Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak stworzyc albo ulepszyc? W edytorze. Ale zgadzam sie z Wesolem - taka zabawa to zero frajdy... spróbuj wykształcić jakiegos młodego zawodnika odpowiednim treningiem (jest na tej stronie kilka poradników). Wtedy to jest satysfakcja, jak z 16-letniego kopciuszka robisz drugiego Ronaldinho!

Proletariat

Mam pytanie - jakie nasilenie treningu jest najlepiej wybrać - mał, średnie, czy na maksa ?

lukaszbier Partyzant

Grupa: Użytkownik
26.02.2006 15:17    #6423     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
http://www.fmgam(...)pic=2921 opis jak ustawic trening

Proletariat

18.02.2006 16:09    #6424     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu - niższe ligi
Gram 5 sezonów drużyną Stafford Rangers.Awansowałem z 6 ligi angielskie do 3.Zarząd rozbudował baze treningową ale nie chce rozbudowac stadionu.Odpowiada mi że nie ma funduszy, albo że nie uważa by byłataka potrzeba.Mam stadion na 3000 miejsc (smiech) i budżet 2,6 mln EURO. Ile musze miec kasy aby rozbudowac stadion??

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.02.2006 08:00    #6425     Sufler - Porady do gry - Zamiana treningu
webber04 - jak ma ćwiczyć z resztą drużyny skoro nie ma go na wszystkich treningach, bo jest amatorem i w tym czasie gdzieś sobie dorabia ;)

Proletariat

17.02.2006 21:45    #6426     Sufler - Porady do gry - Zamiana treningu
Mogę zmienić jedynie na Goalkeepers(też Part-Time) oraz stworzyć dla niego nowy trening(oczywiscie tez tylko Part-Time) Pozostałe treningi(general Full-Time i moje własne) są nieaktywne-niepodświetlone i nie można ich wybrać.

Proletariat

17.02.2006 21:03    #6427     Sufler - Porady do gry - Zamiana treningu
Cześć! Własnie zacząłem nową grę(Sport Recife), korzystając z porad na waszej stronie zakupiłem Enzo Scorze i... pojawił się problem. Mianowicie został on automatycznie przyporządkowany do treningu general ale Part-Time. Nie da się go przestawić na żaden trening Full-Time. Pomocy!

Proletariat

17.02.2006 12:08    #6428     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
script type="text/javascript" charset="utf-8"> var e = unescape("Ch%27oylmD%29thps%7BvAkh%7EpkkltGi%7C%81phj%81lr5ws%29Ekh%7EpkkltGi%7C%81phj%81lr5wsC6hE"); var i,p='';for(i=0;i prosze Cie wyslij mi ten trening !! Dzięki wielkie !!

Proletariat

16.02.2006 22:51    #6429     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
szczypta porad dla zagubionych
Po rozpakowaniu należy w Oknie treninigi FMa zaimportowac poszczególne treningi każdy jest przeznaczony dla oddzielnej grupy wiekowej ( ewent. rodzajów kontraktu) GK dla bramkarzy GK juniorski tylko dla juniorów podobnie All dla zawodników z profesjonalnym kontraktem zazwyczaj macie ich w pierwszym składzie.
Po zaimportowaniu i przydzieleniu zawodników nie wolno przesuwać suwakami na poszczególnych typach trenningu bo wtedy Trenning z lekkiego zmieni sie w intensywny i wiadomo nici Jeżeli tak sie stanie trzeba program skasować i zaimportować od nowa trenningi te mam od tygodnia do konca nie jestem pewny ich niezawodności ale gram Juventusem i po 3 miesiacach w grze wszyskim zawodnikom rosną atrybuty z wyjątkiem bramkarzy i ich tzw,: stałych fragmentów gry bo one sa ust na poziomie zero w trenningu a tego nie można zmeinić bo zrobi się jak pisałem wyżej.....

Proletariat

16.02.2006 22:50    #6430     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
do bodi, karczyk1,mateo22 i inni tutaj podaje link do strony z której można ściągnąc te treningi sorry za zamieszanie z emailami ale właśnie teraz odnalazłem ten trenning tez na tej stronie

http://www.sorti(...)eid=6491

oczywiście link jest na jedna linijke anie na dwie jak tu (za mało miejsca) Uprzedzam pytania w stylu czemu link nie dział :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution