Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2006 11:09    #6121     Sufler - Porady do gry - ciekawa sytacja :)))
nie urzywałem ... dodam równierz że jest on dostepny w innych opcja takie jak trening itp. swoją droga najlepsza sytuacja była gdy poszłem na urlop ... potem patrze a tu taka mniejwiecej wiadomosc : menager Ejido F.de Booer jest zainteresowany pozyskaniem jakiegos tam zawodnika barcy ... a na drugi dzien odpowiedz tego samego pana (F.de Booer) tylko jako menagera barcy ... F.de Booer stwierdził ze (uwaga ! uwaga !)F.de Booer i Ejido to banda niemoralnych złodzieji itd ... normalnie boki zrywac LOL

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

TO DO TYCH kTÓRZY NIE WIEDZĄ DlACZEGO IM CIĄGlE SPADA!
Macie zaciągniętą pożyczkę w baku lub u prezesa to raz!
A dwa może za dużo wydaliście na transfery i kulb zaciągnął pożyczke.
Trzy to może rozbudowujecie stadion lub baze treningową i kasa znika, lub zarząd zaciągnął pożyczke.
A tak poza tym. WARTO POPATRZEĆ, a nie się pytać na suflerze, myślę, że jest do dosyć widoczne i czytelne. drużyna> finanse> wydatki. Tam wszystko będzie!!

zawadzio5 Partyzant

W świecie Fm jeśli zawodnik ma podpisany kontrakt amatorski to możesz mu przyspisać tylko amatorskie treningi tak samo z juniorskimi. Jak ma profesjonalny to trenuje profesjonalny trenig. Różnice są i to duże. W treningu amatorskim możesz dać mniejsze obciążenie niż w profesjonalnym nie mówiąc już o juniorskim. W rzeczywistosći na kontrakcie amatorski zawodnik może sobie dorabiać. W profesjonalnym juz nie. Pozdro.

Proletariat

27.08.2006 03:31    #6124     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
U mnie ostatnio Eder naderwal sciegno podkolanowe i pauzowal przez ponad miesiac. Patrze na umiejetnosci a tu prawie nic nie po spadalo :D Na kasdej o 1 gora 2 punkty.
A teraz wznowil przed tygodniem trening a juz szystkie umiejetnosci ma w normie :D:D:D

era Partyzant

27.08.2006 02:34    #6125     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
ja mam trening na 3 - 4 * i moi pilkarze nawet 30 letni robia duzy skok umiejetnosciowy , przykladowo obronca ktory mial krycie 14 odbior 16 po sezonie ma krycie 17 i odbior 19 =)
Osobiscie polecam dobrych fizjoterapeutow , bo gdy maja umiejetnosci 13-14 to nawet jak sie pilkarz glupio skaleczy w noge to zanim go wylecza to miną 3 tygodnie :/

AdrianMmz Partyzant

26.08.2006 17:23    #6126     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
a na treningu juniorski umjejetnosci podnosza sie bardzo powoli(sorki za bledy)

AdrianMmz Partyzant

26.08.2006 17:21    #6127     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Moze reszta zawodnikow jest niezadowolona z intysefnosci treningow lbi jak sa mlodzi pilkarze ktorzy nie maj podposanych profesjonalnych kontraktow to nie cwicza na treningu np: ogolnym tylko na juniorskim

Zibenek Partyzant

26.08.2006 16:13    #6128     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Jak robicie sztab szkoleniowy w słabszych klubach bo u mnie wogóle zawodnicy nie trenują chyba...
Gram jagiellonią właśnie skończyłem pierwszy sezon , treningi mam wszystko po 4 gwiazdki (każda umiejętność ma swojego trenera) i z tego co widze to po tym sezonie tylko niektórzy sie rozwineli i to NIELICZNIE naprawde ...

P.S. A i ile macie scoutów i jak ich ustawić bo oni 3/4 zawodników z bazy mi pod nos podtykają z umiejętnościami po 5 i mówią że będą dobra inwestycją ...

era Partyzant

Ja mam taki pomysl by byla opcja budowania szkolek pilkarskich w afryce , ameryce pld itd.
Jeszcze zeby juniorzy w klubach byli bardziej perspektywiczni niz sa teraz , po prostu by byli lepsi no i taka opcja dla obserwatora by np. przydzielic go do wyszukiwania mlodych talentow w ameryce pld ktorzy nie graja w brazylijskich klubach , ktorzy sa ze tak napisze
nierzeszeni , po prostu graja sobie tak 4fun a nasz scout widzi w nich talent i go sprowadzamy ;)
Aa i jeszcze taka opcja by pilkarze z klubow zachodnich mogli przychodzic do polskiego klubu bo nawet teraz najwieksza hiszpanska ciota nie chce przejsc do przykladowo legii ktora ma juz reputacje kontynentalna ;)
Rozmowy z pilkarzami poza meczem
Profesjonalne rozmowy z zarzadem bo przeciez nie menedzer sprowadza pilkarzy tylko dyrektor sportowy wiec my sobie upatrzymy jakiegos pilkarza a dyrektor sportowy stara sie go do klubu sprowadzic
Realistyczniejsze zachwanie pilkarzy podczas meczu
Przydaloby sie np. gdy gra sie liverpoolem to w trakcie meczu kibice spiewali nasz ukochany hymn " You'll never walk alone"
Mile widziane byly by bardziej rozbudowane opcje treningowe

To niech to teraz ktos przetlumaczy na angielski i przesle do tworcow FM'a ;)

Merxor Partyzant

25.08.2006 16:48    #6130     Sufler - Porady do gry - Wypalenie
daj bardzo lekki trening dal niego i odzyska sprawność...
źle przygotowałeś zawodnika...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution