcial :)

Nie mam najmniejszych problemow z numerami zawodnikow. Nie mam tez problemu z kartkami !! O czym pisali inni, jest drobny problem z kontuzjami, ale opanowalem sie z treningiem silowym (aerobik mam na sredni, a sila na lekki) i od trzech meczow nie zauwazylem zadnej kontuzji. Owszem w meczach towarzyskich przed sezonem kontuzje byly co mecz. Wydaje mi sie ze to nie jest jednak bug, trzeba popracowac nad treningiem po prostu ! A.... na poczatku myslalem ze wystawiam recznik w bramce, ale jednak nie, to byl brak w taktyce defensywnej. W trzech kolejnych meczach wygralem do zera, wiec nikt mi nie powie ze bramkarze to tez Bug

szewcumufan Partyzant

25.10.2006 16:47    #6047     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
tak tez robie,ale nie chodzi o brak sytuacji ale o skutecznosc :/ z ktora za chiny sobie nie noge poradzic, sprawdzam trening,atak i strzaly napastnikom ida w gore a skutecznosc stoi...

szewcumufan Partyzant

25.10.2006 16:39    #6048     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
seju,gram stalym skladem,trening mam podzielony,taktyka niezbyt wyszukana,ustawien nie wymyslam skomplikowanych wiec o wlasne nogi sie nie zabijaja .... ale skutecznosc to szkoda gadac,stwarzaja akcje,przewazaja ale regularnie puuuuudluja,moj rekord to 17 strzalow i 3 celne

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
25.10.2006 16:33    #6049     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
Jak ustawisz poprawną taktykę, ustawienia indywidualne ( w zależności od klasy przeciewnika), to przestaniesz tracić głupie bramki i zaczniesz więcej strzelać. Częste roszady w składzie także bardzo osłabiają drużynę, najlepiej grać stałą jedenastką, wymieniać jednego, dwóch zawodników. Do tego dochodzi odpowiedni trening z podziałem na pozycje (napastnicy - strzał, atak itd.). W FM2006 wszyscy mówili, że to bug, lecz zobaczysz, że po spełnieniu tych wszystkich warunków Twoja drużyna zacznie grać znacznie lepiej.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

25.10.2006 13:16    #6050     Sufler - Porady do gry - kontuzje
No bez jaj. Jak mi w jednym meczu czterech miało kontuzje miesięczną . Owszem da sie grać, ale tylko w lidze hiszpańskiej, francuskiej. Ja gram w niemieckiej i co chwila kontuzja. Zmniejszam intensywność treningi - i tak to nic nie daje.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution