Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2006 22:14    #6051     Sufler - Porady do gry - pytanie......
1. Wydaje mi się, że taki trening trwa aż do osiągnięcia dojrzałości piłkarskiej danego zawodnika albo prośby o wycofanie mentora jako nauczyciela.
2. sam sobie odpowiedziałeś na to pierwsze pytanie, ale twój podany przykład piłkarza ja bym ustawił żeby trenował z całą drużyną.
3. Tego jeszcze nie wiem.
4. Kombinuj dalej. Trening to jedna z najważniejszych rzeczy w piłkarskim życiu, a ty jako menedżer powinieneś go sam ustawiać. Pomyśl co by było gdyby Wdowczyk poprosił Mourinho o jego sposób treningu-odpowiedź jest chyba prosta.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
24.10.2006 22:13    #6052     Sufler - Porady do gry - pytanie......
2. Bocznym obrońcom- Defensywny, ale także atak (dośrodkowania, drybling), oraz aereobik (szybkość, kondycja). Zależy to także od Twojej taktyki.
3.Oczywiście, że tak.
4. Ustawiaj intuicyjnie. Dla napastników głównie atak, strzały, aerobik, siła itd. Kiedyś sam dojdziesz do dobrego treningu.

Co do pytania nr. 1 -gram na razie 1/4 sezonu więc trudno mi powiedzieć. Jeszcze zmian nie zauważyłem.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

24.10.2006 22:11    #6053     Sufler - Porady do gry - pytanie......
4 To zależy bo dla juniorów i seniorów są inne treningi u juniora (do lat 18) stawia się na siłe a potem to sie zmienia

luki8 Partyzant

24.10.2006 22:07    #6054     Sufler - Porady do gry - pytanie......
1. Starsi zawodnicy trenując młodszych, czy widac rezultaty i poprawę atrybutów u zawodników młodszych i ile trwa taki trening, aby zawodnikowi podrosły umiejętności.

2. Jak np. obrońca ma pozycję prawy i środek, to jaki mam mu ustawić trening?? na obrońcę środkowego czy bocznego. Sam nie wiem na jakiej go stawiać, zależy od kontuzji pozostałych zawodników i z pierwszego składu i formy.

3. Czy atrybuty zawodników w Fm'ie są z czasem większe tak jak w Fm 06?

4.Proszę o pomoc z treningiem. Jakieś wskazówki, porady, lub gotowe treningi, ponieważ nigdy nie byłem dobry w treningach i nie lubiłem się z tym bawić, a jak już coś stworzyłem to najpierw rosną umiejętności i po chwili spadają aż na same dno.

Oran Partyzant

24.10.2006 21:26    #6055     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ja gram Wisełką (wnioskuje po Zieniu, że Ty też :) ) no i mam kłopot z kondycją ^^. Ostro spada, a przed sparingami boczni obrońcy których zostawiałem do max 70 minuty na boisku, mieli 55% kondychy :) Teraz, kiedy już gram w lidze jest w miare dobrze, dobry trening dałem i ładnie się trzymają,

ps. Boczni to Baszczu & Nikola Mihajlovic (odpowiednio wytrzymałość to 15 i 14) więc nie są jakimiś "słabiakami".

ps.2 Mógłby mi ktoś powiedzieć jak wyszukiwać w FM2007 piłkarzy (w sensie, że wpisuje sobie w wyszukiwarke imię etc. Czyli tak jak w FM2006 było)?

painman Partyzant

24.10.2006 20:19    #6056     Sufler - Porady do gry - Kondycja
W treningu nic nie zmienialem, a sparingow zagralem 5 ....
HAHAHah teraz właśnie skonczylem grac mecz z Pogonią a Marek Zienczuk mial 99 kondycji

24.10.2006 19:49    #6057     Sufler - Porady do gry - Kondycja
a oprócz tego trening może jest letki może przeprowadzasz doś dużo zmian albo poprostu masz racie ;>

24.10.2006 17:51    #6058     Sufler - Porady do gry - kontuzje
więc niejest to problem treningu niemartw sie to nie twoja wina ale jakoś musisz przeboleć do patcha ;)

Matt Baker Partyzant

24.10.2006 17:40    #6059     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Siema, gralem sobie wislom i bylo calkiem niezle ale z czasem zaczely notorycznie co mecz powtarzac sie kontuzje i chyba wszystkie mozliwe w grze przez nie musialem odejsc z klubu bo nie wytrzymywalem nerwowo jak z kazdym meczem i przerwami miedzy meczami na lawke kontuzjowanych trafialo po kilku graczy az doszlo do momentu gdy zostal mi tylko pawelek i stolarczyk bo oni nie grali wiec mieli fuksa. Musialem siegac po mlodych jeszcze leszczy wiec nie szlo juz wygrywac i zmienilem klub na vfb st... i tam podbna sytulacja nie wiem co sie dzieje trening uzywam podstawowy z gry niczego w nim nie zmienialem nawet gre po kilka razy reinstalowalem. wiecie moze jak kontuzje wylaczyc bo nie chce tabletek na uspokojenie brac, rozumiem kontuzje raz na jakis czas ale to przesada pomocyyyyyy.

24.10.2006 16:17    #6060     Sufler - Porady do gry - trening dla juniorów
ja zawsze dla piłkarzy do lat 18 daje fizyczny trening potem zmieniam na te inne cechy ale z zachowaniem pewnych proporci nailepjej zacząć od siły

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution