Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Gepardhinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2006 00:39    #6461     Sufler - Porady do gry - Trening
P.S. Dla jasnosci: nalezy stworzyc kilka RÓŻNYCH programow treningowych: u mnie jest ich 7:
Bramka (wzorowalem sie na paremetrach domyslnegp bramkarskiego, troche go tylko "wzmocnilem";)
obrona_skrzydlo
obrona_srodek
pomoc_skrzydlo
pomoc_ofens (srodek)
pomoc_def
napad

Proletariat

10.01.2006 16:33    #6462     Sufler - Porady do gry - Trening
mam pytanie a raczej prosze o rade jak intensywnie i jakie rzeczy maja trenowac poszegolni zawodnicy na swoich formacjach?? np pomoc atak i obrona bo sam troche kombinowalem ale po jakims czasie (miesiac)statsy spadaly leb na szyje :/

mikos Partyzant

08.01.2006 21:37    #6463     Sufler - Porady do gry - Przyziemny problem
z takimi problemami to sobie sam poradź, może ci jeszcze dać gotową taktykę, trening i skład, po jakiego h... ty wogóle grasz jak nie wiesz jaki klub chcesz prowadzić i prosisz o wybór innych nie podając żednej informacji typu liga budżet nawet kontynent weź chłopie się najpierw zastanów a potem pisz

Proletariat

04.01.2006 19:19    #6464     Sufler - Porady do gry - bramkarz najgorszy
Gram już 5 sezon i praktycznie w każdym z nich najsłabszą postacią w drużynie jest bramkarz. Na palcach jednej ręki mogę policzyć mecze w których bramkarz "wygrałby mi mecz", a wystarczy jeden palec by policzyć obronione karne. Posiadam niezłych bramkarzy i trenerów. Trening jest chyba dobry, bo statsy rosną. Ma ktoś jakieś propozycje na co jeszcze mam zwrócić uwagę, by poprawić ich grę?

Proletariat

02.01.2006 00:11    #6465     Sufler - Porady do gry - Trening
Ja mam podobne pytanie. Mam zawodnikow z rezerw jak rownierz z mlodzikow ktorym chcialbym zmienic trening na taki sam jak pierwsza druzyna. Zmienilem im kontrakty na profesjonalne i dalej nie moge im dac normalnego teningu
Z gory thx za odp.

Proletariat

01.01.2006 10:49    #6466     Sufler - Porady do gry - Talenty
Najlepszy do znajdywania talentów jest Fm Scout. Zwykle nie wieżę w talenty z neta bo często jest tak, że ten sam zawodnik u kogoś jest świetny, a u Ciebie będzie ledwo grzał ławe. Jest tak przez to, że młodym graczom PA jest poustalane w grze na od (-10) - (0). Oznacza to, że tak właściwie nie wiadomo jak dobry będzie gracz. jeśli nie chcesz kożystać z FMS to zauważyłem, że dobzi gracze na przyszłość powinni mieć wysokie atrybuty fizyczne (o bardzo mało wzrastają w czasie treningu) oraz psychiczne. Atrybuty techniczne wzrastają szybciej ale oczywiście czym lepsze na początku tym lepiej :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
31.12.2005 20:34    #6467     Sufler - Porady do gry - Zmina pozycji u zawodnika...
Tak jak mowi alle - wszystko zalezy od zawodnika. Ja osobiscie w FM 06 czesciej niz wczesniej trenuje zawodnikom inne pozycje, bo i lepiej to w mojej opinii wyglada. Juz podczas trwania nauki warto wystawiac zawodnika na pozycji docelowej, bo wtedy szybciej sie jej nauczy. Zdarzyc sie moze jednak iz gracz bedzie niezadowolony, ze kazemu mu gra na nie jego pozycji, wiec jest to troche niebezpieczne. Rowniez gdy wylaczymy zawodnikowi trening nowej pozycji zbyt wczesnie, to zwyczajnie straci on umiejetnosci gry na tej pozycji.

pawely Partyzant

29.12.2005 14:26    #6468     Sufler - Porady do gry - Zmina pozycji u zawodnika...
Wiem ze sie da danemu zawodnikowi zmienic dana pozycje , na inna... np. obronca na pomocnika... I tutaj was prosze abyscie mi napisali ile trwa nauka (zmiana pozycji) ... i czy warto zmieniac ich pozycje ???? Również chciałbym wiedzieć, czy jesli juz dalem go na treningu na "zmiane pozycji" to czy on ma grac w meczach na nowej pozycji (tej co sie uczy) , czy ma grac na swojej starej pozycji ???? Dzięki z góry za pomoc... papapa... :):):)

Proletariat

25.12.2005 23:43    #6469     Sufler - Porady do gry - trening 2
tez bardzo bym prosil o dobry trening

Proletariat

23.12.2005 23:22    #6470     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z SAVE
Mam orginalna gre zaczynam kariere gram niecaly sezon koncze gre pozniej jak chcem zaladowac save wyskakuje mi blad odczytu i tak za kazdym razem mam patch zainstalowany i tak w kolko niewiem czy to przez to ze tworze nowe programy treningowe i gierka nie laduje sie niewiem co jest reinstalowalem gre pare razy i tak w kolko

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution