Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Matt Baker Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2006 22:51    #6091     Sufler - Porady do gry - fm modifier, trening i grafika
mam pytanie czy ktos wie kiedy ukaze sie fm modifier do fm 2007, a moje drugie pytanie dotyczy bugu z fm-a 2006 dotyczacego treningu gdzie w internecie ukazal sie trening oparty na tym bugu ktory podnosil umiejetnosci bardzo szybko i jestem ciekaw czy w fm 2007 ten bug moze sie powtorzyc na jakiejs wersji fm-a 2007 bo na moim starym fm 2006 nie dzialal ten bug jesli go recznie ustawilem tylko dopiero po sciagnieciu i wczytaniu tego treningu zciagnietego z internetu. Na koniec mam pytanie czy ktos moze wie czemu nie dzialaja dodatki graficzne typu face paki itd. na fm 2007 bo mam ich duzo i chcialbym sie cieszyc pelnia fm-a

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
16.10.2006 17:39    #6092     Sufler - Porady do gry - Trening
Nie zakładaj stu tematów, typu "najlepszy obrońca", "dajcie trening"
Jeżeli grasz w FM, to ty jesteś menadżerem, a nie jakiś gość z internetu.
Dostaniesz za to bana (zakaz pisania).

hubert_99 Partyzant

16.10.2006 17:38    #6093     Sufler - Porady do gry - Trening
podajcie jakiś dobry trening

sefko1 Przodownik pracy

1.Jeżeli stadion ma 4200 miejsc to nigdy nie jest tak, że przychodzi pełen. Mi w Śląsku prawie pełen stadion przychodził dopiero na mecze w LM. Oczywiście im lepiej będziesz grał i im lepszych będziesz miał przeciwników tym kibiców będzie więcej. Oczywiście zawsze możesz poprosić zarząd o rozbudowę stadionu (np po awansie do Europejskich Pucharów). Mi w Śląsku zbudowali 7500 nowych siedlisk. Kosztowało to jakieś 7 mln USD. Pamietaj jednak, że Twój klub (Twoje miasto) ma ograniczoną liczbę kibiców. Nie jesteś Barceloną, żeby mieć 75 tys kibiców na meczu. Jak kiedyś osigniesz 10 tys to będzie sukces.
2.Najlepsza forma zarabiania (poza sprzedażą graczy zyskiem) jest ustalanie meczów towarzyskich u SIEBIE z ciekawymi druzynami. Na poczatek polecam najlepsze kluby z Bułgarii i Rumunii (CSKA Sofia, Steua Bukareszt) za które otrzymasz sporo kasy. Ja w Śląsku miałem 100-150 tys USD za mecz. Ustaw z 6-8 meczów i sporo zarobisz.
3.Lepszy fizjoteraputa nie wpływa na szybkośc leczenia (przynajmniej ja tego nie zauważyłem), a jednyni lepiej rozpoznaje uraz, a tym samym masz większą pewność kiedy dany zwodnik wróci. Np. Lepiej wiedzić, że będzie to 3-4 tyg niz 2tyg-2mies.
4. A co do młodych graczy to jeśli masz naprawde ciekawe talenty ustaw dla nich dobre treningi i nie bój się ich stawiac w meczach. Wtedy ich atrybuty będą bardzo szybko szły w góre, a z czasem sprzedasz ich z dużym zyskiem. Pamiętaj, że gracze po 30 roku życia tracą na atrybutach i wartości. Czasem warto ich sprzedać, aby uzyskać godziwą zapłatę, a miejsce w składzie przeznaczyć dla młodzika, którego wartośc i umiejętności powinny rosnąć.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
"a co do ostatniego pytania o fizjo, to wg mnie to tylko mit, przynajmniej u mnie to sie nie zdarza, zeby kontuzja leczyla sie szybciej (przyklad, obojetnie czy w Arsenalu przy dobrych lekarzach, czy w Slasku z przecietnymi zawsze np. zerwanie wiezadel krzyzowych leczy sie tyle samo...)"

Dokładnie :)
Uważam tak samo, kontuzje są zależne od intensywności treningów, a nie od fizjoterapeutów.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

a, ze tak powiem: co ma piernik do wiatraka? jak bedziesz rozmawiac z mediami to przyjdzie wiecej kibicow...zastanawiajace. po pierwsze primo popros zarzad o rozbudowe stadionu, bez tego ani rusz.
odnoszac sie do Twojego drugiego zapytania, oczywiscie, ze kontraktuj nastolatkow, moze nie wszyscy, ale na pewno 2 czy 3 wyrosnie na gwiazdy (rozbuduj sobie baze treningowa!)
a co do ostatniego pytania o fizjo, to wg mnie to tylko mit, przynajmniej u mnie to sie nie zdarza, zeby kontuzja leczyla sie szybciej (przyklad, obojetnie czy w Arsenalu przy dobrych lekarzach, czy w Slasku z przecietnymi zawsze np. zerwanie wiezadel krzyzowych leczy sie tyle samo...) aczkolwiek jesli masz fundusz na fizjoterapeute, to na pewno nie zaszkodzi zakontraktowac jednego, ale czy pomoze...

kali22 Partyzant

06.10.2006 15:32    #6097     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
koles ktory ma pa 200 nie zawsze rozwinie sie do ca 200 u mnie jakis taki koles sasuo (finski obronca) mial pa 189 a pod koniec kariery jedynie 145 ca.trening mial dobry ale coz...czegos mu brakowalo.pozdrawiem

Proletariat

06.10.2006 14:32    #6098     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1.Czy zawodnik który ma PA na 200 przy odpowiednim treningu będzie miał same 20??
2.Kogo kupić:Mokoene czy Scorze??
3.Może ktoś podać link z jakimś fajnym treningiem do fm 2006??
4.Chętnie pogadam o FM 2006.podajcie sowje gg a odpisze.

Brunix Partyzant

04.10.2006 21:10    #6099     Sufler - Porady do gry - Trening w FM2007
Jeżeli ustawiasz trning "general" na "hard" to tak będzie,ale gdy tworzysz nowy trening,to mi się nic nie kasuje;i tobie chyba też nie będzie.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.10.2006 15:39    #6100     Sufler - Porady do gry - Trening w FM2007
zapisz trening

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution