Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

shqvarny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.10.2006 18:26    #6071     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
pisze się "ze zbyt dużą ilością kontuzji" , "zaczął" czy "szczegół"
http://slownik.pwn.pl, a dopiero potem piszcie dzieci neostady, które uważają, że mając papierek na dysleksję, mogą mieć w odbycie wszelkie zasady pisowni do końca swojego życia. czasem ciężko dojść o jakie poprawne słowo Wam chodziło :-/ bycie dyslektykiem nie zwalnia od szacunku dla innych czytających.

poza tym każdy pisze o łatce, bugach, a nie o treningu.

dla mnie największym problemem jest utrzymywanie wysokiej kondycji przez zawodników. jednak okres przygotowawczy się przydaje, bo nic dziwnego że wiele kontuzji, gdy po każdym meczu pół składu ma kondycję 80% i mniej.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2006 17:13    #6072     Sufler - Porady do gry - piłkarz w rezerwach
możliwe że trening dla rezerw jest inny , leprzy

viper_pl Partyzant

No tak myślałem, więc gdzie jest ta opcja zapisu treningu?? :]

viper_pl Partyzant

mhm... w fm 2006 miałem tak (chyba że mi pamięć szwankuje) że wyiberałem intesywność treningu i mogłem przejśc do innej opcji a jak wracałem do treningu to było ok nic nie musiałem zapisywać, a gdzie jest ta opcja zapisu?? Bo nie chodzi Ci chyba o zapis stanu gry :]..

Loki Partyzant

22.10.2006 12:43    #6075     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
nic nie kombinowalem w treningu nie gram agresywnie tempo jest tak na 3/4

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

nie wiem jak jest teraz ale w poprzednim fm tworzyło się trening przydzielało piłkarzy i poprostu dawało zapisz

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Ja wiem tyle, że wystarczy zrobić nowy trening, ustawić według własnych upodobań i zapisać go. Wtedy się nie resetuje...

viper_pl Partyzant

Kurcze, zrobiłem tak ale to nie pomogło, bo jak zrobiłem własny trening to potem intesywność jego resetowała się na minimum... może ja coś źle robie?? HELP!!

szak Partyzant

22.10.2006 10:46    #6079     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
Intensywnie mam ustawiona np.sile w treningu dla obroncow , a przy trenerze ktory jest odpowiedzialny za sile jest 5 gwiazdek i lekko (a statystyki pilkarzy i tak spadaja, narazie mam wrazenie ze trening jest troche niedopracowany albo ja go nie moge rozkminic

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2006 08:36    #6080     Sufler - Porady do gry - Pomoc koleżeńska ;p
viper
pomaga stworzenie wlasnego treningu. mozesz zrobic taki sam jak domyslny ale nie bedzie ci wracalo do poprzedniego stanu suwaka tylko pozostanie tam gdzie ty go zostawiles

a co do opieki nad mlodszym to kupilem marcelo i kazalem mu sie uczyc od roberto carlosa. juz ma kilka ulubionych zagran carlosika i obaj sa zadowoleni ze wspolpracy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution