Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

LUBER Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zrób nowy trening , będzie OK bo domyślny jest z bugiem :)

viper_pl Partyzant

Mam problem, bo gdy ustawiam intensywność treningu powiedzmy na wysoką to gdy przejde np. do wyboru taktyki, a potem powróce do treningu to suwak wraca na średnie ustawienie w FM 2006 nie miałem z tym problemu, więc prosze WAS O POMOC bo jeśli jej nie otzymam to chyba się załamie...:]

viper_pl Partyzant

21.10.2006 23:19    #6083     Sufler - Porady do gry - Pomoc koleżeńska ;p
Ziomki niech mi ktos pomoże!!! Od dziś mam FM 2007 i jej wypas giera, ale mam problem, bo jak ustawiam intensywność treningu (tym suwakiem) powiedzmy na wysoką to gdy przejde do innej opcji np. do finansów zespołu i potem wróce z powrotem do okna treningu to suwak wraca na ustawienie średnie... CO MAM ROBIĆ w FM 2006 nie było z tym problemu niech mi ktoś pomoże, bo inaczej gre szybko kurz pokryje :]

szak Partyzant

21.10.2006 20:13    #6084     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
wogule z tymi treningami to cos dziwnie jest - bo np ja mam dobrych trenerow (wszystkie kategorie treningu 5 albo 4 gwiazdki) i nawet jak mam dana kategorie treningu ustawina na intensywnie to i tak spada albo nie zmienia sie , a powinna rosnac Dziwne??

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

21.10.2006 18:46    #6085     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
Po 1 musisz mieć dobrych trenerów bo taki trening nic nie da
Po 2 u młodzików stawia się na siłę dopiero jak osiągnom około 18 roku to inne ustawienia
Po 3 Dla obrońców to trzeba wybierać siłę i raczej cechy defensywne
Po 4 Dla pomocników podania strzały i takie tam
Po 5 dla napastników to chyba jasne
Po 6 W fazie przygotowań musisz grać dużo sparingów a co do treningu to skup sie na sile

feyd.pl Partyzant

21.10.2006 15:44    #6086     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
heh.. chodzilo mi bardziej o porownanie moich metodyk treningowych z innymi.. opracowalem metody na okres przygoowawczy i nie wiem jak dobrze zmniejszyc obciazenie tak dopasowac do sezonu. Poza tym czy fm 07 autmatycznie uwzglednia dzien wolny po i przed meczem, W poprzednich wersjach moglem ustawic ze po meczu maja wolne. a tutaj chyba pozosaje reczne dawanie ciagle odpoczynku przed i po meczu..

poza tym chyba jest bug w ustawieniach taktyki, bo jak wybiore pilkarza na egzekutora 11 lub rozgrywajacego, to po wyjsciu resetuje ustawienia taktyki

davidgm Partyzant

21.10.2006 09:33    #6087     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
no wlasnie ja sobie zrobilem trening dla mlodzikow ale chyba za duze obciazenie maja chociaz jest srednie

sefko1 Przodownik pracy

21.10.2006 09:03    #6088     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
Trenenigi 1 zesopu to pryszcz. ja jakoś nigdy nie mogłem dobrać treningów dla młodzików. Zawsze sporo kontuzji było.

feyd.pl Partyzant

21.10.2006 03:04    #6089     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
W module treningowym zaszly zmiany.. Opracowal ktos dobre treniongui dla poszczegolnych formacji ? Szczegolnie interesuje mnie trening w fazie przygotowan na co szczegolnei zwrocic uwage

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
20.10.2006 22:59    #6090     Sufler - Porady do gry - fm modifier, trening i grafika
1. FM Modifier z tego co widziałem, jest już w fazie projektów do FM 2007 i na razie po chińsku, bo to chińska produkcja. Jak tylko się pojawi, niezwłocznie o tym poinformujemy.

2. Tak zwany killer trening już został wyłapany i nie można już takiego ustawić

3. W opcjach gry odznacz pole Buforuj cache skórki, zapisz i zrestartuj grę.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution