Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Zibenek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2006 15:37    #6131     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Jejku to jest logiczne. (Bynajmiej dla mnie)
W każdym zespole jest walka o wyjściowy skład , i na treningach i na sparingach gracze chcą pokazać że są lepsi od swoich rywali. Jeżeli ktoś u mnie solidnie pracuje na treningach albo ma stałą ,wysoką forme lub morale no to wole kogoś takiego wystawić ( bo zasłużył ) a nie jakiegoś starucha co ma wszystko po 20 ale forme po 5-6 i morale słabe...
Rywalizacja o wyjściową 11 będzie zawsze i rotacja tak samo.
Grzechoo - ja też nie widze problemu.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.08.2006 12:38    #6132     Sufler - Porady do gry - 5.2 UPDATE
Mattowi chodzi o taki specyficzny trneing, który wykorzystywał pewien błąd w grze... A mianowicie - wszystkie suwaki szczegółowe (obrona, atak, stałe fragmenty itp.) były maksymalnie przesunięte w prawo, a suwak, który pokazuje jak bardzo zawodnik jest podczas takiego treningu obciążony był całkiem z lewej strony... W efekcie zawodnikom bardzo szybko rosły atrybuty i nie było żadnych problemów ze zmęczeniem :]
Taki trik :)

radinho Partyzant

23.08.2006 11:27    #6133     Sufler - Porady do gry - fantastyczny trening
Zaciekawił mnie twój artykuł o super treningu krzyśku 92. Oto mój adres e-mail:. Prześlij go jak coś. Będę zobowiązany. Nara

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2006 07:00    #6134     Sufler - Porady do gry - 5.2 UPDATE
z tego co wiem to chyba byl (i jest) trening co dzialal i na wersji 6.0.2 i 6.0.3

Matt Baker Partyzant

23.08.2006 05:27    #6135     Sufler - Porady do gry - 5.2 UPDATE
Czesc ma do was pytanie odnosnie kwesti update 5.2 czy da sie je jakos przerobic aby dzialalo na wersji gry 6.0.1 . Gralem na wersji 6.0.3 ale chcialbym zagrac na 6.0.1 bo tylka na tej wersji dziala trening ktory byly bledem w grze zanim wydano patch 6.0.3 . Mozecie nazywac mnie lamerem jak kolwiek chcecie tylko napiszcie czy jest to wogule mozliwe przerobienie update 5.2

RBC Partyzant

22.08.2006 18:37    #6136     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
aha jedyne co mnie dziwi to to, że mam idea ekstraklasa, zamiast orange....

a co do Nenada to juz po pierwszym meczu w jakim wszedł w pierwszej "11" jestem przekonany że zostanie gwiazdeczką :)

Śląsk przed 9 kolejką miał tylko 2 mecze przegrane.... ja 6...
http://img97(...)kme3.png

no i jeszcze jak szybko się wziął za trening :D - porównajcie z tym powyżej... a przyszedł 28 sierpnia....
http://img14(...)djd8.png

magius28 Partyzant

taki może drobiazg ale mnie dość mocno irytuje fakt, że mam najlepszą z możliwych bazę treningową, wybitnych szkoleniowców młodzieży a mimo wszystko przez 6 sezonów doczekałem się raptem jednego wartościowego gracza z młodzieżówki, o reszcie sami asystenci mówią że są nic nie warci. Może jednak bardziej powiązać ze sobą kwestję jakości bazy treningowej i treningów młodzieżówki z narodzinami talentów.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
20.08.2006 05:43    #6138     Sufler - Porady do gry - Początek gry - kondycja
Albo skorzystać z pomocy asystenta (jesli jest on na odpowiednio wysokim poziomie! Słabiakowi lepiej nie powierzać treningu). Ewentualnie skorzystać z gotowych reżimów (okres przygotowawczy).

Przed rozpoczęciem sezonu warto dać zawodnikom ok. 2 tygodni przerwy od meczy, wtedy kondycja wraca do 100%, a zawodnicy są wypoczęci przed rozgrywkami (ja tak robe).

potteromaniak Młody aktywista

19.08.2006 12:08    #6139     Sufler - Porady do gry - Początek gry - kondycja
1. PróbUje!, porównUjąc!!
2. Nie zawsze to zalezy od treningu ze kondycja na koniec meczu rozni sie od rywala. Jesli rywal przewaza, to Twoja druzyna musi wiecej biegac, a oni pykaja tylko pileczke.
Aby przygotowac odpowiednio pilkarzy do sezonu postaw na trening fizyczny, i wysokie, a nawet bardzo wysokie obciazenie.
Warto poczytac poradniki na tej stroni dotyczace treningu.

Malin Partyzant

19.08.2006 12:01    #6140     Sufler - Porady do gry - Początek gry - kondycja
Niedawno zainstalowałem sobie FM'a i jak to zwykle bywa pojawił sie problem :D Moze (napewno??) będzie ktos mi w stanie pomóc :D

A wiec: Zaczynam grę....Trening o jakich parametrach ustawic aby zawodnicy byli dobrze przygotowani do sezonu?? Cos tam proboje robic, ale porownojąc punkty kondycji moich zawodników i sparingpartnerów doszedłem do wniosku ze cos musi byc nie tak....Za odpowiedz z góry dzieki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution