Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

hajnol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2006 07:19    #6161     Sufler - Porady do gry - nie działa trening
Witam wszystkich graczy. Mam pewien problem. Kiedys ściągnąłem sobie "mistrzowski trening", taki w którym wszystkie elementy treningu są nastawione na intensywnia a ogóle obciążenie było na bardzo małe, także efekty tego treningu były super. Jednak jak teraz zacząłem grać od nowa innym klubem to już to nie działa. Robię to samo co wcześniej,"ładuje" ten trening i tym razem jest on taki sam jak zwykły trening, czyli jak poszczególne elementy trenungu mają wysoka intensywnośc to i ogólne obciążenie jest tak samo duże. Czy ktoś mi może pomóc aby znowu ten "mistrzowski trening" działał jak wcześniej? Oczywiście mam oryginalną grę.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
10.08.2006 06:33    #6162     Sufler - Porady do gry - Kontuzje :(
Najlepiej zmniejszyść intensywność treningu i zatrudnić kilku dobrych fizjoterapeutów.
myspace.com/marneszanse

igiel Partyzant

10.08.2006 06:16    #6163     Sufler - Porady do gry - Kontuzje :(
Zmniejsz intensywność treningu.Albo poprosić raport medyka o stanie zdrowia on mowi czasem ze jakis zawodnik jest podatny na kontuzje.Albo wysprzedać tych co mają dużo i często kontuzje.

AdrianMmz Partyzant

Moc po zakonczeni kariery trenerskiej kupic sobje wlasny klub i zostaci jego walscicelem wspowlascicelm.Albo zrobic cos zeby te zarobjone pieniadze wydac.Dobrze tez by bylo jak bysmy mogli wybierac oboz przygotowawczy np:zagranica lub negocjowac z zarzadem o ile ma byc rozbudowany stadion i moc wreszcie cos w tej sprawje powiedziec i tak samo zeby bylo z baza treningowa

Proletariat

07.08.2006 13:50    #6165     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
hmm musze chyba taktyke zmienic lub rzeczywiscie w ustawieniach druzyny poczarowac bo zaczyna sie to robic wkurzajace jak co mecz to bramkarz przeciwnika gra zyciowke:/ opcja z treningiem odpada bo atrybuty napastnikow zwlaszcza te przydatne w takau rosna jak na drozdzach.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

07.08.2006 12:28    #6166     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
Sa dwa rozwiazania
1. Albo musisz cos pokombinowac w taktyce, pozmieniac ustawienia indiwidualne.
2. Albo masz ustawiony zly trening, szczegolnie strzelecki, zle dobranych trenerow itp

merkury91 Młody aktywista

07.08.2006 09:38    #6167     Sufler - Porady do gry - problem
za nie stawianie sie na treningach trzeba dac nieprofesionalne zachowanie, a przyczyna tego jest brak aklimatyzacji, lub to że nie gra, lub kontrakat jest mało warty

Proletariat

07.08.2006 07:39    #6168     Sufler - Porady do gry - problem
Mam problem .Jak mam karać piłkarzy za nie stawianie sie na treningach ? I co jest tego przyczyną że sie na nich nie stawiają ??

uki Partyzant

06.08.2006 09:52    #6169     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
TAk mam trening mocy kondycyjny i mam lipe z składem.Dzix zmienie teeraz na sredni!!

bartex55 Przodownik pracy

05.08.2006 18:33    #6170     Sufler - Porady do gry - Forma na początku sezonu
Musisz grać dużo sparingów ze zróżnicowanymi rywalami (raz z silnymi, a raz ze słabszymi). No i oczywiście wycisk na treningach, bo przecież po sezonie obijali się na urlopach i ich umiejętności oraz forma spadły. Jednym słowem: Twoi zawodnicy potrzebują ogrania i treningu przed rozpoczynającym się sezonem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution