Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
własciwie to pytanie powinno brzmieć przezco uzyskamy lepszy efekt wzrostu atrybutów zawodnika czy :
a)porzez jak najlepszy tening trening
b)porzez regularną gre w pierwszym zespole
- w sytacji gdy a + b (narazie) niemorzliwe w macierzystym klubie -

Klim Partyzant

tak sie zastanawiam nad wypożyczaniem utalentowanych młodzików z mojej drużyny B ... ale niejestem pewien czy to przyniesie określony efekt(czytaj szybszy wzrost atrybutów) bo w sumie zawodnik powinien grac ... ale i moi trenerzy sa w wiekszosci 4/5 gwiazdkowi ... pozatym niemam pewnosci czy na wypożyczeniu zawodnik bedzie grał (miałem ochote udusic pewnego menagera gdy okazoło sie ze zawodnik ktrego wypożyczyłem do jego klubu w przekroju całego sezonu rozegrał w sumie "aż" 12 min :[ ) Powiedzie czy jest sens w wypożyczac zawodnika do słabszych zespołów/nirzszych lig ?? czy zostawic tak jak jest , czyli głównie treningi/mecze w drużynie B oraz sporadycznie gra w ogonach meczy pierwszej drużyny ??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.08.2006 05:39    #6173     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
1. Zmniejsz natężenie treningu
2. Dokup fizjoterapeutów (żeby przypadał mniej wiecej 1 na 4 zawodników)

Proletariat

04.08.2006 04:52    #6174     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Myśle że dzieje ci sie tak, bo po prostu ustawiasz za cieżkie treningi. Zawodnicy po jakimś czasie (do tego dochodza mecze)łapią zmęczenie i sa narażeni na częste urazy. Zmniejsz reżim trenigowy, daj troche świeżości piłkarzom. I wszystko bedzie dobrze:)

Proletariat

04.08.2006 03:27    #6175     Sufler - Porady do gry - Problemy z wygrywaniem meczu
jak pierwszy to weź sobie chelsea pobaw sie troche (przez ok.sezon) wróć do legi i powinieneś sobie dać rade a jeśli już grałeś to zmien taktyke trening i kup kilku dobrych piłkarzy więcej nie pomoge bo nie wiem jak grasz tą legią

tuptus Młody aktywista

03.08.2006 18:24    #6176     Sufler - Porady do gry - KE?
Gram Werderem, pierwszy sezon. Zdarzają mi się mecze wybitne, gdzie większość zawodników nie schodzi poniżej 8. Taka seria trwa góra 2-3 mecze, potem 4, 5 nie mogę wyjść ze swojej połowy... taktyk sporo próbowałem, ale najczęściej gram troszeczkę podrasowanym 4-4-2 neutral. Wszyscy zawodnicy z treningów zadowoleni, nie są przemęczeni, powolutku im rosną umiejętności... rozmowy w przerwie i po meczu przeprowadzam sam, raczej staram się ani nie słodzić, ani zbytnio ochrzaniać. Stawiam na zawodników, którzy są najlepsi, z przynajmniej dobrym morale, kondycja nigdy poniżej 90%... Gdzie więc tkwi błąd? :> Aa, i jeszcze nawet w wygrywanych meczach zdarzają mi się falstarty. Tj. tracę w pierwszych 3 minutach gola, i dopiero potem to odrabiam :). Więc gdzie tkwi błąd? :> Z góry dzięki :)

Proletariat

03.08.2006 09:11    #6177     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
nie wiem czemu le ten trening u mnie sie nie sprawdza. Mam same czerowne strzalki. Moze wiecie czemu??

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
03.08.2006 08:08    #6178     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji zawodnika
Trening-->Tryb (zmieniasz na 'pozycje';)-->Nowa pozycja.

oniek Partyzant

02.08.2006 09:36    #6179     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam do was prosbe... dajcie mi linki do treningu na kazda pozycje albo powiedzcie mi jak najlepiej ich trenowac bo nigdy nie wychodzi

ERO Partyzant

02.08.2006 09:15    #6180     Sufler - Porady do gry - trening juniorów
Ustawiłem da wszystkich juniorów jeden trening ustawiłęm siłe-mocno
aerobik-mocno
taktyka-mocno
panowanie nad piłką- srednio
stałe fragmęnty-sredni
przyniesie to jakies efekty czy nie bo ostatnio mi nie wychodzi z szkoleniem juniró napocżatku im rosną umiejetnosci a potem gwałtownie spadają.Z góry dzięki za odpowiedz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution