Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

m.j.katukow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.08.2006 13:42    #6141     Sufler - Porady do gry - 0 na pensje dla zawodników??
Takie życie. Przejadłeś zarobione pieniądze na rozbudowę bazy treningowej i na pensje już nie starczyło.

predaktor Młody aktywista

18.08.2006 11:46    #6142     Sufler - Porady do gry - 0 na pensje dla zawodników??
Gram Duanujvaros z 2 ligi Węgirskiej.Sprzedałem piłkarza dostałem zastrzyk gotówki.Zaproponowalem zarządowi żeby rozbudowal bazę treningową, a on się zgodził.
Ale potemzauważyłem ze mam 0 Ł na pensje dla zawoników. Nie wiem o co tu chodzi???!!!!

Proletariat

15.08.2006 14:27    #6143     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Wiem pawelek chodziło mi o twoją wypowiedz związaną z ludzmi ktorzy chcą zby przyslano im na poczte ten trening

pawel92sul Partyzant

15.08.2006 14:22    #6144     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
ale wy głupi jesteście, po pierwsze Krzysiek 92 to ten trening istnije już od dawna na wiekszości stronach ofmie (szczerze mowiąc dziwię się,że nie ma go tutaj a jest a fcmc.pl stronie na pewno gorszej) a po drugie powinineś wiedzieć że działa on tylko na wersjach 6.0 i 6.1, bo drugi patch likwiduje błędy związane z tym treningiem, a po trzecie nie wiem czemu wszyscy chcą te treningi na maila jak już ktoś powiedział że znalazł go na sortitoutsi.net

Proletariat

15.08.2006 14:00    #6145     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Wszyscy którzy proszą o przesłanie na ich poczte tego głupiego treningu to antygracze !!! Chyba w fmie chodzi o to aby samemu ustalac taktyke i treningi a nie tej sciągać !!! ZERO zabawy z gotowymi treningami !!! I co to za satysfakcja gdy twoj zawodnik staje się dobry jak to nie twoja zasługa tylko sciągniętego treningu ???!!! Ale jak chcecie to ściągajcie lenie !!!!

Proletariat

15.08.2006 13:55    #6146     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Koleś ale masz problemy z wstawieniem linku na strone !!! :( Udajesz głupiego czy nim jesteś ?? Zresztą po co komu twój głupi trening ktory pewnie wogole nie istnieje a jak istnieje to pewno nie umiesz go przesłać !!!! A tak a propo czemu tylko ja daje obrazki ??? :)))

Proletariat

15.08.2006 12:20    #6147     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Błagam,wyślij mi ktoś ten trening na maila !! bo na stronie SORTITOUTSI już nie ma,email to : .... z góry dzięki !!

FManiac Partyzant

15.08.2006 12:08    #6148     Sufler - Porady do gry - INWESTYCJE
Inwestycje znajdują się w zakładce "dochody", rozbudowa stadionu czy też bazy treningowej to jakby nie było jest wydatek (pomimo że na dłuższą metę zwiększa zyski). Inwestować może jedynie prezes klubu, to od jego zdolności biznesowych zależy jaki zysk klub osiągnie.Takie jest moje skromne zdanie.

rar Młody aktywista

15.08.2006 12:01    #6149     Sufler - Porady do gry - wiek a umijetnosci
Na pewno jest jakis pulap do ktorego jakis mlody talent ktorego mamy rozwija sie najbardziej- przykladowo 18 latek nigdy nie osiagnie swoje PA, na to trzeba troche czasu. Wydaje mi sie ze 26 lat to juz max, potem najwyzej kilka atrybutow sie poprawi ale to tylko dzieki naprawde dobremu treningowi.

benficafan Partyzant

15.08.2006 11:50    #6150     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Caramondl mylisz się ja mam także "oszukańczy" trening do wersji 2 i 3

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution