Strona

Polish League Update

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.07.2007, 18:31    Pytanie
Witam ponownie.

To kolejny temat nie na sufler, ale mimo wszystko pragnę poinformować wszytkich, że jestem w trakcie prac nad apdejtem ligi polskiej z sześcioma klasami rozgrywek. Na chwilę obecną mam podmienione wszystkie zespoły ze wszystkich lig

Bartez Przodownik pracy

0
26.07.2007 17:08    #170
Kenny59, w TYM apdejcie się nie da.
http://cmrev(...)113.html

sm1leY Młody aktywista

0
26.07.2007 17:17    #171
Zmieniałeś umiejętności graczy? Może to i jest gdzieś napisane, ale nie chce mi się w tylu odpowiedziach szukać...

Bartez Przodownik pracy

0
26.07.2007 17:58    #172
Nie zmieniałem

kyczy7 Przodownik pracy

0
26.07.2007 21:01    #173
Bartez chciałem zauważyć ze na tym oto serwisie tepi sie piractwo bo jakby kto wyjechał ze ma FM-a pobranego z neta to juz wszyscy leca i mówią jak to nie dobrze, jak to źle i ze zaraz banik, wiec muzyczka też jest piracka :) ... Jak tepic to tepić na wszystkich frontach :D :P Jeszcze dwa zdania : Nie jestesm Kryczy ale KYCZY i drugie - do kaczorów mnie nie porównuj ok ? :P

Bartez Przodownik pracy

0
26.07.2007 21:22    #174
Kolejny krzykacz, widzę, ala wieluniak. Wytłumacz chłopcze o co Ci biega. Źle Ci?? Ty masz same płyty audio kupione w sklepie muzycznym?? A nawet jeśli, to i tak nikomu nie udowodnisz, ani tego że ściągam mp3 albo jakiekolwiek inne lewe programy. A poza tym to nie twoja sprawa. Nawet jak mi walną bana to co, będziesz szczęśliwy?? Że mi dowaliłeś czy coś?? Nie będę płakał. Jesteś taki prawy i jedyny sprawiedliwy???? Założyłem ten wątek nie po to żeby jakiś krzykacz nawijał na mnie na temat, który nie ma nic wspólnego z tym, o czym traktóje.
Zastanów się nad tym co piszesz, i wyluzuj.

Kenny59 Partyzant

0
26.07.2007 21:53    #175
eee Bartez nie dalo by sie Sparta tam wkrecic gdzies?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.07.2007 21:54    #176
@kyczy
A Ty się zastanów czy jesteś na oficjalnej stronie muzycznej w Polsce? Czy FMa ? Teraz strona musi tępić piractwo na każdym froncie, dlaczego microsoft nie nakłania do kupowania oryginalnych FMów ? Tutaj nikogo nie obchodzi czy ktoś ściąga muze czy kupuje.

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.07.2007 22:07    #177
Bartez "uje" sie nie kreskuje xD xD

kyczy7 Przodownik pracy

0
26.07.2007 22:08    #178
hehehe ja jestem wyluzowany ale swoja wypowiedzia udowodniłes ze Ty nie :) ... A źle mi :) masz cos do tego ? :P ... jestem prawy i sprawiedliwy jak Pis ( bez Kaczorów :P ) ... nie mam nic do nikogo ale tak sobie od tego powiedział i przypomniałem ze Mp3 z neta to tez jest piractwo :) a z tym banem dla Ciebie ? hmmm ... zawsze jak go ktos dostanie to jestem szczesliwy :) ... koniec gatki bo jeszcze zaraz ja dostane za romowie nie na temat :D ... wiec Bartez daj se siana :) i wrzuć jakiś amerykański bit na lajcie do WMP czy tam Winampa :D lol ... a co do you udpate jeszcze nie testowałem ale jakos nie mam ochoty sciagac bo nie lubie amatorskich prac poniewaz tam prawie albo zaryzykuje stwierdzenie KAŻDY nie robi wszystkich transferów w świecie tylko zrobi naszą OE pare najważniejszych transferów w świecie i nic wiecej, co prawda teraz Bartez dorzucił jeszcze tą 6 lige ale wiem ze po kilku sezonach zbrzydnieim sie ta gra bo stanie sie nierealna :P angielscy newgeni i do tego jeszcze nie porpawiona reputacja klubów z czego wynika to ze Hoody kupił Janckera do Legii ( oczywiscie pisał to w innym temacie i to była przerobion iga portualska )

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.07.2007 22:11    #179
[quote=kyczy7]a co do you udpate jeszcze nie testowałem ale jakos nie mam ochoty sciagac bo nie lubie amatorskich prac[/quote]
No teraz to ja już z krzesła spadłem xD A kto myślisz przeniósł ligi w 3 lidze cmrev? Bartez. Inni zaktualizowali baze, ale to on rozpoczął przenoszenie lig i robienie configów, więc to co piszesz to na prawde śmieszne x]

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution