Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

03.09.2006 08:47    #6111     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
i teraz realem wymiatam, wygralem zliderem 13 ligi podworkowej (nazwy nie pamietam) wygralem UWAGA 1:0 poprstu mecz kapitalny. Trening mowie wam dziala swietnie

Proletariat

03.09.2006 08:45    #6112     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
no to obciazenie na małe czyli brak w ogole treningu i beda wymiatac(poprawka nie spadlem do 9, spadlem do 13 klasy rezerw juniorów)

dawid-05 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2006 08:43    #6113     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
ale naprawde szukam dobrego treningu i zawodnkow

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
03.09.2006 08:32    #6114     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
Więc tak: Ronaldinho, Torres i ewentualnie Buffon.
Trening: Wszystko na najniższe (brak), grają fantastycznie (jak już napisał seba):D

Mam nadzieję Dawid, że twój post to żart, bo jeżeli nie...
Szkoda gadać.

Proletariat

03.09.2006 08:11    #6115     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
najlepiej wiesz jaki wez trening wszystko obciazenie na malo to beda tak wymiatac ze to szok u mnie tak mieli to porostu spadlem realem do 9 ligi i dalej gralem dobrze poprstu trening cudooo

dawid-05 Partyzant

03.09.2006 08:06    #6116     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
Czy mozecie mi poleciic zawodnikow. I jak mam dobierac trening do Bramkarzy obronców pomocnikow i napastnikow

Adermor Partyzant

Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.

Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.

Merxor Partyzant

02.09.2006 09:43    #6118     Sufler - Porady do gry - czy się rozwinie ??/
A ja powiem tak jesli zespół bedzie miał dobrą baze treningową i dobrych trenerów to nie ważne czy to real czy legi i tak wyniki będe boskie :D

Greskov Partyzant

02.09.2006 09:15    #6119     Sufler - Porady do gry - czy się rozwinie ??/
rozwoj zawodnika zalezy od reputacji klubu, jego bazy treningowej i trenerow, w mniejszym klubie nie musi osiagnac maksymalnego potencjalu(PA), a work permit moze dostanie po odwolaniu, bo mi sie kiedys udalo sprowadzic brazylijczyka bez wystepow w kadrze do Premiership.

LUBER Partyzant

02.09.2006 08:46    #6120     Sufler - Porady do gry - czy się rozwinie ??/
Logicznie ze lepiej sie rozwinie w bardziej remonowanym klubie majac do dyspozycji lepszych trenerów i ogólnie sztab szkoleniowy , majac znane gwiazdy od których moze sie uczyc i taka druzyna ma swietna baze treningowa (:

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution